Skip to main content

Sebastian Ghiţă: Toate vedetele de pe post au contract cu RTV

 

Sursa CapitalToate vedetele de pe post au contracte cu RTV Satellite”, a declarat pentru paginademedia.ro Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV.

Publicitate

Ghiţă a adăugat că “cei care au încheiat toate formalităţile cu RTV Satellite îşi vor primi astăzi banii.

Despre câţi oameni este vorba?

“Cred că sunt 400 de oameni”, a declarat Ghiţă.

Sebastian Ghiţă spune că firma RTV Satellite are contractul de ridicare a semnalului TV pe satelit.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Crina Crina
    Nu vedetele fac o televiziune. Esca fara Pro e o femeie de pe strada. Si da, corect ar fi ca Ghita sa le dea salariile tuturor de la Realitatea, din moment ce a incasat banii de publicitate in septembrie.
  • adi adi
    UN lucru e sigur Elanul e in rahat pana la gat maia re putin si se ineaca.
  • houdini houdini
    eu am alta intrebare pt dnul GHITA, daca poate raspunde (sub anonimat sau nu):
    sa luam o situatie: 1 angajat la cele 2 firme (REALITATEA MEDIA SI RTV SATELLITE), depinde, in munca lui pe plantatie, de niste scule scumpe (nu ma refer aici la camere, laptopuri,..), foarte scumpe (sute de mii de euro o ''scula''). FARA acea scula, omul ..nu are ce munci. CE FACE? ma indoiesc ca dnul GHITA a cumparat zeci de scule (cum are REALITATEA MEDIA), plus ca acele scule dureaza luni de zile pana sunt preparate.
    in conditiile astea, ce face MUNCITORUL RESPECTIV??? sa semneze cu RTV SATELLITE?? si ce, vine REALITATEA MEDIA, isi i-a ''scula'' si omul sta acasa, PLATIT, pana cumapara dnul GHITA ''scule''?????


    astept un raspuns, de la o persoana competenta
  • seba seba
    In concluzie, nu trebuie decat putin bun simt!
  • dragomir dragomir
    ce inseamna rtv? er tv, rabla tv sau rlaba tv ?
  • cornel cornel
    daca Striblea e vedeta atunci Johnny Depp de dracu e ?
  • da/nu da/nu
    Eu n-as fi atat de sceptic in ceea ce inseamna resursa umana in materie de televiziune. Cred ca ai ce sa alegi, dar sa si cresti: un program de internship care sa-ti dea 1, 2 posibili angajati la fiecare modul ... cred ca te pune la adapost de figurile vedetelor. Un pic mai multa telegenie se rezolva cu un director de imagine bun si cu unul, doi stlisti. Pachetele grafice pot fi imbunatatite lejer si nu neaparat pe bani multi. continut poti lua si de pe piata libera ... sunt o gramada de case de productie care ar misca muntii pentru un contract serios cu vreo televiziune ... Solutii sunt, dorinta si "putirinta" sa mai fie si se poate face o televiziune de stiri de 2-3 puncte de audienta in medie fara sa faci compromisuri si fara sa iesi din bugete. in timp, cand televiziunea va deveni mai scumpa, se pot creste bugetele, pe cale de consecinta si productiile. problema e de organizare, selectie si antrenare a resurselor interne si de alegere a celor externe. cu alte cuvinte, un management bun (nu spun senzational!) poate tine o televiziune de stiri pe linia de plutire fara probleme ... mai ramane ca cineva sa-si doreasca. :-)))
  • geo geo
    sunt de acord sa plece loazele dar cine va veni in locul lor, alte loaze de pe la A 3, B 1 TV, TVR, National TV sau pustimea de la Scoala de Televiziune care nu elibereaza diplome absolventilor!?
  • da/nu da/nu
    imi tot repet si nu inteleg de ce atata zarva? cine vrea sa plece sa se duca invartindu-se!!!! sa fiu in locul lui elan as folosi momentul sa curat echipa de loaze, profitori, lenesi, pareristi ... sa transform criza intr-o oportunitate de dezvoltare sanatoasa. sa am o echipa mai mica, dar mai bine platita si, deci, mai motivata! Nu s-a inventat televiziunea cu oamenii care pleaca la ordinul caporalului ghita ... or mai fi si altii care se pricep. pe bune, ne relaxam un pic? :-))
  • aseS aseS
    ....sunt nu sunt...nu asta analizam aici;butnaru e bine merci la rtv,laura fusese ofertata inainte sa inceapa nebunia de saptamana trecuta iar solomon e la fel de bine merci la rtm....tu cel ce dai informatiile astea eronate,de unde le obtii???de la chioscurile din fata c.presei?
  • Alex Alex
    Si-au dat demisia de la Realitatea Media si acum sunt in preaviz acolo.
  • gake gake
    Excelent punctat, radiofonistule!
  • radiofonistu radiofonistu
    Da' de cand sunt Butnaru, Ramona si Laura vedete? Gogule...
  • gake gake
    Mai vedem cum este cu plecarile.
    Teszari nu este de gasit, nu raspunde prin nici un por la apeluri. Digi News isi da duhu'n cadă tocmai cand trebuia sa iasa in eter si pe sticla. Probabil inca nu s-au facut jocurile in plan politic.
    Poti sa pleci cand te apuca amocul doar cu conditia:
    - sa nu ai probleme financiare si problema zilei de maine
    - sa nu ai rate si apartinatori
    - sa poti fi autarhic pe bune si sa te faci freelancer
    Altfel, stai la coada si zgarai pe la usi pe unde se mai angajeaza cate un om doi. Daca. Daca nu... maine nu mai platesti bancile si te lasi si de micul dejun si tot asa.
    Deci, cum spuneam, mai usor cu plecarile mai ales dintr-un loc in care se prea poate sa se dovedeasca faptul ca se si plateste.
  • Gogu Gogu
    Toate "vedetele" migreaza in grup si cu viteza mare catre Digi News.Acum pleaca Butnaru de pe matinal,plus Ramona-meteo si Laura-sport.O sa ramina Striblea si Dragoteasca sa stinga lumina.Intrebarea e unde?RTV sau Realitatea?

Trimite un comentariu

sus