Skip to main content

X Factor, cea mai bună audienţă de până acum

 

X Factor a scos aseară cea mai bună audienţă de la lansarea emisiunii, pe 17 septembrie.

Publicitate

Programul de pe Antena 1 a fost urmărit, în medie, de aproape 850.000 de telespectatori în mediul urban.

Audienţa posturilor TV pe intervalul X Factor, în continuare:

  • În mediul urban, ratingul emisiunii a fost de 7,3, ceea ce înseamnă că 849.000 de telespectatori au urmărit emisiunea.
    • Vârf de audienţă: 22.26, cu 9,9 rating şi 1,154 milioane de telespectatori în mediul urban.
  • Pro TV, care a difuzat filmul Transformers, a avut o medie de 504.000 de telespectatori.

Top cinci televiziuni pe intervalul emisiunii X Factor, la 1 octombrie:

1. Antena 1: 849.000 telespectatori (7,3 rating)
2. Pro TV: 504.000 (4,3)
3. Acasă TV: 285.000 (2.5)
4. TVR 1: 235.000 (2)
5. Antena 3: 222.000 (1,9)

Audienţa emisiunilor X Factor de până acum în mediul urban:

17 septembrie: 652.000 telespectatori (5,6 rating)
18 septembrie: 559.000 (4,8)
24 septembrie: 801.000 (6,9)
1  octombrie: 849.000 (7,3)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bobo bobo
    m-am uitat si rau mi-a parut. imaginea este execrabila. aia saracii din juriu pareau transpirati, obositi, ponositi ca dupa doua zile de tras la camp. de ce au fost alesi unii paraleli cu muzica iar altii care stiau cu ce se mananca (cat de cat) au fost scosi deoarece cantau piese mai vechi (dar bune!!) nu m-am prins. cred ca ar trebui explicat exact ce-i factorul ala si cam ce vrea el. juratii care mai de care mai penibili (cred ca paula ce s-a mai scos ca parea cazuta din avion acolo). cat despre morar si cealalta voce fenomenala...de un penibil maxim. iar faza cu imaginea si sunetul decalate...probabil ca la otv se mai putea asa ceva dar ala macar transmitea dintr-o camaruta. oricum incredibil de neprofesionist.
  • profesor profesor
    Xfactor ... decor prafuit si glume rasuflate ... asta ce-am vazut eu ... asa, din zbor.
  • bobo bobo
    si probabil ca ar prefera sa le "auda" si sale si vada in acelasi timp... dar se pare ca pt a1 este un pic prea mult (vezi cele cateva minute bune cand una se auzea si alta se vedea.... la emisiunea de frunte a antenei...)
  • Adrian Adrian
    Am inregistrat acel moment, se poate citi aici http://tweeknax.blogspot.com/2011/10/epic-fail-x-factor-romania-video.html , nu urc pe YouTube ca imi este sters de Intact.
  • florin florin
    si la xfactor a mai avut loc o preselectie in ainte de ce se da acum pe post unde la drept vorbim se dau mai multe petarde si cocalari pentru oameni cu doi neuroni care nu sunt instare sa discearna talentu de prostie
  • motanul motanul
    dex. ia-ti lingaii la o ciorba de burta. sau de sub. stii tu cine plateshte
  • lucian lucian
    Te cam inseli...tu chiar crezi ca astia de la Antene nu au avut deja o etapa a preselectiilor? Pai nu terminau cu emisiunile cu preselectiile nici intr-un an, pentru ca se inscriu o gramada de nebuni care nu au legatura cu muzica, iar de trecut, trec totusi cativa care "dau bine la TV" pentru umor involuntar de care dau dovada.
  • Ianis Ianis
    La X Factor au fost 2 (DOUA!) preselectii inainte de ce se vede la tv (proba cu public) :) La Vocea Romaniei a fost una singura pana la ce vedeti la tv (nu sunt sigur, dar oricum nu mai mult de 2 maxim) :) Si sunt atatia oameni care iti pot confirma asta !!!
  • Edi Edi
    XFactor si Vocea Romaniei au starturi diferite. La showul de la ProTV nu au fost prezentate preselectiile de aceea toti concurentii de acolo aveau voci bune. Odata ce se vor incheia preselectiile si la Antena 1, abia atunci se va putea face comparatie intre emisiuni, cand vor ramane cei mai buni!
  • dan dan
    eu cred ca astia de la antene au norma sa bage comentarii multe si pozitive la adresa emisiunii x factor. asta e concluzia mea dupa ce am citit unele comentarii de mai sus. penibil!
  • florin florin
    nu stiu unde vedeti voi calitate la xfactor mai mult circ si cate un talent rar. predomina cocalari
  • eric eric
    JURIUl si-a facut dinnou numarul. Am apucat sa vad o secventa in care o concurenta a vrut sa interpreteze o melodie mai veche(At last), dar aceiasi Morar si Sina i-au cerut ceva mai nou. Cred ca e destul de clar ca acestia doi nu au ce cauta in juriu, nu poti sa ceri unui concurent sa cante ceva ce-ti place tie, ceva mai nou, pentru ca probabil nu stii melodiile mai vechi.
  • antrenor antrenor
    Eu chiar cred ca show-ul este reusit din toate punctele de vedere...de la juriu, prezentatori pana la decoruri.....totul e foarte profi!!!
  • anomic anomic
    X Factor is the best!!!!
  • anevoios anevoios
    Si audienta va continua sa creasca deoarece este cel mai tare show de la noi!!!!

Trimite un comentariu

sus