Skip to main content

Cronica Cârcotaşilor, anulată în această săptămână

 

Emisiunea Cronica Cârcotaşilor de la Prima TV şi Kiss FM nu va mai fi difuzată în această săptămână, în urma accidentului provocat duminică de Şerban Huidu, scrie Mediafax.

Publicitate

Emisiunea din această dimineaţă de la Kiss FM, prezentată în mod obişnuit de Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, a fost înlocuită cu programul Kiss Music.

"În această săptămână, emisiunea «Cronica Cârcotaşilor» de la Prima TV şi Kiss FM nu va mai fi difuzată. Suntem solidari cu familiile victimelor şi regretăm nefericitul eveniment în care a fost implicat colegul nostru Şerban Huidu", au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Prima TV şi Kiss FM.

Emisiunea matinală "Cronica Cârcotaşilor", de la Kiss FM, este difuzată de luni până vineri, de la 7.00 la 10.00. Pe de altă parte, emisiunea "Cronica Cârcotaşilor", cu Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, de la Prima TV, este difuzată în mod obişnuit în fiecare miercuri, de la ora 20.30.

Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat, dumincă, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens şi a lovit un autoturism Dacia Logan. În urma coliziunii trei persoane şi-au pierdut viaţa.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • C C
    Referitor la emisiune: formatul merge pe PARODIE, iar parodia, ca gen TV sau literar, nu poate fi perceputa de oricine. Presupune un anumit grad de educatie si inteligenta, umor si ...sa fii la curent cu stirile si personajele parodiate.
    Nicio pierdere, daca nu place tuturor. Asta probeaza valoarea emisiunii, dincolo de rating sau gustul maselor.
  • C C
    @ Horea si popa

    Daca ar fi vorba de voi insiva in povestea asta, atunci ati intelege ideea de ACCIDENT?
  • eu eu
    Eu cred ca se va intoarce mai repede decat se asteapta oricine.
    Poate sta cateva luni pe tusa si apoi se va intoarce, pentru ca altceva nu stie sa faca.
    Ori face bascalie, ori moare de foame.
    Pot sa pun pariu cu oricine ca il vom vedea in curand la tv si il vom auzi la radio distrandu-se de minune. Care se baga ?
  • eu eu
    O vad chiar acum pe Cristina Topescu la Realitatea infierandu-i pe jurnalisti care n-au altceva de lucru decat sa relateze despre cei 3 morti lasati in urma de Huidu.
    Parerea mea: il asteapta cu bratele deschise si acum lucreaza masiva la PR pentru a-i spala imaginea.
  • Horea Horea
    "Dupa ce iese din soc, veti vedea ca..."

    Poate ai vrut sa spui: Dupa ce va iesi din inchisoare, veti vedea ...
  • zuzu zuzu
    Mi se pare o greseala faptul ca au bagat "cei trei muschetari"... pentru ca s-a lasat spatiu de comentarii. Ar fi trebuit mai multa atentie.
  • popa popa
    nu vad de ce ar mai continua emisiunea. era o aberatie, un rahat, doi deontologi, ingeri chiar, stateau pe scaun si ca doua tate imbecile ii luau la rost pe altii. chiar era o emisiune ptr prosti, asa cum s-a dovedit a fi si actorul principal, aceasta pseudo-vedeta huidu, un maimutoi care a omorat trei oameni si care e cainat non-stop pe toate televiziunile. scarba.
  • Alex.D Alex.D
    Omule nu ai cum sa rascumperi VIATA a 3 persoane prin revenirea TA la tv.
  • C C
    Va reveni in tv, in cel mult 2 ani. E talentat, ambitios, va sti sa isi rascumpere greselile militand pentru ce nu a respectat el acum. Daca se dovedeste ca a fost vina sa.
    Dupa ce iese din soc, veti vedea ca are constiinta si nu e preocupat doar de imaginea sa. Nu in mod stupid, piaristic.
    Curaj, Huidule!
  • maria maria
    sincer regret moartea celor 3 oameni din logan este o pierdere si o durere mare mai ales in familiile lor Dumnezeu sa-i ierte iar lui Serban si familiei lui ii doresc sanatate multa sa poata sa reziste acestui mare necaz pe care el l-a produs daca este vinovat trebuie sa plateasca asta cum o decide legea si sincer imi pare tare rau pentru ca nu mai face cronica dar cum multi o spun ca nimrni nu este de neinlocuit asta spun si eu cronica circotasilor trebuie sa fie la tv. este o emisiune buna.inca o data sincere condoleante familiilor celor decedati.
  • ana ana
    Nu mai are viitor in televiziune. Chiar daca el o sa vrea, nu cred ca vreo telezviziune o sa-i ofere un contract. Si cand spun asta imi vine in minte cazul Mitoseru. Toti o sa fie alaturi de el moral, dar ...Asta e politica televiziunilor. Sa le fie tarana usora celor decedeti si sper ca familia Huidu sa isi gaseasca linistea sufleteasca.
  • Robert Robert
    In urma oricarui accident grav la cap sau operatie, doctorii iti spun sa nu conduci, printre multe altele. Dar ma repet, nu stiu ce spune legea, caci doctorul nu-ti poate interzice nimic.
  • Serban Serban
    Oamenii astia la un moment dat explodeaza - vezi si Andrei Gheorghe. Pacat!
  • catalin tudor catalin tudor
    "Nu ar fi avut voie". Stii tu sigur sigur? Sau doar iti dai cu parerea? Conteaza...
  • haralambic haralambic
    nu cred ca huidu se va mai intoarce vreodata in prim-plan, indiferent daca va face sau nu puscarie. desi, in tara asta, mentalul colectiv exista maximum 48 de ore. acum stam si analizam cu manelistii oreste si carmen hara. despicam firul in patru cu niste imbecili. ce ramane dupa huidu, sunt aia 3 morti. uite chiar acum s-a descifrat probelma. o zice carmen hara. huidu a luat la misto cifra 7. asta e. am lamurit-o. suntem nebuni cu toii

Trimite un comentariu

sus