Skip to main content

Radu Moraru: “Naşul ar putea rămâne pe internet”

 

Ne gândim să facem emisiunea Naşul pe www.nasul.tv şi s-o preia cine doreşte, a declarat Radu Moraru într-un interviu acordat site-ului stareapresei.ro.

Publicitate

El a mai spus că 50 dintre salariaţii 10 TV (post pe care l-a condus) au fost daţi până acum afară şi că Zoltan Teszari (patronul RCS şi al 10TV) este de negăsit.

Mai multe din interviu, în continuare.

  •  Nu sunt în negocieri cu Realitatea TV şi cu B1TV. Nu avem deocamdată un plan, pentru că suntem încă şocaţi de ce se întâmplă aici. (…) Ştiu doar că se fac angajări masive, în timp ce oamenii de la 10 TV au fost toţi daţi afară, de la cameramani, machiaj, operatori.
  • Zoltan Teszari e de negăsit. (…) era un om pe care îl ştiu de 20 de ani şi cu care am colaborat şi cu care eram în relaţii foarte ok.
  • Zoltan Teszari nu şi-a respectat nici o promisiune din cele 12 sau 14 făcute.
  • Eu rămân optimist încă cinci ani. Dacă nici după cinci ani nu reuşim să ne ridicăm din mocirla în care băltim, cu siguranţă mă voi retrage definitiv şi voi uita că am făcut presă.
  • Când o să-mi scriu memoriile, o să scriu despre cât de mulţi bani ni s-au oferit la un moment dat ca să ne pervertim, şi mă refer la perioada 2008 – 2009.
  • Ne gândim foarte serios să facem emisiunea Naşul pe www.nasul.tv şi s-o preia toată lumea. Cine doreşte.
  • N-am niciun plan. Noi am fost luaţi prin surprindere total, nu ne aşteptam la aşa ceva. N-am încheiat un contract cu Flamura Bragadiru. Am încheiat un contract cu cel mai mare operator de cablu din Europa. Este ca şi cum am fi încheiat un contract cu Deutsche Telekom.
  • Nu te aştepţi ca Deutsche Telekom să nu-şi respecte promisiunile. Nu te aştepţi ca un prieten din tinereţe… noi ne-am cunoscut când aveam 21-22 de ani. El şi cu unul dintre producătorii mei, la începuturi, când el era foarte sărac, mergeau în delegaţie şi împărţeau aceeaşi cameră pentru a face economii şi mâncau din aceeaşi farfurie şi împărţeau şi desertul.

Interviul intergral, pe Stareapresei.ro

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    Radu Moraru: “Nașul ar putea rămâne pe internet” Amin!
  • mannix mannix
    mai rasfirati baieti, mai rasfirati....
  • Alex.D Alex.D
    Tu ai impresia ca e vorba de idoli aici?
    Iti spun sigur ca nu,dar iti spun sigur ca Bogdan C. e om mai intelept decat Moraru super ziaristu' lu' peshte care se simte mai important decat e.
    Acum fiecare gandeste cum vrea,nu o sa iti schimb eu parerea si nici invers,fiecare tzine/asculta cu/pe cine vrea,insa pot sa iti spun ca faza aia cu cine se aseamana se aduna,e reala.
  • Un om Un om
    1. Haha. Ne ameninta ca se retrage! Haha. Se crede Chivu ca sa ne rugam de el. Sa mori de ras. Mitoman! 2. Va reveni la B1. Deja isi primeneste echipa de productie. 3. Realitatea i-a facut reclama moka. Saracii, au pus botul la prostia aia cu amenintarea cu moartea. Sa fim seriosi. Cine-l stie pe Badea stie ca e un fricos. (am mers o data la alergat "contra statului" si cand a vazut cata lume a venit era sa faca pe el).
  • Un om Un om
    1. Haha. Ne ameninta ca se retrage! Haha. Se crede Chivu ca sa ne rugam de el. Sa mori de ras. Mitoman!
    2. Va reveni la B1. Deja isi primeneste echipa de productie.
    3. Realitatea i-a facut reclama moka. Saracii, au pus botul la prostia aia cu amenintarea cu moartea. Sa fim seriosi. Cine-l stie pe Badea stie ca e un fricos. (am mers o data la alergat "contra statului" si cand a vazut cata lume a venit era sa faca pe el).
  • seba seba
    Da ce ma, Bogdan "Pielea P" Chiriac e idolul tau? Eu tin minte ca Moraru a fost singurul realizator de talk-show care a fost,intr-adevar, de partea lui Basescu. Daca l-a pupat...l-a pupat, eu mai degraba zic ca l-a ajutat atunci cand toti il incoltisera si era trantit la pamant. Trebuie sa ai ceva curaj sa-l pupi in fund pe unul care nu prea mai avea sanse sa castige, nu? Dar ai vostri, deontologii lu' peste, ce au facut? I-au suflat degeaba in fund Prostanacului si... care a fost rezultatul? L-ati aruncat dupa aceea ca pe o masea stricata! De ce ar trebui Baselu sa se bage in treaba lu' Moraru? Doar pentru ca asa ati invatat voi de la parintii vostri turnatori, ca "o mana spala pe alta?
  • dipsOrdix dipsOrdix
    saracul moraru ... se da persecutat, oare nashu basescu nu il salveaza ? ca la cat l-a pupat in dos moraru ..mai rar; un biet semidoct moraru, un fel de dan diaconescu si el
  • Alex.D Alex.D
    Deci asta chiar vrea sa nu il mai vada nimeni.NU de alta dar una ca maicamea,care il mai urmarea din cand in cand,nu le are cu PC-urile,deci...
    Oricum cred ca o sa ii dea realitatea o paine ca am vazut ca aseara l-au chemat repede sa scobeasca nuca in 7 si sa vorbeasca " despre amenintari cu moartea" datorate incitarii Badiene bwhahahahahhaahaha
    Una peste alta,bine ca intervenit stirea cu Baschetbalistul(D-zeu sa il odihneasca ! nu ma intelegeti gresit,nu ma bucur,vorbeam la general).Daca nu era stirea asta se facea si mai mult de cacao pt ca era incoerent.
    P.S : Mi-a placut cum se uita Bogdan Chireac la el :))) privirea aia spunea tot.

Trimite un comentariu

sus