Skip to main content

N24 se transformă într-un post "family"

 

Fostul canal N24 şi-a relasat grila de programe şi, odată cu aceasta, are un nou logo şi un nou tip de conţinut editorial.

Publicitate

N24 se numeşte, mai nou, Naţional 24 Plus.

Ce vom vedea pe acest post tv, în continuare.

În noua grilă a postului Naţional 24 Plus apar câteva seriale (sitcomuri, telenovele sau soap-opera), desene animate, documentare, filme artistice şi teleshopping.

Naţional 24 Plus propune un conţinut destinat familiei. Din care fac parte, între altele, un serial indian (Zara), un soap despre viaţa unei familii americane (Visuri americane), sitcomul românesc Baronii, serialul de desene animate Pantera Roz, filme western sau pelicula Zorro, cu Alain Delon.

Oficialii postului au declarat pentru paginademedia.ro că noul format este unul "family", programe şi filme "care pot fi urmărite de către toţi membrii familiei."

Postul N24 a fost lansat iniţial ca un canal de ştiri. Ulterior, după o serie de restructurări, postul deţinut de fraţii Micula difuza intens filme româneşti.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • Undeva Undeva
    Mai exista N24? Mai bine l`ar scoate ...dar asa e cand mai speli niste bani, il lasi. Mai scoti la pensie niste tineri, mai lasi o femeie de serviciu care e si editor, voice-over, prezentatoare si pe Popa sa descante TV ...cam jalnic!
  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Ce-i aia N24 sau ma rog N24 Plus, folclor parca? Sau ala e Favorit Tv?! In fine, inca o spalatorie de bani expirata binisor. Oricum grila e fascinanta puteau sa nu se oboseasca.
  • Gogaie Gogaie
    National 24 Plus X = 0,00 :D oricat s-ar stradui, cred ca au cam iesit din cursa.
  • steven steven
    oricat l-ar schimba nu iese din coada clasamentului!!!

Trimite un comentariu

sus