Skip to main content

Sebastian Ghiţă: "Astăzi vom schimba grafica RTV. Nu intenţionăm să ne suprapunem peste identitatea Realitatea TV"

 

"Nu intenţionăm să ne suprapunem peste identitatea Realitatea TV", spune Sebastian Ghiţă despre postul lui, RTV.

Publicitate

"Astăzi vom schimba grafica şi vom fi extrem de receptivi la cereri privind orice suprapuneri de identitate vizuală, inclusiv de la Realitatea Media", a declarat Ghiţă pentru paginademedia.ro.

Paginademedia.ro: Dar numele RTV nu este un element de suprapunere?

"Deocamdată denumirea serviciului de programe pe care noi îl propunem pieţei este RTV. Aşa se cheamă serviciul de program. Mai există un RTV şi la Galaţi."

Dacă ei vă cer să îl schimbaţi, ce veţi face?

"Nu vom face nimic. Ei se pot adresa instanţei, doar instanţa poate hotărî asta.

Într-un dialog cu Paginademedia.roSebastian Ghiţă spune că are "zeci de procese verbale de predare/primire" a unor echipamente din Casa Presei către Realitatea Media şi că "Asesoft a cumpărat echipamente de peste două milioane de euro în ultimul an." Ghiţă reacţionează şi la declaraţiile lui Sorin Enache, director general Realitatea Media, care a spus (după cum paginademedia.ro a scris aici) că povestea de la Casa Presei are "un iz penal."

"În ultimele două săptămâni, avem zeci de procese verbale prin care am cedat echipamente către Realitatea Media", spune Sebastian Ghiţă.

Paginademedia.ro: Cei de la Realitatea Media spun că nu şi-au recuperat toate echipamentele. Mint?

Sebastian Ghiţă: Nu aş vrea să spun că minte cineva. Doar că sunt zeci de procese verbale de predare-primire, pe care le-am depus şi la CNA.

Mai sunt echipamente ale Realitatea Media în sediul de la Casa presei?

La Casa Presei sunt echipamente de la mai multe firme: NewsIn, GMG, Global Video Media, Caţavencu, M&C, Realitatea Media. Multe din aceste companii sunt în insolvenţă sau în faliment. Multe echipamente sunt de la Asesoft. Toţi adiministratorii judiciari inventariază echipamentele.

Mai mult, în cazurile unor oameni (Mihai Tatulici sau domnul Tăbăcaru de la Interactive Business), echipamentele le aparţin acestor şi am fost notificaţi de acest lucru.

Ni s-a pus în vedere de către administratorii judiciari că suntem complet respeonsabili de gestionarea echipamentelor, iar pierderea sau deteriorarea lor ne atrage răspunderea civilă şi penală. Chiar ni s-au făcut astfel de plângeri pentru presupuse pierderi sau distrugeri de bunuri.

În aceste condiţii, procesul de predare/primire trebuie să respecte nişte reguli şi să fie făcut cu mare atenţie.

Foloseşte RTV, în acest moment, echipamente ale Realitatea Media?
Nu. Noi am depus o listă de facturi de peste 2 milioane de euro, pentru echipamente pe care Asesoft le-a cumpărat în ultimul an.

Dar videowall-ul?
Am şi eu videowall-uri.

În ceea ce priveşte declaraţia domnului Sorin Enache, că este o afacere cu iz penal, vreau să mai spun un singur lucru: n-ar fi bine să îii aduc aminte de nişte acte mai vechi de la Realitatea Media.

Despre ce este vorba?
Ştim toţi că Diicot şi Parchetul au ridicat foarte multe documente despre aspecte şi situaţii penale de la Realitatea Media.

Eu zic că nu nu este cazul să ameninţăm instituţiile, ci să le lăsăm să îşi facă treaba.

Nu intenţionăm să ne suprapunem peste identitatea Realitatea Media. Astăzi vom schimba grafica şi vom fi extrem de receptivi la cereri privind orice suprapuneri de identitate vizuală. Dacă ei (Realitatea Media) vor considera că greşim, vom asculta părerea lor. Dar nu vom tolera să primim autorizaţie ne la Realitatea Media casă existăm.

Vom respecta în totalitate legea şi deciziile CNA, însă vom dori să concurăm pe piaţă cu oricine, inclusiv cu Realitatea TV.

Numele RTV nu este un element de suprapunere?
Deocamdată denumirea serviciului de programe pe care noi îl propunem pieţei este RTV. Aşa se cheamă serviciul de program. Mai există un RTV şi la Galaţi.

Dacă ei vă cer să îl schimbaţi, ce veţi face?
Nu vom face nimic. Ei se pot adresa instanţei, doar instanţa poate hotărî asta.

Foto: BusinessMagazin

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrada andrada
    jalnic a-ti iesit pe piata , cu furaciuni de la postul realitatea tv.Daca oricum nu conteaza 'brandul' cum zicea Striblea,de ce nu va afisati ideile voastre si compuneti programul tv dupa ideile voastre.in primul rind o realitate nu poate fi facuta de nici un post de televiziune,realitatea poate doar fi redata sau consemnata,in nici un caz facuta de voi.Daca ne luam dupa modul cum a-ti patruns pe piata numai de a face realitate nu puteti fi insotiti.daca intr-adevar doriti sa fiti un post urmarit,care acum emite la pereti, fiti voi,intocmiti-va programele dupa ideile voastre nu dupa ale altora.cind a venit d-l ghita la realitatea ,aceasta avea grila de programe stabilita,el nu a facut altceva decit sa decimeze toti oamenii foarte buni cum ari fi: Andreea cretulescu,Adrian ursu,Stelian Tanase,Mircea dinescu etc.si mai doreati sa avfeti si audienta.Probabil ca acestia se vor intoarce la realitatea si o sa revina acolo unde este locul.Acum aniverseaza 10 ani de activitate,nu aveti cum sa va comparati cy ei.asteptati cei 10 ani,dar adca mergeti tot asa,peste 10 ani nu se va mai auzi de voi.
  • r r
    Erata. Furaciunea RTV continua. Intrucat n-am stationat prea mult pe canalul RTV inaintea postarii anterioare, n-am sesizat mesajele, sa le zicem subliminale. Abia la o revenire mai atenta pe post am remarcat ca RTV foloseste, in continure, fragmentat si temporar, sloganul "Noi facem realitatea" si litera "R". Aviz CNA!
  • r r
    Sa fim fair play si sa marcam: RTV a schimbat sloganul "Noi facem realitatea" cu "Noi dam stirea exacta"!... Maine este sedinta CNA?
  • Crina Crina
    John, nu stiu ce o fi asa exclusiv la Nasul. Filmuletul a fost postat pe blogul lui de Gabriel Bugnar, chiar in seara preluarii emisiei de la Willbrook.

    http://gabrielbugnar.blogspot.com/

    Si sunt si pe youtube imaginile:

    http://www.youtube.com/watch?v=SlfCCMRRaEA&feature=player_embedded

    Mai usor cu exclusivitatea pe scari...
  • JOHN JOHN
    http://www.nasul.tv/2011/10/31/exclusivitate-cutremur-la-realitatea-tv-in-strigate-si-urale/

    CUM S-A VAZUT PE TV REVOLUTIA LUI ELAN
  • Jalaal Faisal Jalaal Faisal
    Elan a declarat ca e sustinut de nu stiu cine din Israel . RTV ar face bine , de-al naibii sa inceapa o colaborare cu Al Jazeera English , numai asa in ciuda . Eu cred ca AJE ar ajuta o televiziune romaneasca care are concurenta o televiziune sustinuta din Israel.
  • cornel cornel
    eu asa vad lucrurile, din toate informatiile pe care le am Ghita e omul PNL iar Elan e omul PSD. daca s-ar putea paria eu asa as paria
  • cornel cornel
    Ghita (PNL) detine RTV care e inregistrata la OSIM drept Raitaru TV (televiziunea tuturor gorjenilor)

    Realitatea TV e cea vanduta de Vantu lui Elan
  • cornel cornel
    B1TV inseamna Bucuresti TV
  • dady dady
    RAITARU TV FACE REALITATEA?
    hahahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!
    Va pupa tata!!!
    Este furaciune pa fata!!!!!!!!!!!
    Daca vrei sa-ti faci televiziune, Nea Ghita fiiiiii barbat!!!
    plateste graficieni sa-ti faca ID de post si grafica postului, alta decit asta!... schimba grila de programe, ca doar ai un director multimedia ... concepe emisiuni noi ca ai un Popa ... si ai curaj sa bagi sigla asa cum este ea inscrisa la OSIM ... FIIIII BARBAT GHITA!!!!!!!!!
    Barbate fa-ti o televiziune a ta ... nu a altuia .... sau n-ai auzit ca ceea ce faci tu se numeste furt intelectual ... Si mai Gindeste-te la ceva ... daca Popa, Kelemen, Mihaela et co vor primii de altu mai multi bani crezi ca vor ramine la tine? ... si cum poti sa ai incredere in oamenii care au pupat mina si talpa unuia si la prima ocazie l-au tradat ... si au supt multi banuti de la Vintu ... intreab-o pe Mihaela Tanase ca stie!!!!!
    Se zvoneste prin tirg cum ca ai legaturi cu serviciile!!!
    O fi adevarat, sau nu, nu stiu, dar daca e atuci ma adresez sefilor tai acum ... Gresira-ti ca l-ati pus pe Ghita sa faca asta! Trebuia sa mai consultati niste adevarati oameni de televiziune dar si juristi care stiu cu ce se papa dreptul intelectual ...
    Concluzie!?
    FURT SI JAPCA MADE IN RAITARU TV ... asta nu e Realitatea!!!

    Va pupa tata si sa fiti sanatosi!
  • Robert Robert
    Omul e sincer, nu neaga ca in vechiul sediu al Realitatea TV inca mai sunt echipamente ale Realitatea Media si am cel putin un motiv solid pentru care il cred ca nu le foloseste:

    - Asesoft International, furnizorul eMag si Flanco, firma aflata in propietatea lui Sebastian Ghita, poate importa la pret bun toate echipamentele de care are nevoie un post de televiziune,
    - mai mult decat atat, anul trecut Sebastian Ghita a anuntat ca va investi cateva zeci de milioane de euro in Realitatea TV, insa ca un afacerist versat care nu facea pentru prima data afaceri cu escrocii, a trecut contractul de inchiriere pe numele firmei lui iar ultimele echipamente pe care le-a cumparat sunt tot pe firma lui si nu pe Realitatea Media.

    Acum va e clar? Televiziunea lui Ghita foloseste echipamentele pe care le-a folosit Realitatea TV in ultimul an, insa acele echipamente nu apartin Realitatea Media.
  • gigi gigi
    RTV de fapt era abrevierea de la Realitatea TV. Acum, se pare ca abuziv, o foloseste cineva la nivel national. Vezi OSIM.
  • robert robert
    Draga RAITARU TV, banuiesc ca nu mai folositi calculatoarele Realitatii Tv, nu mai stai pe scaunele Realitatii Tv,nu folositi imprimantele Realitatii Tv, camerele Realitatii Tv, REGIA Realitatii TV???!!!! Rusine, RAITARU TV!!!
  • eugen eugen
    REALITATEA TV comenteaza acum ptr ca aceasta RTV-televiziunea tuturor gorjenior vrea sa emite national cu grafica si numele emisiunilor aflate in grila Realitatii Tv...daca nu facea asta nu se supara nimeni...se vedeau la ei in judet! Exista si un RTV Valcea...nu se supara nimeni!
  • vali vali
    elan are perfecta dreptate: e aberant ca soferul autobuzului pe care l-ai concediat sa fuga cu autobuzul si cu pasagerii... in cazul nostru, vad ca proprietarul si-a recuperat autobuzul si o parte din pasageri, dar soferul a apucat sa fure rotile, lada de scule si placutele de inmatriculare...

Trimite un comentariu

sus