Skip to main content

EXCLUSIV: RTV-ul lui Ghiţă ridică semnalul Realitatea pe satelit. Sebastian Ghiţă: “Noi emitem din sediul nostru, cu oamenii noştri şi cu contentul nostru.”

 

Sursa CapitalCompania lui Sebastian Ghiţă, RTV Satellite, ridică semnalul Realitatea TV pe satelit. Anunţul a fost făcut, astăzi, chiar pe burtiera Realitatea TV: “De astăzi semnalul RTV poate fi recepţionat pe următoarele coordonate…” şi continua cu datele.

Publicitate

Despre ce era vorba? “Noi (RTV Satellite Net n. red) emitem cu oamenii noştri, din sediul nostru şi cu contentul nostru”, a declarat în exclusivitate pentru paginademedia.ro Sebastian Ghiţă.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B5q8EW0BVCA[/youtube]

Sebastian Ghiţă, în exclusivitate pentru paginademedia.ro:

“Emisia este pe RTV Satellite, din sediul nostru, Am trimis astăzi mailuri şi cabliştilor, în care îi anunţam că postul este liber la retransmisie.”

De cealaltă parte, Sorin Enache, director general Realitatea Media spune că "Realitatea TV nu a schimbat nicio frecvenţă".

Sorin Enache, pentru paginademedia.ro:

"Nu am de unde să ştiu ce contract au şi pe ce firmă. Mi se pare cel puţin discutabil din punct de vedere legal ca cineva să distribuie semnalul pe alţi sateliţi fără acordul nostru."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    Se bat pe ei si in acelasi timp isi bat joc de ei. Oricum angajatii nu o sa castige cine stie ce din bataile lor!
  • best best
    lasii tradeaza si pleaca (adevarul ca sunt si santajati)
  • best best
    Semnalul REALITATEA TV este pe satelit de pe vreme lui prigoana ridicat! Ce a facut Ghita atunci????????????
  • queter queter
    parca vad ca Realitatea TV se transforma in Tele7abc daca continua asa.
  • gigi gigi
    Realitatea la wilbrook va emite cu 1 noiembrie GARANTAT! Ca sa spun asa ramaneti pe realitatea tv. Nu veti avea ce pierde!
  • Alfred Alfred
    Abia acum incepe sa fie interesant si chiar frumos sa fii angajat la Realitate TV/ RTV Satellite ... Dupa ce mult timp au fost tratati cum au fost tratati acum se bat proprietarii pentru ei ... Cum s-a intors roata ...
  • Gabi Gabi
    Pe cand va emite si noua 'Realitatea' din Wilbrook? Ca doar se munceste la greu pe acolo... Sau vor da un an la perete, ca Digi?
  • Marian Marian
    Hai sa fim obiectivi si onesti si sa spunem lucrurilor pe nume.
    Sebastian Ghita, al carui socrul a fost seful Securitatii pe Prahova, e prieten de familie cu Victor Ponta, cu care a petrecut Craciunul in Dubai, impreuna cu familiile lor. La ora actuala, Realitatea TV, prin Ghita, este controlata de fapt si de drept, de PSD. Practic, din trei stiri, doua sunt impotriva PDL sau a presedintelui Traian Basescu. Ghita face jocurile PSD si asa vrea sa ramana, cu orice riscuri. Probabil ca e legat si de faptul ca are niste dosare cu care poate fi confruntat si face ca si SOV, santajeaza.
    De cealalta parte, Elan este si el prieten cu PSD, cumva prin acelasi Victor Ponta, care in perioada in care era seful corpului de control al premierului de atunci, Adrian Nastase, i-a dat un NUP pentru o frauda financiara, neinregistrarea in contabilitate a aproximativ 1,34 milioane de dolari. Intre timp, Elan si-a facut noi prieteni iar seful fiscului Blejnar, ar fi unul dintre ei. Elan, spre deosebire de Ghita, cel putin declarativ, spune ca isi doreste sa faca din Realitatea TV un BBC national.
    Cam asa stau lucrurile din punct de vedere politic. Ce o sa se intample, doar Bunul Dumnezeu stie! Sa fie bine pentru Romania, asta conteaza!
  • houdini houdini
    nu le plange tu de mila lui elan si lui ghita. nu-s prosti. cat despre digi news..crede-ma ca oamenilor de acolo, care lucreaza la rece, le cam dardaie curu' (10 tv, mort din fasa, de teszari nu se stie nimic, iar lansarea diginews a fost deja amanata pentr decembrie, parca).
    legat de realitatea, emotiile esentiale sunt saptamana asta: INTRA SAU NU BANII?!!!!
  • seba seba
    Ghita asta e prost de-a binelea. Asta chiar crede ca poate face ce vrea. Pai bai omule, prietenul tau Victoras inca e copilot pe bancile opozitiei. Crezi ca o sa scapi cu fente de'astea de doi lei? Elan o fi chiar asa de prost sa se lase furat pe fata? Poti tu sa iei toti oamenii de televiziune din tara dar nici in ruptul capului nu vei putea fi distribuit de cablisti sub un brand care apartine altcuiva. Tu crezi ca Teszari, de exemplu, e prost sa-ti distribuie tie noul post RTV cand el lanseaza in curand un post de stiri?

Trimite un comentariu

sus