Skip to main content

Sorin Enache: circa 100 de demisionari de la Realitatea Media s-au răzgândit şi se întorc de la Ghiţă

 

Aproximativ 100 dintre cei "circa 250 de demisionari" de la Realitatea Media s-au răzgândit, nu mai pleacă la firma RTV Satellite Net, controlată de Sebastian Ghiţă.

Publicitate

Aceştia "s-au întors" la societatea care deţine licenţa pentru Realitatea TV, susţine directorul general Realitatea Media, Sorin Enache, citat de HotNews.

"Este vorba despre oameni din toate departamentele", a afirmat Enache, potrivit căruia "nicio vedetă nu demisionase, aşa cum s-a declarat prin presă".

Au apărut şi confirmările oficiale că în spatele firmei Ridzone Computers, ce deţine licenţa pentru postul RTV din Târgu Jiu, se află Sebastian Ghiţă, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Un prim document oficial accesat de CNA arată ca firma Ridzone Computers a fost cedată firmei RTV Satellite Net, mai scrie HotNews.

Potrivit reprezentanţilor CNA contactaţi de HotNews.ro, un raport realizat după un control pe care CNA l-a efectuat în teren arata ca societatea Ridzone Computers a fost cedata 100% catre RTV Satellite Net SRL si unei persoane fizice, care este si administrator.

Mai precis, o hotarare a Adunării Generale a Asociaţilor Ridzone Computers SRL din 30 septembrie arată că 95% din părţile sociale în această firmă au fost cedate RTV Satellite Net SRL, iar 5% lui Tronaru Radu Mihai, care este numit administrator. Tronaru Radu Mihai este acelaşi care figurează ca unic asociat şi administrator în firma RTV Satellite Net, înregistrată la Ploieşti.

În momentul de faţă, forul audiovizual aşteaptă ca Ridzone să transmita Consiliului mai multe documente doveditoare privind modificarea acţionariatului şi administratorului şi aceste modificări să fie operate şi la Registrul Comerţului.

Având în vedere faptul că mâine nu se ţine şedinţa CNA, cel mai probabil acest subiect va fi dezbătut săptămâna viitoare.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lorelei Lorelei
    Nu se intelege. Ce inseamna "totul"? In ce a constat scenariul? Thanks.
  • georgiana georgiana
    Totul a fost doar o minciuna, un scenariu pus la cale de securistii: Catalin Popa, Eugen Chelemen, Letitia Zaharia, Simona Gheorghe ajutati de asa zisii redactori-sefi adjuncti, niste nulitati care s-au vazut dintr-o data SEFI: Roxana Lupuianu(o biata frustrata), Catalina Porumbel (pacat de tine! erai un reporter foarte bun, acum esti o simpla tzatza care se straduieste sa-i faca pe plac lui Chelemen...bleah!!!),Marilena Nedelcu(stafia umblatoare), Valentina Pufulescu(o simpla marioneta)Sper sa ramaneti toti la RTV GHITA TV!!!!! Sa fie rusine!

Trimite un comentariu

sus