Skip to main content

9 noiembrie: Pro TV pune Pariu cu viaţa şi în 2012

 

"Pariu cu viaţa", serialul de la Pro TV ce reuneşte muzica şi loviturile spectaculoase din telenovele cu un subiect sensibil - problemele adolescenţilor în anii de "criză" - a prins la public şi anunţă că ţine pariul şi în 2012, cu sezonul doi, scrie Evenimentul Zilei.

Publicitate

Pariu cu viaţa» avea toate premisele să fie un succes, iar faptul ca este lider de audienţă încă de la lansare ne confirmă că atât serialul cât şi trupa LaLa Band se transformă într-un fenomen”, spune producătorul general Ruxandra Ion.
Cum faci din "Pariu cu viaţa" un fenomen?

Reprezentanţii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au amendat postul OTV cu suma de 10.000 de lei pentru încălcarea dreptului la imagine. Sancţiunea a fost aplicată din cauza dezbaterii care a avut ca temă cazul morţii baschetbalistului american Chauncey Hardy, în cadrul emisiunii "Dan Diaconescu Direct", scrie DailyBusiness.ro.

Potrivit CNA, moderatorul a discutat în mod tendenţios cu invitaţii din studio despre o persoană publică, fără a solicita dovezi care să probeze afirmaţiile acuzatoare.
Amendă de 10.000 de lei pentru OTV

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adriana adriana
    eu nu as pierde doua ore din viata ca sa ma uit la asa ceva !
  • mad79 mad79
    foarte fain serialul!
  • ne0 ne0
    Petrisor, poti sa dai audientele de la Pariu cu viata si Vocea Romaniei de saptamana asta? Multumesc.

Trimite un comentariu

sus