Skip to main content

EXCLUSIV: RTV-ul lui Ghiţă ridică semnalul Realitatea pe satelit. Sebastian Ghiţă: “Noi emitem din sediul nostru, cu oamenii noştri şi cu contentul nostru.”

 

Sursa CapitalCompania lui Sebastian Ghiţă, RTV Satellite, ridică semnalul Realitatea TV pe satelit. Anunţul a fost făcut, astăzi, chiar pe burtiera Realitatea TV: “De astăzi semnalul RTV poate fi recepţionat pe următoarele coordonate…” şi continua cu datele.

Publicitate

Despre ce era vorba? “Noi (RTV Satellite Net n. red) emitem cu oamenii noştri, din sediul nostru şi cu contentul nostru”, a declarat în exclusivitate pentru paginademedia.ro Sebastian Ghiţă.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B5q8EW0BVCA[/youtube]

Sebastian Ghiţă, în exclusivitate pentru paginademedia.ro:

“Emisia este pe RTV Satellite, din sediul nostru, Am trimis astăzi mailuri şi cabliştilor, în care îi anunţam că postul este liber la retransmisie.”

De cealaltă parte, Sorin Enache, director general Realitatea Media spune că "Realitatea TV nu a schimbat nicio frecvenţă".

Sorin Enache, pentru paginademedia.ro:

"Nu am de unde să ştiu ce contract au şi pe ce firmă. Mi se pare cel puţin discutabil din punct de vedere legal ca cineva să distribuie semnalul pe alţi sateliţi fără acordul nostru."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • osiris osiris
    La Realitatea TV se repeta la indigo povestea de la Catavencu. Redactia intr-o parte, brandul in alta. O sa fie doua televiziuni clona, la fel cum sunt Catavencu si Catavencii. Cea mai buna solutie ar fi un rebranding pentru una dintre ele, eventual chiar o schimbare de nume si/sau de abordare sau culoare politica. Asta s-ar putea traduce in audienta.
    Si Antena 3 a facut pui, unul se numeste B1 si al doilea Digi News. B1 a luat destui oameni din Antena 3, au copiat formate de emisiuni, dar nu a reusit sa-i surclaseze in audiente dupa aproape un an. Si Digi a luat oameni la greu din Antena, dar i-a mai amestecat cu oameni din alte televiziuni.
    O sa vedem ce va iesi... macar vom avea alternative.
  • MIHAI MIHAI
    Pe thor RTV-ul sau Realitatea,ma rog, una din ele, e vecina pe transponder cu, pazea! ZEUS TeVe :) COOOOLLLL. daca preia si Luis Lazarus Live in prime time, s-a lins pe bot Pro-tviul:)
  • Adrian Adrian
    Cand se va trage linie, amandoua posturi vor avea de pierdut; Antena 3 cred ca nu mai poate de ras de aceasta situatie.
  • seba seba
    Acum se va vedea foarte clar daca Teszari joaca in echipa serviciilor!
  • touretul touretul
    ce drac de exprimare e ăsta: ”ridică semnalul Realitatea TV pe satelit". adică ce face? emite pe frecvența Realității. și emite cu Realitatea sau cu RTV? a luat RTV frecvența Realitatea? n-am înțeles nimic. probabil nici Petrișor.
  • prapastiosu prapastiosu
    Baieti, stati pe mijloc. Nu treceti, inca, nici la unul nici la altul. Stati cu doua contracte, legea va permite!
    Daca astia s-ar fi inteles intre ei, ieseau doua televiziuni fara prea mare scandal. Asta e partea buna a ceea ce se intampla acum, vor fi doua televiziuni, deci locuri de munca in plus.
    Si intr-un caz si altul nu toti mai au loc pe aceeasi schema. RTM trebuie sa faca restructurari si cu ocazia asta scapa de multi fara salarii compensatorii, iar RTV nu poate sa-i primeasca pe toti de la RTM. Deci, sper ca ati inteles ceva!
    Partea proasta e ca, la moda in Romania, sa faci afaceri cu bani putini, noul RTV spera sa puna mana pe echipamente, iar ceilalti vechi, RTM, nu vor sa le lase nimic, chiar daca astia noi au investiti ceva si ei, dar nu suficient ca sa asigure emisia noului post.
    Tot scandalul asta face cat o campanie de PR pe bani buni, acum toata lumea a auzit de noul RTV si o sa beleasca ochii la TV. Si RTM are de castigat prin restructurare si o imagine noua de la Willbrook.
    Mult succes amandurora si sper sa lucrez la amandoua!
    Va pupa tata, golanshi mici, iar v-am facut!
  • Silviu Silviu
    O realitate, doua realitati!?
  • The Voice UK The Voice UK
    Nu vad exact ce sens mai are ce se petrece la Realitatea. Parca totul e facut sa ne bage in ceata.
  • nehotaratu nehotaratu
    dar tu, ilie, esti din aia a lu' ghita. din acela care cand te-njura chelemen/popa lasi ciocu mic, si zimbesti tamp???? pentru ca oamenii adevarati, care muncesc, nu au nici o idee despre ce o sa urmeze, si in consecinta nici nu-si urla preferinta....deci?
  • best best
    unii sunt lasi, altii santajabili, apropo, nu fac parte din grupul sov-elan-ghita.
  • sarpele sarpele
    Realitatea TV la Wilbrook pe 1 noiembrie= vis erotic
  • nehotaratu nehotaratu
    raspund si angajatii la santaj, cu santaj...Traiasca care da mai mult!!!!
  • ilie ilie
    @best,esti cam incoerent..sunt lasi sau santajati ca astea nu prea merg decat teoretic :))).esti din aia care au ramas la realitatea media:)))????
  • nehotaratu nehotaratu
    deocamdata nu a plecat nimeni. o parte si-au dat demisia, asta conform legii inseamna ca nu au plecat...mai au 26 de zile de munca la Realitatea tv...timp in care se pot intampla multe...banu sa iasa. Traiasca care da mai mult!!!!
  • houdini houdini
    @best: bai gunoiule, noi muncim, astia se joaca cu nervii/contractele/salariile noastre... DA, santaj! cu care naiba sa mergi, cu care e sigur ca-ti vei putea primi in continuare, FARA INTARZIERI, banii PENTRU CARE MUNCESTI?!

Trimite un comentariu

sus