Skip to main content

VIDEO. Mihaela Rădulescu: Am discutat cu Elan despre Realitatea. N-am ajuns nici aproape, nici departe

 

Mihaela Rădulescu a declarat pentru paginademedia.ro că a primit oferte din partea mai multor televiziuni, inclusiv Realitatea lui Elan Schwartzenberg (fostul ei soţ), dar încă nu a luat nicio decizie. "N-am ajuns nici aproape, nici departe", spune ea în legătură cu propunerea lui Elan.

Publicitate

În interviul dat paginademedia.ro, Mihaela Rădulescu vorbeşte şi despre opt ediţii ale unei emisiuni la Antena 1, filmate deja, care aşteaptă difuzarea. Înregistrările video, în continuare.


În ce stadiu este propunerea de la Elan Schwartzenberg, în continuare:

A fost o propunere de la Elan. N-am ajuns nici aproape, nici departe

A filmat opt ediţii dintr-un show la Antena 1. Va fi pe post după ce se termină X Factor

Mihaela mai are “în sertar”, filmate şi montate, opt ediţii ale unui show săptămânal. Este vorba despre emisiunea Între prieteni cu Mihaela Rădulescu, ce va fi difuzată la Antena 1 după ce se va termina X Factor, anul viitor, declară vedeta.

De la Duminica în familie, la Gabi Firea Show

În ultimele zile s-a scris despre noua emisiune a Gabrielei Vrânceanu Firea, un show de divertisment - Gabi Firea Show - care va începe din 7 ianuarie la Antena 1. Un program săptămânal, pentru toată familia, care va fi difuzat duminica, între 16.30 şi 19.00. Cu alte cuvinte, un fel de Duminica în familie, cum a realizat şi prezentat Mihaela Rădulescu la Antena 1 timp de şapte ani, până în 2009.

Mihaela spune că noua sa emisiune, Între prieteni cu Mihaela Rădulescu, este altceva faţă de show-ul de familie pe care îl ştim deja. "E altă poveste", spune Mihaela. Noul show "e mai dinamic, de divertisment, se succed foarte rapid momentele de umor cu cele de muzică şi nu prea stăm de vorbă."

Discuţii şi iar discuţii

Chiar dacă trăieşte de doi ani la Monaco, Mihaela Rădulescu primeşte, în continuare, oferte de la diferite televiziuni din ţară, pentru emisiuni de divertisment.

Interviul, pe larg:

Interviul a fost acordat în noul magazin Picioru' Gras deschis de Mihaela Rădulescu în această duminică.

Cristiana Constantinescu: Astă-vară s-a scris în presă că înregistrezi nişte emisiuni sptămămânale pentru Antena 1, s-a vehiculat chiar şi un titlu, “Între prieteni”...

Mihaela Rădulescu: “Între prieteni cu Mihaela Rădulescu”.

Poţi să ne spui ce s-a întâmpat cu aceste emisiuni?
Da, le-am înregistrat pe toate, opt ediţii, se cheamă “Între prieteni cu Mihaela Rădulescu” şi din motive strict de logistică a programului lor şi prezenţa X Factor-ului, care trebuia să ocupe weekend-urile, unde vroiam iniţial să punem această emisiune, s-a decis amânarea difuzării acestor emisiuni, până când se încheie X Factor. E normal, au apărut şi la ei alte variante, iar emisiunea, după părerea mea şi a producătorului, e foarte reuşită.

Adică e păcat să o pui într-o zi oarecare, la o oră oarecare, când ea era decis să fie o emisiune de weekend, fie de sâmbătă seara, fie de duminică seara. Emisiunile sunt filmate, sunt montate, aşteaptă doar cuminţi, la rând, să fie difuzate.

Ce gen de emisiune e?
Divertisment. Dar unul în regulă, de calitate, cu nume foarte bune din showbiz, cu momente foarte faine, am mers pe o reţetă veche, tradiţională, cu foarte mult umor, dar un umor total nevulgar - nu cum, din păcate, e peste tot - piese de teatru clasice, momente umoristice vechi refăcute, remake-uri după momente clasice interpretate de Toma Caragiu şi alţii. Am mers pe o reţetă, zic eu, foarte interesantă, foarte faină.

Majoritatea celor chemaţi să joace sunt actori care de mult nu au mai fost invitaţi la o emisiune de televiziune şi au venit cu o bucurie nespusă, mai ales că trebuia să interpreteze nişte texte clasice, care pe vremuri erau interpretate de actori mari, care nu mai sunt astăzi. A fost o bucurie din partea tuturor, şi de multe ori s-a întâmplat să le dea replica unor oameni care nu erau actori – cântăreţi sau artişti din zilele noastre, care au avut de învăţat texte grele.

A fost o provocare pentru toţi, dar am făcut asta cu o bucurie extraordinară, pentru că, în sfârşit, era vorba de un divertisment care mi-a plăcut cap-coadă. Nu era niciun moment în care să spun că mi se pare îndoielnic sau altfel. De multe ori se întâmplă să trebuiască să respect nişte contracte de imagine, de publicitate cu vreo casă de discuri, să ne bage pe gât orice trupe netalentate. Aici nu s-a întâmplat lucrul acesta, am ales la crème de la crème. Am ales ce era mai bun în topuri, în muzică, în actorie. Arată bine.

Deci o să vedem aceste emisiuni.
O, da.

Emisiunile acestea nu se suprapun cu show-ul Gabrielei Vrânceanu Firea?
E altă poveste. E altceva. Ce face ea e oarecum ce făceam eu pe vremuri, din câte am înţeles eu e un fel de Duminica în familie, care înseamnă mai multă aşezare la vorbă, mai mulţi invitaţi. Pe când ce-ţi spuneam eu e o emisiune dinamică, de divertisment, se succed foarte rapid momentele de umor cu cele de muzică şi nu prea stăm de vorbă.

Câte ore are emisiunea ta?
Va avea două ore. Vor fi ediţii de oră şi 50 de minute, ediţii de două ore. Sunt câteva ediţii care au două ore, pentru că aşa au fost gândite.

Se ştie când vor difuzate?
Nu se ştie, aşteptăm cu interes. Imediat după Revelion. După ce se termină X Factor.
Nu e ceva anormal, s-a mai întâmplat asta, am mai păţit şi înainte. Singura problemă cu emisiunile ţinute prea mult la sertar şi difuzarea lor tardivă e că se poate schimba ceva în viaţa oamenilor, şi atunci te trezeşti că tu vorbeşti la timpul prezent de un om care, nu ştiu, Doamne-fereşte, între timp poate că s-a îmbolnăvit sau a murit. E singura problemă reală. Am păţit-o o dată, din nefericire, şi nu am mai putut să difuzăm una dintre emisiunile pe care le filmasem în prealabil.

S-a mai vorbit de nişte ediţii speciale cu tine de Crăciun.
Da, suntem mereu în discuţiile astea şi câteodată se nimereşte să am şi eu timp şi să-mi placă şi ideea, şi proiectul, şi echipa de producţie. Nu pentru că aş fi mai pretenţioasă acum, dar îmi doresc foarte mult ca, dacă tot fac rar câte ceva, să fie ceva de calitate. Şi să arate într-un fel, şi să mă reprezinte, nu să o fac aşa, doar ca să mai bifez încă un drum cu avionul până aici şi încă o emisiune făcută.
Da, suntem în diverse discuţii.

Cu Antena 1?
Da. Nu vreau să exagerez cu prezenţa pe micul ecran. Nu dintr-un calcul de imagine, ci pur şi simplu pentru că nu vreau să lipsesc de lângă copilul meu atât de mult. Deci când pot, când nu are serbare la şcoală, când nu are o mulţime de activităţi la care trebuie să fiu acolo şi dacă se întâmplă să am două-trei zile libere, vin şi fac şi asta.

Deci e posibil să te vedem în nişte ediţii speciale de Sărbători.
Da, e posibil.

Cu alte televiziuni ai mai avut discuţii?
Da, dar am acelaşi răspuns pentru toate. Am tot primit propuneri, nu pot să fiu nedreaptă şi să spun că oamenii nu-mi fac oferte. Mă simt măgulită că sunt mereu propuneri. Dar, pe undeva, mă simt neluată în serios, eu le explic tuturor, a mia oară, că nu pot să mă înham la niciun proiect permanent câtă vreme am decis că trăiesc în altă ţară, cu copilul meu.

E absurd să poţi să te împarţi în două, să-ţi laşi copilul baltă şi să vii. Eu nu am cum să fac lucrul ăsta. Nu aş fi o mamă întreagă la minte. Şi atunci le explic, sigur, pot să vin pentru un proiect o dată pe lună, pentru ceva, să înregistrăm, cum am făcut pentru cele opt ediţii la Antenă, în două weekend-uri am filmat toate cele opt ediţii. Dar nu pot să vin permanent, în direct, cum mă vrea cam toată lumea.

Legat de Realitatea, de când s-a scindat ai avut propuneri să lucrezi la vreunul din posturi?
Da, sinceră să fiu chiar am discutat această variantă, chiar cu Elan, şi am discutat-o mai întâi în glumă, apoi şi mai în serios, dar nu am ajuns la nicio concluzie. Amândoi ştim la fel de bine - şi aici lui chiar nici nu trebuia să-i explic situaţia mea de familie, o ştie cel mai bine – dacă vom găsi o formulă, repet, în care vreodată să mă accepte vreo televiziune să vin o dată pe lună. Şi aici nu e vorba doar de Realitatea. E vorba de oricine îmi face vreo propunere, orice televiziune, dacă proiectul e interesant.

Mărturisesc, poate nu e bine, poate e dezarmant, pentru cei care sunt fanii evoluţiei mele, eu nu mai am o motivaţie atât de puternică să strălucesc personal în nu ştiu ce context.
Deci, ca să pot să revin ar trebui să fie un proiect foarte interesant, provocator şi care să nu-mi ocupe prea mult timp. Ceea ce e destul de imposibil.

Ce înseamnă interesant şi provocator?
Ceva care să nu semene cu nimic din prostiile care se difuzază acum, din păcate, pe multe posturi. Din păcate nu aş putea să mă cobor la nivelul unor emisiuni de divertisment, între ghilimele, de astăzi. Nu aş vrea să fac audienţă cu scandaluri sau cu tot felul de genuri muzicale sau persoane celebre prin tot felul de scandaluri. Nu aş vrea să fie partenerii mei de dialog.

Ceea ce vreau eu - ştiu cu toţii - câteodată poate să facă audienţă, câteodată poate că nu. Eu am avut norocul să fac audienţă cu astfel de oameni şi să fac emisiuni de calitate ani de zile, dar asta era oarecum şi dintr-o inerţie acumulată. O inerţie a succesului, a imaginii, a unei echipe foarte bune cu care am lucrat. Or, nu pot să fac ceva mai jos decât am făcut.

Dacă cineva doreşte genul acesta de proiecte şi le are în minte, şi se poate ocupa de ele, da. Pe vremuri munceam, eram şi realizator, şi producător, puteam să stau zi-lumină la birou şi să pregătesc o producţie.
Acum mă tem că trebuie să muncească alţii pentru mine - şi eu să vin, ca diva, doar să prezint emisiunea, pentru că nu am altă soluţie în acest moment. Aşa arată viaţa mea. Nu pot să-i schimb viaţa copilului după fiecare propunere pe care o primesc: “gata, Ayan, acum împachetăm, ne mutăm în România, că am eu un proiect de televiziune.

Şi dacă nu merge, ne împachetăm şi plecăm înapoi la Monaco“ – nu merge. Copilul e, totuşi, prioritatea absolută. Nu e un şablon, pe care îl spun aiurea. Nu pot să-mi judec viaţa în alt cadru decât cel legat strict de el.

Cu Realitatea discuţiile au fost mai avansate decât cu alte posturi?
Nu, aş fi nedreaptă să spun că am hotărât noi ceva aşa, pe ascuns, acasă, în timp ce copilul se juca în camera cealaltă. Nu, m-aţi întrebat dacă am avut o propunere – şi PR-istic şi elegant ar fi fost să spun că nu am avut, dar am răspuns că am avut. Nu am ajuns, însă, nici departe, nici aproape. Şi acolo - şi mă bucur că s-au mai liniştit apele şi oamenii emit dintr-un nou sediu şi îi felicit pentru asta – trebuie să se liniştească puţin lucrurile. În toată vria asta, aş apărea şi eu aşa, într-o poveste care nu e terminată, încă nu e scrisă. Nu e cazul.

Am avut, repet, o discuţie de principiu legată de asta, cum am avut şi cu alţii. Nu le duc mai departe, nu-mi place să încurc oamenii şi să le spun da, vin, mă gândesc, staţi. Nu, ori le spun de la început că nu se poate, ori dacă, într-adevăr, cum sunt situaţiile legate de Antena 1, de câte ori mi se propune o ediţie specială o accept în condiţiile în care îmi place proiectul şi am timp pentru el. S-a întâmplat să şi refuz proiecte.

Din cauza formatului?
Şi din acest motiv, şi din altele. Nu se potrivea timingul cu al meu. Câteodată mă vroiau în direct şi nu aveam cum, în weekend-ul acela, să fiu în direct, pentru că întâmplător copilul meu avea o acţiune importantă la şcoală. Nu vreau să par nici o mamă nebună, dar e foarte important să fiu pentru copilul meu acolo, cu el. E greu să-i spun “ştii, eu trebuie să plec. Vor fi toate mamele acolo, dar mama ta nu, că are o emisiune.” Nu mai pot să spun lucrurile astea. L-aş simţi, am văzut cât de trişti sunt copiii aceia.

Se întâmplă să văd, de Crăciun sau la alte evenimente de-ale lor, am văzut părinţi care lipsesc, şi vin nişte bone. Crede-mă, copiii aceia nu sunt deloc fericiţi. Uită ce aveau de făcut, ce aveau de spus, sunt nişte copii foarte trişti şi nu vreau să-l văd vreodată pe copilul meu în situaţia asta.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • nicolcarmen nicolcarmen
    Este o femeie puternica,educata si imi face placere sa o ascult.Are multe "carti bune" fata de altele...
  • stelian antoniu74 stelian antoniu74
    Intr-adevar...Mihaela a facut cariera la cele mai inalte standarde in A1 si nu cred ca isi va asocia vreodata numele cu o alta televiziune.
  • renata renata
    "a reusi" si derivatul lui "va reusi" - cu un singur "i".
  • FINANCIARUL.ro FINANCIARUL.ro
    Ca sa il pazeasca de Mihaela Radulescu (?!), Elan a cumparat o firma de paza. Detalii pe financiarul.ro
  • gabriela gabriela
    Este ceea ce ne trebuie si ceea ce asteptam demult.Emisiuni de DIVERTISMENT cu BUN GUST,fara mizerii,ipocrizii si false valori.Te astept cu mare drag si stiu ca nu sunt singura.Oricine va incerca sa-ti ia locul sunt sigura ca nu va reusii cu toate eforturile pe care le va depune.
  • DenisaO DenisaO
    Mihaela s-a consacrat la Antena 1 la Duminica in familie si cu siguranta aici este locul ei. De abia astept sa inceapa difuzarea noilor editii.
  • ion ion
    asta mai lipsea de la realitatea.. alta falita :))

Trimite un comentariu

sus