Skip to main content

Războiul Ghiţă – Elan, faza pe site-uri. Echipa de realitatea.net trece la RTV-ul lui Ghiţă

 

Sursa foto: AdevarulContinuă împărţirea angajaţilor între Realitatea Media (firma lui Elan Schwartzenberg) şi RTV Satellite (a lui Ghiţă). Lupta se mută pe divizia online a grupului.

Publicitate

Angajaţii care lucrează pe grupul de site-uri realitatea.net au optat pentru noul site al lui Sebastian Ghiţă. De reorganizarea realitatea.net se va ocupa Dragoş Stanca, prin firma Publyo.

Detalii, în continuare:

Aproape 30 de oameni (angajaţi şi colaboratori) care lucrează la site-urile realitatea.net au demisionat de la Realitatea Media pentru RTV-ul lui Sebastian Ghiţă. Site-ul RTV.net (al lui Ghiţă) este deja activ.

De reorganizarea realitatea.net se va ocupa Dragoş Stanca, prin firma Publyo. Stanca a dat deja anunţuri pe facebook şi twitter, pentru angajarea unor oameni de content.

Project manager pentru reorganizarea realitatea.net a fost numit, din partea Publyo, Ionel Lespuc. Lespuc a fost, în trecut, redactor-şef al realitatea.net.

Contactat de paginademedia.ro Dragoş Stanca a declarat:

"Publyo are un contract activ cu Realitatea Media, protejat de anumite clauze de confidenţialitate. Acţionăm în virtutea acestui contract pentru a menţine portalul realitatea.net în poziţia actuală, atât tehnic, cât şi, la nevoie, prin mentenanţă de alt tip, inclusive de content sau managementul situaţiilor de criză."

Foto: Adevarul

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

viewscnt

Comentarii

  • lili grama lili grama
    UN EVREU A SPUS ODATA... ANGAJATII SUNT TREPTELE PE CARE URCI SCARA SUCCESULUI.NU EZITA SA CALCI PE ELE.
  • robert robert
    Mugur, realitatea are de ani buni un blogger pe post de consultant full time.il cheama piticu.

    de unde mirajul ca niste blogerii vor face minuni?emag.ro nu a angajat bloggeri,a luat o agentie de branding,una de marketing,a angajat un om cu ani de munca in spate(nu analist al pietei muncii) care a facut un produs cinstit si corect.
    daca ai avea masina stricata unde ai repara-o? La un forumist (cel maj tare de pe forumurile auto) sau la un mecanic?
  • zzzzzzzz zzzzzzzz
    Bianca nu uita ca emisiunile "videochat" la care foloseati toata tehnica RealitateaTv(studiouri regii lumini oameni)nu o plateati in nici un fel .Asa ca...........
    Sandu.Da Elan a bagat bani chiar pe 14 cum a promis
  • touretul touretul
    publicitatea ramane acolo unde e. la Realitatea. Ghita nu are nimic, decat bani cu care plateste oamenii care au dezertat de la Realitatea. la Realitatea sunt contractele. ca altele vor fi incheiate apoi cu RTV, aia se poate.
  • Anonim Anonim
    Publicitatea nu e om:) Ramane la furnizorul de media cu care are clientul contract. Simplu. Si logic.
  • Mugur Mugur
    Bianca, daca recitesti comentariul meu observi ca nu am spus nimic negativ despre cei care au scris pe realitatea.net, in primul rand pentru ca nu poti aprecia in grup o redactie. Sunt sigur ca sunt si jurnalisti buni printre ei.

    Este insa evident ca poti creste MULT mai repede si usor un portal de stiri (si aici intra si stirileprotv.ro) cand in fiecare zi dai de 10 ori pe audiente maxime la TV "citiri si ..." sau "imagini exclusive" sau "puteti sa" cu trimitere pe site-ul in cauza.

    Corect?
  • Sandu Sandu
    Nu ne mai fierbeti!!!

    A platit Elan salariile pe 15 octombrie, cum s-a tot anuntat?
    Au fost mariri de salarii?
    Sunt persoane care au luat salariile din 2 parti: si de la Ghita si de la Elan?

    Cred ca pana sa discutam care sunt mai buni: ai lui Ghita sau ai lui Elan, e mai important sa stim care isi iau salariile (si care le au mai mari): ai lui Ghita sau ai lui Elan.
  • BiancaO BiancaO
    Realitatea.net nu a crescut pe spatele TV-ului, ci prin munca oamenilor de acolo. Ei lucrează, nu iau de pe tavă ce le serveşte cealaltă echipă. Sunt subiecte şi abordări diferite. Jurnaliştii buni nu cresc în pomi şi nici în staţia de autobuz nu sunt.
  • video video
    Site-ul RTV.net poate incerca reteta de succes a site-ului A3, de tabloid autentic (ca sa nu-i zic de-a dreptul erotic, pe alocuri).
  • Daniel Daniel
    La vremuri noi, tot noi.
  • Mugur Frunzetti Mugur Frunzetti
    realitatea.net a crescut mult pe spatele TV-ului. Acum o sa vada echipa "mutacioasa" ce greu sa sa cresti de la zero un site de stiri.

    Iar despre echipa editoriala noua ... jurnalisti buni sunt destui, numai sa aiba cineva curaj sa-i lase sa munceasca. Plus 2-3 oameni de online sa-i consilieze pe particularitati (eu as alege 2-3 bloggeri foarte buni pe post de consultanti full-time si i-as platit excelent dar raportat la targeturi) si au rezolvat.
  • lmm lmm
    Mda. Bine ca pleaca. Astia isi dau zilnic masura prostiei. O mostra de azi: "Zidurile pentru romi din Europa nu vor cădea prea curând deoarece atitudinea antisemită faţă de aceştia este foarte puternică, concluzionează jurnaliştii de la Deutsche Welle". Incultura si ciordeala copy/paste fac ravagii prin presa.
    Link: http://www.realitatea.net/deutche-welle-cartierele-de-romi-transformate-in-ghetouri-de-autoritatile-romane_880435.html
  • simona simona
    Petrisor, publicitatea unde ramane? Se pare ca toata lumea evita discutia despre acest aspect important. Banii! Cine ia banii?

Trimite un comentariu

sus