Skip to main content

EXCLUSIV. Bomba lui Elan: Sergiu Toader revine la Realitatea TV

 

Realitatea TV (aripa Elan Schwartzenberg) mizează pe un nume important odată cu noul sediu din cladirea Willbrook.

Publicitate

Sergiu Toader, unul dintre oamenii de bază care au construit Realitatea TV revine la postul de ştiri după ce, pentru o perioadă, se stabilise în Noua Zeelandă.

Detalii, în continuare:

Din informaţiile paginademedia.ro, Sergiu Toader va reveni odată cu mutarea Realitatea TV în noul sediu din clădirea Willbrook.

De la 1 noiembrie, potrivit declaraţiilor lui Elan Schwartzenberg (acţionarul Realitatea Media), postul de ştiri urmează să se mute în clădirea Willbrook.

Reîntoarcerea lui Sergiu Toader vine într-un moment critic pentru Realitatea Media. Managerul Sebastian Ghiţă şi proprietarul Elan Schwartzenberg îşi împart resursele Realitatea TV: cea mai mare parte a oamenilor au trecut pe firma lui Sebastian Ghiţă (care va dezvolta RTV), contractul de sediul din Casa Presei este spe firma lui Ghiţă, în timp ce echipamentele şi licenţa de emisie sunt ale firmei lui Elan Schwartzenberg (care va rămâne cu numele Realitatea TV şi va emite din alte studiouri, în clădirea Willbrook).

Mutarea cu Sergiu Toader este cu atât mai importantă cu cât fostul project manager al postului de ştiri era perceput ca un “catalizator” al echipei de la Realitatea TV în “vremurile bune” ale canalului.

Sergiu Toader nu este la prima "revenire". În august 2009, Emil Hurezeanu (pe atunci preşedintele Realitatea Media) anunţa întoarcearea lui Sergiu Toader pentru un contract de cinci ani. Nu aveau să fie cinci ani. În martie 2010, Sergiu Toader venea din nou la Realitatea, pentru a se ocupa de proiectul staţiei din Republica Moldova.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    Va uitati la Protv, va place statutul lor. Cel putin cele trei litere Pro sunt ale lui Sergiu Toader din toate punctele de vedere. Respect!
  • Pandele Pandele
    Amintirea AM Lembrau vad ca ii bantuie inca pe multi din cei care au lucrat vreodata cu legendara pupila a lui Sergiu. Chiar ca va trebui sa treaca in contracte o clauza prin care se angajeaza sa nu o aduca in viata vietilor lui la Elan. Numai sa li se para ca aud vocea maiastrei editorese si vor zbura urgent.
    Dar daca n-o aduce, atunci cine va mai executa cu atata entuziasm toate comenzile lui Sergiu ?
  • alex alex
    Pai ma baieti nu trebuie sa isi recupereze si Toader milionul de euro (ala de la imprumutat pe Vantu),de la Vantu nu mai are cum dar il ia acum de la fraierii de angajati,si cu ocazia asta isi repara si proprietatile afectate de cutremur.
  • gake gake
    Nu vine voluntar. Numai ca i-a mai scazut un pic standingul [a se citi "ratingul"]. Simte miros de bani si oricat de putin or fi ei, sunt buni sa mai lungeasca un pic ciorba.
    Se multumeste cu putin. Atata dai, atata face.
    De ce nu il "cumpara" alt post serios si pe picioarele lui?
    Pentru ca ST nu se prea tine el insusi pe picoarele lui in domeniul de management si daca nu are bani de spart in nestire pe capuse si sub-capuse nu prea mai are ce sa produca. Nu ii produce nimeni content vandabil pentru zilele astea.
    El nu stie asa ceva iar cei ce pot da content de calitate nu mai produc pe vorbele lui. I-a pacalit cam pe toti care erau de pacalit. Acum incearca o schema cu Elan. Sa iasa asa, de o ciorba si de un bilet de metrou.
  • gake gake
    Geo, hai sa redefinim un pic Geografia.
    S.T., Elan, Bugnar = Noul Triunghi al Bermudelor.
    Sa vedem cine da bani pe ei, ca asta se intampla acum. Se fac jocurile si partidele ce se vor confrunta in alegerile ce vin isi cumpara vectorii formatori de opinie si canalele pe unde sa isi lanseze zoaiele in capul adversarilor.
    Deci, cine pe cine cumpara.
    Deocamdata Sarbu nu l-a tinut de vorba pe Elan cand a fost la usa lui sa se milogeasca pentru bani.
    De la varanul Voiculescu a plecat cum a venit, cu teschereau goala, nu i-a dat nimeni nici un ban.
    Avocatii lui Elan nu razbesc sa clarifice problema si presupusii bani, aia 90% din tranzactia cumpararii Realitatii de la Vantu nu pot ajunge inapoi la Elan. Si cei carfe i-au dat banii asteapta frematand deconturile. Ori bani ori contracte serioase pe acel canal.
    Deci sa o luam de la capat.
    Le lipseste acum un "naiv in media" cum a fost [si nu mai este] Ghita, sa vina si sa pompeze banii in sandramaua aia total neproductiva cum era si sa o scoata pe linia de plutire, sa ii dea o logica si un curs ascendent.
    Ce ziceti, nu suna putin a Triunghiul Bermudelor?
    Sa vedem cine apare la urma cu bermudele'n băţ.
  • ela ela
    aoleu, iar a ramas Toader fara bani. adevarul e ca i scump traiul acolo la Noua Zeelanda. Tare e ca Elena asta zicea ca n are bani, oare Toader vine voluntar?
  • geo geo
    Draga Sergiu,cred ca e cazul sa dai un comunicat de presa cum ajungi in tara, in care sa precizezi ca mancatoarea de bani si frecat menta, haotica LEMBRAU nu are ce cauta la REALITATEA MEDIA. Daca ai de gand sa o aduci, te asigur, ramai TU, ELAN si BUGNAR. Sanatate!
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Asta nu e bombă, e direct uraniu în fisiune:-=| Prevăd o accelerare a fugii celor încă indecişi către firma lui Ghiţă. Nu-mi place Ghiţă, nu-mi place linia tabloid-scelerată impusă de primitivul Kelemen, nu-mi place site-ul rtv.net, făcut din bardă, nu-mi plac scenariile care spun că Ghiţă fură Realitatea, o transformă în Şaorma TV şi o pregăteşte pentru virajul la dreapta din viitoarea campanie electorală. Dar, dacă astea nu-mi plac, în schimb come back-ul lui Sergiulică mă sperie de-a dreptul. Mă sperie când mă gândesc că marile suspiciuni de spălăre de bani prin contracte de prestări-servicii (servicii fictive) au apărut în perioada lui Sergiulică-manager . Mă sperie când mă gândesc că ani de zile Realitatea Media, condusă de Toader, a stat pe pierderi (managementul zicea: " facem investiţii"). Mă sperie mai ales oamenii ţinuţi în palmă de Toader: AM Lembăru (i s-a dus buhul de competentă ce era), G. Bugnar, alţi frecangii cu unicul merit de a fi mâncat o pâine în trustul lui Sârbu când marele şmecher din Pro TV se numea, aţi ghicit, Sergiu Toader. Acesti oameni sunt sau vor fi, probabil, recuperaţi. Mă mai sperie aroganţa infinită şi lipsa absolută de scrupule ale lui ST ca şi instinctul fabulos al acestuia de a da, primul, bir cu fugiţii când corabia se scufundă. După cum vedeţi, sunt un om foarte sperios. Însă nu pot încheia fără să adaug ce mă sperie cu adevarat cel mai tare: faptul că unii pălmaşi din Realitatea au memoria pisicii şi nu vor sau nu pot să-şi amintească de Toader aşa cum era el de fapt. La mai mare, băieţi!
  • Pandele Pandele
    Va fi interesant de vazut cu ocazia asta cati mai cred in Sergiu. Nu e chiar imposibil ca Sergiu sa aiba o surpriza mare si nu neaparat placuta. Plus ca nu prea il vad pe Elan aruncand cu bani in oameni, iar Sergiu nu stie alta metoda de management.
  • Doda Doda
    Bine ai revenit!
  • ilie ilie
    haha...a venit sa pape banii si sa se tireze iar...se intreaba cineva pe vremea cui si cum s au facut datoriile alea imense????salariile de sute de mii de euro ale lui sergiu si ale acolitilor din ce au fost platite????acum insa are dor sefi in ograda si vreo trei fraieri refuzati de ghita,asa ca sa vedem cu cine fac ei performanta cu care se tot lauda si care niciodata nu a fost a lor...abia astept:))))
  • Horea Horea
    "Bomba lui Elan: Sergiu..."

    Elan ăsta e cam plin de bombe in ultima vreme. Una dintre ele a fost si Mihaela de ... Monaco.
    Eu unul m-am cam plictisit de framantarile de pe la Realitatea (post pe care-l avem printre primele pe telecomanda). Doar Vantu e de vina c-a lasat televiziunea pe mana "bombatilor"!
  • Costy Costy
    Abia astept sa vina domnul Sergiu Toader, sa ne achite si noua datoria pentru Publika TV, banii pentru cele 3 luni lucrate la Chisinau de toata echiapa tehnica de la Realitatea, banisorii nostri munciti cu greu pe care domnul Sergiu ne a mintit pana in ultima clipa in care se afla in Romania ca o sa ii primim.
  • Adriana Adriana
    Excelent! Bun venit pentru Sergiu! E un om de nota 10!
  • Alin Alin
    Incredibil...Sergiu Toader e ciuma! Ce catalizator, nu stiti despre ce vorbiti. Toader este un romanas slab instruit, cu mult tupeu, cu reactii viscerale, total lipsit de tact, zero absolut la capitolul management, zero la capitolul orientare in business. E penibil ca un patron al anului 2011, ajunge sa-l considere pe Sergiu "solutia".

Trimite un comentariu

sus