Skip to main content

Realitatea TV, lăsată în urmă de Antena 3 în primele zile de Willbrook

 

Primele zile de emisie din noul sediu de la Willbrook au adus scăderi de audienţă pentru Realitatea TV, în special pe segmentul de seară.

Publicitate

Atât luni, dar şi marţi, Realitatea TV a fost depăşită de Antena 3, diferenţa fiind vizibilă mai ales seara: o audienţă dublă ieri, pentru Antena 3, în defavoarea Realitatea TV.

Cifrele, în continuare:

Luni:

Realitatea TV: Audienţa medie pe zi a fost de 124.000 de telespectatori din mediul urban (1,1 rating). Cu o săptămână în urmă, media era de 175.000 de persoane.

Antena 3: Canalul de ştiri al Intact a avut, luni, o medie pe zi de 151.000 de telespectatori în mediul urban (1,3 rarting).

Prime-Time: În intervalul de maximă audienţă (Prime-Time), Realitatea TV a fost urmărită de 191.000 de telespectatori (1,6 rating). Media cu o săptămână în urmă era de 287.000 de persoane. Luni seara, media Antenei 3 a fost de 327.000 de telespectatori.

Marţi, 25 octombrie, ziua Regelui Mihai:

După media pe zi, Realitatea TV a avut o audienţă de 130.000 de telespectatori (o mică scădere faţă de săptămâna trecută). A crescut însă Antena 3: 225.000 de persoane media pe zi (1,9 rating), cu 100.000 mai mult decât scotea cu o săptămână în urmă.

Diferenţe mari în Prime-Time:

Marţi seara, diferenţa între Realitatea TV şi Antena 3 a fost semnificativă. Antena 3 a avut o medie de 467.000 de telespectatori (4 rating). În acelaşi timp, Realitatea TV era urmărită de 227.000 de persoane (2 rating).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mickey Mouse Mickey Mouse
    La ce gradinita sunt, poate ne stim...
  • andrei andrei
    In sfarsit, punctele de rating sunt direct proportionale cu calitatea.
  • kool mogul kool mogul
    Daca CNN a ales Antena 3 eu de ce as alege altceva? Ce sa zic, ma bucur ca exista acest post pe TV-ul meu!
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Eu zic să se împuşte. Unii pe alţii. Cu vopsea, la paintball.
  • Marian Marian
    Realitatea nu va mai fi niciodata ceea ce a fost candva. Fetele gurese care au ramas acum la Realitatea sunt total pe dinafara si mai intepate si agresive cu puterea decat erau fetele lui Ghita. Asa e acolo, care striga mai tare "Jos Basescu!" primeste un bonus!
    Penibil!
  • thdncgfb thdncgfb
    ce e aia raitaru tv????? frate, chiar asa in urma cu mondenitatile sunt? astia de unde au aparut?
  • thdncgfb thdncgfb
    kelemen, profesionist? asta e bancul zilei... in alta ardine de idei, ce e aia willbouk? e numele cladirii sau e firma care inchiriaza? si unde e? tot in zona casei presei?
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Vali: "la noi", adică Socola sau Bălăceanca? Nu lăsa loc de dubii. Thnx.
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    * să ne spui dacă se confirmă. scz, butonam telecomanda, l-am văzut pe Ciutacu, am avut un spasm şi-am scris ca tine, fără să gândesc.
  • ADRIANA ADRIANA
    Eu zic sa se impace!
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Studii recente au relevat că după câteva luni de mirosit ciorapii lui Felix şi flatulaţiile lui Gâdea simţul olfactiv al postacului se atenuează până la dispariţie. stelian antoniu74, te rugăm frumos să ne confirmi dacă în cazul tău aceste rezultate se confirmă. Mulţumim,

    Fraţii Marx
  • Marian Marian
    Asa o fi dar aproape toti prietenii si colegii fiului meu se uita la Banciu. In curand Badea o sa ramana vizionat doar de Felix.
  • Gicu Gicu
    Popa si Chelemen sunt doi profesionisti care doreau altceva decat zeama lunga tatulciana. Pe termen lung, castig va avea RTV/ Ghita TV, pentru ca se simte cum oamenii de acolo invart mai bine stirile. Drept dovada, cifrele au fost de partea lor. Sergiu Toader nu e chiar de speriat, sa fim seriosi! Daca trioul Ghita-Iacobescu-Popa, ajutati de Dragotescu-Chelemen vor sti sa atraga in RTV oameni de valoare din domenii variate, vor avea succes. De fetze prafuite gen Cretulescu, Tetulici, Tanase lumea s-a saturat! Striblea, asa molcom cum e el, le zice bine si da impresia de corectitudine. Pacat ca oameni ca Adriana Nedelea si Costi Rogozanu (mai ales) s-au dus dupa Enache, aburiti de Toader probabil. RTV are sansa uriasa sa fie cu adevarat o televiziune de stiri, nu una de urlete, si asta nu trebuie ratata!!!
  • crestin crestin
    S-a dus si Realitatea...
  • da/nu da/nu
    Era firesc ca o asemenea intamplare sa lase urme, dar cred ca e spre binele telespectatorilor si, nu in ultimul rand, al Realitatii. Au oameni buni, energie si curaj ... cu un pic de rabdare si poate un pic de noroc pana la sfarsitul anului are back on track. Sunt convins ca daca renunta la "chilotareala model Popa" si "sceleratia tip Chelemen" vor pierde niste cimpanzei a caror telecomnezi vor stationa pe RTV, OTV sau uneori si ANTENA 3, dar calitatea publicului va creste de unde si o mai mare afinitate cu produsele advertiserilor seriosi. Pe de alta parte, daca vom compara costurile de productie Antena 3 vs Realitatea Wibrook ... este evident ca Realitatea este mult mai aproape de incasari decat Antena 3, ceea ce-i ofera un avantaj competitv. Eu mizez pe echipa Wilbrook ... in primul rand e civilizata ... :-)) Oricum, e prea devreme sa se traga concluzii, sa facem balante ... rabdare si tutun.

Trimite un comentariu

sus