Skip to main content

Steve Jobs, omagiat de Discovery Channel pe 30 octombrie

 

iGENIUS: Steve Jobs, un om care a schimbat lumea este titlul filmului documentar care va fi difuzat de Discovery Channel duminică, 30 octombrie, de la ora 22.00.

Publicitate

Filmul durează o oră şi este prezentat de Adam Savage şi Jamie Hyneman, gazdele progamului Vânătorii de mituri.

Detalii, în continuare.


Steve Jobs a fost răpus de cancer pe 5 octombrie a.c., la numai 56 de ani. Documentarul iGENIUS: Steve Jobs, un om care a schimbat lumea, este un omagiu adus lui Steve Jobs, co-fondatorul şi directorul executiv al Apple Computer, părintele iPod-ului şi iPad-ului şi omul a cărui viziune ne-a schimbat viaţa.

Filmul este prezentat de Adam Savage şi Jamie Hyneman, pe care îi ştim şi ca Vânătorii de mituri de la Discovery Channel.

Documentarul va fi difuzat duminică, 30 octombrie, de la ora 22.00, durează o oră şi include interviuri cu pionieri ai computerului, foşti angajaţi ai companiei Apple, jurnalişti, autori şi critici care au mai scris despre Steve Jobs, oameni de ştiinţă, profesori, dar şi regizori, designeri şi muzicieni (Stevie Wonder şi Pete Wentz).

Programul iGENIUS: Steve Jobs, un om care a schimbat lumea va fi difuzat de Discovery în peste 210 ţări şi teritorii din întreaga lume.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Trimite un comentariu

sus