Skip to main content

X Factor, depăşit duminică de Pro TV

 

Ediţia de duminică a emisiunii X Factor a fost depăşită de Pro TV. După prima gală de sâmbătă seara, unde X Factor a fost cel mai urmărit program, ediţia cu votul telespectatorilor de duminică a fost pe locul doi, după Pro TV.

Publicitate

Este a doua emisiune X Factor difuzată duminica. Şi la prima, X Factor a fost după Pro TV.

Audienţele de duminică seară de pe intervalul X Factor, în continuare:

Ediţia X Factor s-a suprapus cu două filme de pe Pro TV: Călătorie spre centrul pământului şi Distracţie cu Dick şi Jane. Audienţa Pro TV a fost de 551.000 de telespectatori în mediul urban, cu 33.000 mai mult decât Antena 1.

Audienţa posturilor TV duminică, 30 octombrie, pe intervalul X Factor (21.44-23.13):

1. Pro TV: 551.000 telespectatori (4,7 rating)
2. Antena 1: 518.000 (4,5)
3. Antena 3: 231.000 (2)
4. Kanal D: 215.000 (1,8)
5. Prima TV: 192.000 (1,7)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vali vali
    @stelian antoniu74 -ce audiente uriase? Vezi ca pe site sunt puse de Petrisor toate audientele!Asa ca bati cimpii cu gratie!
  • dani dani
    1.Tu esti precum agresorul lui Galamaz, cine nu tine cu Petrolul trebuie omorat! De ce ne-am imparti intre "protv-isti" si "antenisti"? (apropos, cat timp ai stat tu in copac, au mai aparut si alte posturi) La orice post sunt si emisiuni bune si mai putin bune, iar filmele au si ele rolul lor.
    2.Intamplator X-factor e o emisiune nereusita ca nu spun proasta pentru ca sunt atatia oameni draguti , care chiar se straduiesc. Problema e ca nu reusesc si regret asta, pt ca Paula imi e draga si diminetile mi le petrec cu Morar
    3.Show live nu e garantia calitatii sau a succesului, vezi dan diaconescu super live, super prost, indobitocirea populatiei.
    4.Faptul ca unii agreem sau nu o emisiune nu ne defineste ca fanatici. E o tara inca libera si voi angajatii antenelor nu ne puteti opri sa ne spunem parerea.
  • stelian antoniu74 stelian antoniu74
    Audientele uriase de sambata au demonstrat inca o data faptul ca X Factor are un succes urias! Un super show!
  • geo geo
    ti-ai facut blog ca ca "sa-mi spun parerea si despre telespectatorii PROTV-isti analfabeti, semintari, nespalati si dusi cu capatana"...deci ai ceva impotriva PRO, nu esti un telespector echidistant. asa ca mars de aici!!!
  • mariusc mariusc
    Esti exact tipul de postac agresiv si cu creierul spalat.
    Pentru tine nu exista decat antenele. Nu ai argumente la nimic din ceea ce spui.
    PS. Sunt o multime de posturi tv, fiecare se uita la ce vrea, nu mai judeca tu oamenii.
    PS1. crezi ca la canalele de filme porno se uita numai scursuri de oameni? Ai fi surprins...
  • marius marius
    pentru postacii protv: servici va rog!
  • Sandra Sandra
    X-Factor e trist, asta e adevarul. Cei din juriu nu sunt spontani, nu sunt haiosi, nu stiu sa vanda. Daca Vocea batea in audienta X-factor, intelegeam, dar cand un film interesant dar nu extraordinar bate X-factor, oamenii astia din Antena, care se ocupa de emisiune, ar trebui sa renunte sau sa isi dea demisia de onoare.
  • Audiente TV Audiente TV
    Voi, postacii protv-isti, va dau un sfat: beti mai putina cafea si va indrum catre o farmacie sa va cumparati un distonocalm.
  • iulian iulian
    Trebuie sa fiu de acord cu cine te-a atentionat mai sus: atentie mare la limba romana !
  • iulian iulian
    Pro-ul merge exclusiv cu Cosmote.
    Fiecare va dati cu parerea fara sa aveti habar despre ce vorbiti. Va adunati niste basisti si dati in Antene, indiferent ce ar face.
  • dan dan
    pai o sa primesti ca esti prost sau proasta, dracu stie!
  • Florin Florin
    primești -15 de la cei care nu sunt de acord cu tine. la faptul că emisiunea este live cred că ți s-a răspuns și mai sus. partea care uiți să o specifici este că la început nici X Factor nu a fost live. bănuiesc că atunci când va trebui să voteze publicul și Vocea României va fi live.
  • vali vali
    Toate emisiunile ProTV devin din ce in ce mai penibile pe zi ce trece. Doar Dansez pentru tine e OK din punctul meu de vedere, desi chiar si acolo castiga cazul social.

    SRC - umor zero, Divertisii sunt la TVR

    Romanii au talent - castigatorul primei serii spune totul despre emisiune si calitatea majoritatii publicului (daca chiar el a fost cel ce a votat..).

    Vocea romaniei - tras de par, totul e regizat, fazele cu "am venit sa ii aducem plicul in care te anuntam ca esti acceptat in concurs chiar si pe plaja, la restaurant, pe munte etc" alaturi de uimirea falsa a concurentilor - penibile. Inca o intrebare care ma macina e de ce ar alege-o cineva vreodata pe Loredana ca mentor in concurs (in afara de a mentine echilibrul echipelor juriului).

    La X Factor macar e show, e pe bune, e live. Cu plusurile si cu minusurile lor in timp vor evolua, formatul e bun, au cu ce.

    Acum ma astept sa primesc -15 de la fanii protv.
  • florin florin
    protv a umilit antena cu al ei xfactor. si despre audiente peste tot in lume se masoara pe un esantion reprezentativ nu pe toata populatia pentru ca nu e posibil
  • dan dan
    Antena ca Antena, dar am auzit ca aia de la Orange isi rod unghiile ca au bagat atatia bani in FactorX in loc sa fi mers pe mana Pro-ului, cu Vocea Romaniei.

Trimite un comentariu

sus