Skip to main content

Narcisa - Iubiri Nelegiuite se opreşte în plin sezon

 

Telenovela Antenei 1, ajunsă la cel de al treilea sezon, se va termina în luna noiembrie, peste aproximativ trei săptămâni.

Publicitate

Narcisa – Iubiri Nelegiuite a ajuns la episodul 25, ceea ce înseamnă că se va sfârşi înainte de a ajunge la 40 de episoade.

Mai multe detalii, în continuare.

Întrebaţi dacă au existat neînţelegeri între postul Antena 1 şi casa de producţie, Family Films, oficialii postului spun că povestea va avea un final “închegat, frumos” şi că serialul se termină în mod firesc, neexistând o cauză anume.

De asemenea, aceştia mai spun că Antena 1 se va concentra pe celelalte producţii costisitoare (precum X Factor sau Plasa de stele) şi că vor mai urma şi alte proiecte de ficţiune de acest gen.

Contactată de paginademedia.ro, casa de producţie nu a dorit să comenteze în niciun fel decizia legată de finalul telenovelei Narcisa – Iubiri Nelegiuite.

Telenovela românească Narcisa Sălbatică a debutat cu primul sezon pe 20 septembrie 2010, la Antena 1. Din septembrie 2010 până în iunie 2011 s-au difuzat sezoanele 1 şi 2, care au însumat 150 de episoade. Pe 5 septembrie 2011 a început sezonul al treilea, care se va opri după mai puţin de trei luni de la debut.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • roberta roberta
    nu mia placut absolul ultimul episod pentru ca manuela sa casatorit cu iacob si plus de asta mai e si insarcinata cu el
  • Laura Laura
    NU.
  • dan dan
    trebuie sa continue acest serial,atat de multe personaje interesante nu se pot pierde dupa ce au reusit sa ne cucereasca inimile
  • aela aela
    Si soacra-mea. Si inca cineva, dar nu mai stiu sigur cine :).
  • Adrian Adrian
    Haideți să facem o petiție pentru reintroducerea lui ”Marius Tucă Show”! Ce ziceți, ar trece peste Narcisa la audiențe ?
  • vlad vlad
    stelian 74 si dex sant postaci antena1. Au niste lozinci de te umfla rasul ... Probabil sant platiti doar cu bonuri de masa.
  • akim akim
    hai ma lasa-ti-o balta cu tanar si nelinistit al vostru de la protv... filmul ala era dinainte sa ma nasc eu si cred ca si copii mei vor prinde serialul ala cu nu stiu cate mii de episoade si in care joaca copii actorilor ce au murit... Cel mai boring film care a existat vreodata si care refuza sa inceteze...!!!!!!!!!!!
  • Florin Florin
    Da, sigur.. foarte reusit pentru ca reuseste sa-si atinga scopul privind telespectatorii. Singura editie la care am zabovit ceva mai mult a fost cea in care Ilinca Vandici trebuia sa filmeze nu stiu ce reportaj intr-un avion. Si, stupoare, au aparut probleme tehnice la bord. Bineinteles ca "diva" s-a panicat si a inceput sa zbiere si sa-njure de mama focului ca nu vrea sa moara, in vreme ce operatorii o filmau in continuare, precum orchestra de pe Titanic, care a mai cantat vreo cateva minute dupa ce vasul s-a scufundat. I-am lasat si lui Negru comentariul asta pe blog, cand se lauda de succesul de care se bucura super-mega-plus-ultra reusita "Plasa de stele".
  • alin alin
    Da Florin, tipic Antena 1. Nu vorbesc de telenovela, la care nu puteam sa ma uit nici 3 minute, dar numai A1 poate sa ia decizii peste noapte si sa opreasca o emisiune, sfidand astfel spectatorii care urmareau programul respectiv. S-a intamplat si cu alte emisiuni si seriale, dintre care cel mai sonor este Animat Planet Show (oricum un serial mult prea bun pentru A1) oprit dupa vreo 2-3 episoade ca veneau alegerile si ii strica apele lui Voiculescu.
  • Bog Bog
    Primele 2 sezoane au fost super dar aku cu Iubirile nelegiuite e praf.
  • Doina Doina
    In locul emisiunilor "In puii mei" sau "Plasa de stele" cred ca era mai vizionat "Narcisa....." Acele doua emisiuni sunt absolut de prost gust.
  • Observator Observator
    Măi stelica!
    Tu esti cumva sotul Denisei de mai sus?
    Cred ca formati un cuplu de ... rasul lumii!
  • stelian antoniu74 stelian antoniu74
    Bendeac este intr-adevar genial! Un actor talentat si un profesionist desavarsit.
  • stelian antoniu74 stelian antoniu74
    Este foarte reusita Plasa de stele! Un format foarte interesant, care ma suprinde placut de fiecare data.
  • crestin crestin
    Misto serialul

Trimite un comentariu

sus