Skip to main content

De unde vine “R”-ul din RTV-ul lui Sebastian Ghiţă

 

Avem marca înregistrată la OSIM”, a spus azi Sebastian Ghiţă, în faţa CNA. Despre ce marcă este vorba?

Publicitate

RTV, numele sub care emite compania din Târgu Jiu controlată de Sebastian Ghiţă, este prescurtarea unei mărci înregistrate la OSIM: Răitaru TV

De unde vine Răitaru?

Răitaru Ionuţ Daniel a fost acţionarul companiei gorjene Ridzone Computers, preluată de Sebastian Ghiţă.

Marca înregistrată la OSIM se numeşte “Răitaru TV”, iar titular apare Răitaru Ionuţ Daniel.

Răitaru TV este înregistrată la clasele 35 şi 38. Cele două clase se referă la telecomunicaţii (inclusive difuzare programe radio şi TV) iar 38 la publicitate.

Marca Răitaru TV a fost înregistrată în martie anul trecut.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • seriosu seriosu
    mda, sigur asa afost...
  • seriosu seriosu
    serios???
  • Tebulescu Tebulescu
    Raitaru pa draq. Defapt se vrea a fi un fel de Realitatea Tv, dar cum asta este luata, i-au zis Raitaru.
  • n-a scris n-a scris
    cât de țărănoid....
  • giuliani giuliani
    eu ma bucur ca la gorj vad altceva acum decat niste slaioase care apareau pe RTV, semianalfabele cu aere de intelectuale. nu am retinut ce nume au dar nici nu mai conteaza. vad acum ceva inteligent, altceva
  • touretul touretul
    Răiatru Tv. Super brand. Dragoteasca lucrează la Răitaru Tv. Sună ca un fel de Antena Satelor. Ghiță ăsta se dovedește cu mult mai prost decât pare.
  • wax wax
    din pacate (pt ea) te inseli , uitate mai atent la ea si ai sa vezi niste ochi portocalii, ca si sebi de altfel, oamenii se schimba , nu va uitati ca a lucrat cu psd, ca nu mai e valabil, si oricum el a lucrat mai mult cu vanghelie (pt cine stie, mai ales la scolile din sector)si nici vanghelie nu mai e ce a fost
  • tina tina
    Telespectatorii Realitatea nu pot fi "furati" printr-un slogan.Tu, gicu crezi ca telespectatorii Realitatea sunt niste prosti? Realitatea te priveste! asta e destept. Realitatea nu o fac ei, chiar daca ar vrea sa sugereze ca ei ar reprezenta statia, ca sunt oamenii realitatii. Nu niste persoane nereprezentative fac brandul Realitatea.
  • Gicu Gicu
    @Florin, tina - Chiar nu intelegeti ca sloganul e creat destept, pentru a fura telespectatorii Realitatii TV? Degeaba va uitati in DEX!
  • Popescu Ion Popescu Ion
    Mladino, tot turnatoare ai ramas. Cand ai lucrat pentru Raitaru TV nu vindea cartofi? Ce/ti mai place sa scuipi oamenii care te/au hranit.
  • Florin Florin
    amenda primită de la CNA de RTV prin comparație cu Realitatea mi se pare mică. practic ce ne-a spus CNA-ul este că dacă azi îți iei licență pentru o televiziune locală, mâine poți să dai manele la ea că nu vei primi decât o mică amendă și că este ok să treci televiziunea întâi pe numele șoferului, ca apoi să o treci pe numele tău.

    plus că nu înțeleg. este legal ca RTV să folosească grafica Realitatea TV? nu știu dacă cel care a creat grafica inițial e într-o tabără sau în cealaltă. cert este că realizarea graficii a reprezentat o sarcină de serviciu pentru că a fost plătit.

    În plus ”Noi facem realitatea” este un slogan total pe lângă. Nicio televiziune de știri nu ar trebui să creeze realitatea, ci doar să o surprindă și să o prezinte.
  • tina tina
    SUGESTIE:
    Sloganul "Noi facem realitatea!" este unul prost sau cel putin gresit din punctul meu de vedere. Conform DEX realitatea reprezinta existenta efectiva, starea de fapt, lucrul real. Conform aceluiasi DEX "a face" = a fauri, a realiza prin efort fizic sau intelectual. Cum poti face starea de fapt?
  • Gicu Gicu
    Da, e clar: RIDzone vine de la Raitaru Ionut Daniel. Ghita a vrut sa preia rapid o licenta si l-a gasit pe neterminatul asta; Sebi e prea domn sa aiba alte afaceri cu insi de teapa asta.
  • Adrian Adrian
    Răitaru ăsta sună ca un nume de clan mafiot din Giurgiu!
  • gake gake
    xxx si alti comentataori de birt din praful Urzicenilor, cum se face ca voi ati avea loc pe un timbru sa va inscrieti realizarile in viata sau in televiziune?
    Iar aici va curge veninul pe toate sfincterele.

Trimite un comentariu

sus