Skip to main content

Asociaţia pentru Măsurarea Audienţelor şi-a ales consiliul director

 

Asociaţia Română de Măsurare a Audienţelor (ARMA) şi-a ales ieri noii membri în Consiliul Director. Doar nouă din cei 17 candidaţi înscrişi au fost selectaţi, aceştia reprezentând televiziuni, companii şi agenţii de media.

Publicitate

Cine sunt candidaţii aleşi pentru un mandat de trei ani, în continuare:

Rareş Aniţa (B1 TV);


Mihaela Dumitru (ProSiebenSat1);
Anca Gheorghe (TVR);
Lucia Antal (Pro TV SA);
Cristina Florescu (Procter&Gamble) ;
Anca Molnar (Unilever);
Mihaela Ungar (Colgate-Palmolive);
Nicu Laită (OMD);
Nora Marcovici (Media Direction).

ARMA este o organizaţie a industriei de media şi publicitate care numara peste 70 de membri, staţii TV, agenţii de media şi publicitate şi clienţi de publicitate. Asociaţia are drept arie de activitate cercetarea audienţelor mediilor de comunicare video şi operează sistemul de măsurarea a audienţelor TV din România.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • subtitrarea subtitrarea
    @fabion - care-i problema cu subtitrarea filmelor? Crezi ca daca ar fi dublate neuronul tau ar pricepe mai multe sau mai bine?
  • Saga Saga
    B1 nu este o televiziune obscura,dar de la a fi una in primele 20 pana la a bate campii ca a batut Antena si Realitatea e drum lung.B1 este o televiziune care nu prezinta un interes pre marepentru sponsori dar exista o ClirMedia, condusa tot de oameni ai Antenelor care isi face bine treaba.Daca merge pe linia asta probasista,B1 nu o sa creasca niciodata mai sus de locul 18 cum este acum.
  • nevermore nevermore
    Pana la urma, am ajuns la concluzia ca Petrisor a sarit peste niste informatii (sunt un gentleman si nu spun altfel). Cine are drept de vot, domnule Obae? S-a ajuns la balotaj? Cum se desfasoara aceste alegeri? Repet, ce importanta are organizatia pe care oamenii o reprezinta? Nora Marcovici are mai multe minusuri decat plusuri in activitatea profesionala. Rares, dimpotriva. Deci, domnule Obae, poate rescrieti stirea si ne oferiti toate informatiile.
  • nevermore nevermore
    Pur si simplu habar nu am care sunt regulile ARMA, nu stiam cine era candidatul Intact si in continuare nu inteleg cat de importanta este institutia pe care o reprezinti. Rares are tot dreptul, din punct de vedere profesional, de a face parte din aceasta organizatie. Si nu inteleg acum de ce a intrat el la balotaj si nu Nora Marcovici, spre exemplu.
  • Ioana Ioana
    Cred ca cel mai important este sa luam in considerare experienta oamenilor alesi, iar din acest punct de vedere Rares Anita este unul dintre cei mai vechi oameni de pe piata, care stie intr-adevar despre ce e vorba cand vine vorba de audiente.
  • spatarel spatarel
    A fost la balotaj? Pai asta imi aduce aminte de Mihaela dragostea mea si de Antenele cu Badea si Gadea care explicau cum a pierdut de fapt Basescu alegerile! :)))
    Probabil ca o sa se faca niste manevre ca sa il "inlocuiasca" pe B1 cu Antena, dar asta e, la televiziuni si in publicitate politica e mama si tata.
    Cat despre rusine nu cred ca se pune problema, nu e cazul la nivelul asta. E vorba doar de faptul ca antenele nu mai au audiente si colegii lor de la alte posturi se cam bucura pentru asta si le-o trag la gioale cand apuca.
  • steven steven
    Din cate stiu eu Pro Sieben este actionar la Prima.
  • Cu arma-n mana Cu arma-n mana
    Greseala celor de la Intact a fost desemnarea drept candidat a lui Codrut Seres . CV -ul recent nu il recomanda. In acelasi timp cei de la Intact ar trebui sa se intrebe relativ la perceptia pe care o au in piata din moment ce candidatul lor , fie el si un fost ministru neglorios , nu a reusit sa intre in primii 4 din 7 candidati, mai mult a pierdut atunci cand s- a pus problema balotajului cu Rares pe care absolut toti votanti il stiai unde a fost si unde a ajuns.... Probabil ca lucrurile se vor "regla"in timp si ARMA va gasi / crea un loc in Comitet si pt un reprezentant Intact, dar umilinta de joi n-o mai sterge nici dracu' !
  • spatarel spatarel
    pentru nevermore.
    Rares Anita a fost la Antena 1 pana acum vreo un an. Deci nu cred ca e vre-o manevra politca, altfel la Antena 1 acum e Codrut Seres, care are niste dosare la DNA cat capul meu de mari. Poate aia de la Arma si de la televiziuni, inclusiv Pro tv nu au vrut un securist banuit de coruptie in conducerea lor.
  • iulian iulian
    Cum zice cineva ceva care va deranjeaza putin, imediat il faceti fan ai competititorului. Ei bine, tin sa-ti precizez ca ma uit cu sfintenie la Banciu.
    Totusi, B1 nu e si nici nu cred ca va fi vreodata in stadiul de a emite pretentii.
  • nevermore nevermore
    Rares, explica-ne tu, te rog.
  • nevermore nevermore
    @ nu-i contesta nimeni domnului anita valoarea profesionala. intrebarea este daca, la arma, nu are deloc importanta si organizatia pe care o reprezinta candidatul/alesul. Este o simpla intrebare, nicio aluzie.
  • Eugen Eugen
    Daca la tine B1 e obscur, inseamna ca nu cunosti dinamica audientelor. B1 depaseste Realitatea TV pe multe tronsoane si a batut si favorita ta, Antena 3, de cateva ori. Pentru o televiziune pornita doar de jumatate de an, e un adevarat succes. Inca o jumatate de an si te vei uita doar tu si Felix la Antena 3.
  • spatarel spatarel
    Chiar, nimeni de la antene. Cred ca pe astia nu ii mai baga nimeni in seama, audientele se duc la vale, parca vad ca la anul Kanal D trece in fata lor. E inceputul sfarsitului pentru antenisti!
  • fabion fabion
    e un post prin care romani pot vedea civilizatia, unde au ajuns unii iar noi suntem in urma cu 50 de ani prin subtitrarea filmelor.

Trimite un comentariu

sus