Skip to main content

O treime din maşinile TVR sunt trase pe dreapta

 

ACTUALIZARE: TVR va externaliza vânzările de spaţiu publicitar, de anul viitor, scrie HotNews, care citează o decizie a Consiliului de Administraţie. Mai multe detalii, în articol.

Conducerea TVR face economie în parcul auto. Situaţia financiară critică de la TVR a determinat Consiliul de Administraţie să treacă în conservare 30% din parcul auto al instituţiei. Decizia a fost luată într-o şedinţă care a avut loc săptămâna aceasta.

Măsura vine la două zile după ce mai mulţi angajaţi au protestat în curtea Televiziunii Române dorind să tragă un semnal de alarmă cu privire la situaţia financiară dificilă a postului.

Conducerea Televiziunii Române spune, într-un comunicat oficial, că informaţiile vehiculate în presă cu privire la protestele angajaţilor nu sunt adevărate. Lăzescu a spus că acestea sunt „speculaţii, menite să creeze presiuni şi o stare de nelinişte în instituţie".

Explicaţia oficială a Televiziunii Române?

 "Angajaţii au fost convocaţi de către liderii sindicali din TVR pentru a discuta situaţia financiară, în incinta televiziunii, aceştia neînaintând însă conducerii TVR niciun protest oficial", se spune în comunicatul de presă.

Cu ce se laudă TVR-ul în materie de reduceri de cheltuieli?

  • Deficitul TVR din semestrul I din 2011 a fost redus cu 34% comparativ cu aceeaşi perioadă a lui 2010.
  • În urmă cu două săptămâni, conducerea TVR a suspendat bonurile de masă, un beneficiu acordat până acum angajaţilor, în conformitate cu prevederile Art.108 din Contractul Colectiv de Muncă din TVR.

TVR va externaliza vânzările - decizia aparţine Consiliului de Administraţie

Consiliul de Administraţie al TVR a decis, saptămâna aceasta, să apeleze în continuare la o entitate externă pentru a administra spaţiul publicitar al posturilor publice de televiziune, scrie HotNews.

În primă fază, după ce TVR a încetat contractul cu regia Splendid Media (cu trei luni de zile înainte de termen), presedintele-director general Alexandru Lăzescu îşi exprimase interesul pentru o formă de internalizare a vânzărilor de publicitate.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    TVR-ul face economii?
    Si atunci de ce-a trebuit sa mai angajeze pe unul Bucur plecat de pe la b1?!
    Nu-s destui in TVR care sa poata citi un prompter?
    Ca munca pentru fauritul stirilor o fac multi altii platiti cu mult mai putin decat cititorii de prompter.
  • Anna Anna
    desigur, scrie si in articol. Sau voiai neaparat sa mentionezi a3?
  • Bfc Bfc
    pe a3 e anuntata si taierea bonurilor de masa...

Trimite un comentariu

sus