Skip to main content

X Factor şi Pro TV, bară la bară sâmbătă seara. Jackie Chan, mai tare ca X Factor

 

ACTUALIZARE 2: Pe intervalul în care X Factor s-a intersectat cu Jackie Chan, ratingul a fost în favoarea Pro TV. Diferenţa între filmul cu Jackie Chan şi X Factor, în articol.

Publicitate

ACTUALIZARE 1: În acest weekend a debutat noul sezon Dansez pentru tine. Audienţele, aici.

Antena 1 şi Pro TV au fost aproape la egalitate aseară. X Factor a fost cel mai urmărit, dar Pro TV a fost la foarte mică distanţă. Dată fiind diferenţa mică de telespectatori, ratingul a fost, procentual, acelaşi: 4,9.

Cea mai lungă ediţie X Factor a avut pentru emisiune o audienţă de până în 600.000 de telespectatori.

Audienţele posturilor pe intervalul X Factor, în continuare:

  • Ediţia de ieri (22 octombrie) s-a întins pe aproape trei ore şi jumătate: 20.20-23.44. Audienţa medie pe minut a X Factor, în mediul urban, a fost de 573.000 de telespectatori (4,9 rating).
  • Pro TV a fost la distanţă foarte mică de Antena 1: 6.000 de telespectatori au fost între Antena 1 şi Pro TV. Procentual, ratingul a fost egal: 4,9. De la 20.30, Pro TV a avut Oră de vârf 3, cu Jackie Chan.
  • Postul public TVR 1 a fost pe locul trei pe interval, cu o medie de 305.000 de telespectatori. ÎnTrecerea anilor (cu Mircea Radu) s-a intersectat cu X Factor de la ora 21.00.
  • Segmentul comercial? X Factor:  297.000 de telespectatori au fost din segmentul 18-49 de ani. Pro TV, pe acelaşi interval şi acelaşi target: 286.000 de telespectatori.

Audienţa posturilor TV pe intervalul X Factor, în mediul urban, pe 22 octombrie:

1. Antena 1: 573.000 telespectatori (4,9 rating)
2. Pro TV: 567.000 (4,9)
3. TVR 1: 305.000 (2,6)
4. Acasă TV: 278.000 (2,4)
5. Antena 3: 274.000 (2,4)

Audienţa emisiunilor X Factor de până acum, în mediul urban:

17 septembrie: 652.000 telespectatori (5,6 rating)
18 septembrie: 559.000 (4,8)
24 septembrie: 801.000 (6,9)
1  octombrie: 849.000 (7,3)
8 octombrie: 888.000 (7,6)
15 octombrie: 737.000 (6,3)
22 octombrie: 573.000 de telespectatori (4,9 rating).

Jackie Chan, mai tare ca X Factor

Pe intervalul în care X Factor s-a intersectat cu Jackie Chan, ratingul a fost în favoarea Pro TV. Filmul Oră de vârf 3 a avut o audienţă medie de aproximativ 693.000 de telespectatori (6 rating).

X Factor a fost urmărit, în timpul filmului cu Jackie Chan, de 576.000 de telespectatori (5 rating).

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Observator Observator
    Domnul Obae nu lucreaza duminica. Despre ce poza-i vorba ca au fost tare multe pozitii?!
    Da, pentru TVR e un mare PLUS aceasta transmisiune in direct. "Saracu" Mircea Radu. El, prin concurs, a ocupat, de fapt, un post la compartimentul minoritati de la TVR. Si iata ce-i fac "ăştia" acum!
  • adriana adriana
    fata aia chiar stia sa cante...ce sa te astepti la morar?
  • adriana adriana
    juriul de la x factor e varza...au dat afara oameni f buni si au pastrat unii pe dinafara; simon cowell o fi stiut cat de contest e juriul?
  • calin calin
    in direct ca-n direct,dar si in format HD,ceea ce este o premiera(de 3 emisiuni)pentru dinozaurii tvr-isti.E si buna si dinamica emisiunea!Chix-factor in schimb,am acum certitudinea ca formatul lui e batranesc rau,si e principala vina a audientelor extrem de slabe de pana acum!Sa stai sambata seara peste 2 ore sa asculti muzica unplugged,e mult,mult prea mult chiar si pentru un post de muzica,nu mai spun de unul comercial.Asa ca principalul vinovat e Simon Cowell,un englez cu multe intentii bune dar prea...englez!Si atentie!Nu conteaza atat de mult ca sunt pe primul loc,conteaza punctele de rating la partea financiara!Cred ca sunt pe pierdere rau de tot!Stiu ca prin vara spuneau la antena 3 (Stoiceasca)ca nici nu se pune problema sa nu scoata un rating de peste 11-12 puncte per emisiune!Si au 7.6 cel mai mult!
  • crestin crestin
    Eu m-am uitat la X-Factor si mi-a placut f mult
  • 1q 1q
    astia reusesc sa faca praf un format de succes in toata europa si sua ! eu NU mai uit dintr-un singur motiv: morar !
  • andrei andrei
    Personal mi s-a parut interesant formatul de aseara, cu inviatii speciali. Chiar m-a atras ideea si cum au fost "analizati" concurentii, dar sincer cred ca ar fi trebuit sa dureze cam 2 ore, maxim 2 ore jumatate! Sunt curios cum o sa decurga de acum incolo emisiunea si cum vor evolua concurentii!
  • ss ss
    7.1...cam putin, parerea mea (share 22.8)
  • ZIARE ONLINE ZIARE ONLINE
    Cei de la Antena 1 ar trebui sa lase publicul sa decida cine merita sa ramana si cine nu.
  • anevoios anevoios
    Eu nu prea cred in cifrele astea...sunt convins ca X FACTOR a fost cu muuult in fata pro-ului.
  • angelic angelic
    X Factor este cea mai spectaculoasa emisiune de divertisment!! LIKE!
  • ionutzu ionutzu
    cum combini intri fraza, 3 sud est,paula seling si directia 5.????? trei se ling in cinci directii. pana la ultima emisiume de x vor cadea audientele la 300 000 ,si va fi primul si ultimul sezon de rahat x
  • Horea Horea
    Dle Petrisor Obae,
    nu aceasta e POZA sub care am urmarit aseara X Factor (desi reamintesc, nu sunt un "antenist").Sa va trimit eu una mai actuala si mai edificatoare?

    P.S. Sunt de acord cu cei care mentioneaza, mai sus, ca activitatea cu deschiderea plicurilor s.a. sunt o "tragere de timp", cand, multi dintre noi, schimbam canalul pe, sa zicem, "In trecerea anilor". Emisiune transmisa in DIRECT. Bravo TVR.
  • florin florin
    dansez pentru tine 5 ore de emisiune medie 7,1 rating urban si sa nu mai spun ca antena a mai scos o emisiune de pe post mireasa pentru fiul meu care trebuia sa se suprapuna cu dansez a fost inlocuita cu un film de frica protv
  • Mihai Mihai
    O ora deschidem plicurile si apoi doi câte doi doi câte doi sa căntam pe terasa.sint amator de talent showuri si vreau sa vad ce se întâmpla insa am avut timp suficient sa vad debutul realitaty showlui cu cei de la CLejani de pe KAnalD sau secvente din Ora de vârf pe ProTv. Orice ar face nu reușesc sa facă o emisiune dinamica.e aiurea sa remarc doar peisajele si vilele unde au fost cazati.ca sa nu zic ca sigur nu a fost de pe o zi pe alta si aveau piesele invatate din timp pt ca erau îmbrăcati la fel concurentii de când s-au dat jos din microbuz pana la rezultate.nu au reușit sa creeze nici o poveste de concurs .iar Răzvan si DAni parca sint legati de mâini si picioare de producători si trebuie sa vorbească doar afectat si in cât mai multe clisee. Păcat .CLejanii cât au făcut ?

Trimite un comentariu

sus