Skip to main content

Campanie inedită: 3000 de angajaţi RTV şi Asesoft, agenţi de promovare pentru postul lui Sebastian Ghiţă. Premii în Ipad-uri

 

RTV, postul de ştiri al lui Sebastian Ghiţă, porneşte o campanie de promovare în care agenţi sunt chiar anagajaţii RTV şi ai Asesoft, după cum se arată într-un mesaj trimis de Cătălin Popa, pe care îl publicăm în continuare.

Publicitate

Cine dovedeşte că a vorbit despre RTV cu 100 de oameni (pe care îi trece într-un tabel), primeşte o primă. Primii 10 care completează 50 de nume (cu toate datele de contact) câştigă un iPad.

Ce trebuie să facă angajaţii? "Nu trebuie decit sa va sunati toti prietenii, rudele, cunoscutii si sa le spuneti sa se uite la rtv", spune mesajul. Acelasi text îndeamnă oamenii să îşi congingă colegii pleacaţi la Realitatea TV (a lui Elan Schwartzenberg) să vină la RTV.

"daca aveti colegi la realitatea tv la care chiar tineti pentru ca sunt oameni valorosi, sa vorbiti cu ei si sa le spuneti din suflet ca acolo va fi prapad si ca, pentru viitorul carierei lor si linistea familiilor lor, este mult mai safe sa vina sa lucreze la noi."

Mesajul, în continuare:

De maine incepem sa promovam brandul rtv pe toata caile posibile. In principiu, va fi o campanie absolut unica, in sensul ca va fi neobisnuita, nemaivazuta pentru un produs de media autohnton. asta inseamna ca in loc de obisnuitul spot tv care oricum nu ar fi avut loc, pentru ca acum e sold-out la toate posturile:

- vom ajunge in cele mai indepartate catune prin spoturi la radiouri locale si nationale

- vom avea campanie targetata pe abonatii upc si dolce cu milioane de sms-uri in toate retelele de telefonie

- vom avea bannere si linkuri la rtv.net/live pe toate site-urile mari care fac trafic pe net in romania

- in fine, vom avea o campanie de marketing si pr neortodoxa, care presupune participarea fiecaruia dintre voi.

Concret, toti cei aproape 500 de angajati rtv, ca dealtfel toti cei peste 3000 de angajati ai grupului asesoft, vor deveni agenti de marketing. Nu trebuie decit sa va sunati toti prietenii, rudele, cunoscutii si sa le spuneti sa se uite la rtv, iar daca nu au inca rtv (adica sunt abonati rcs) sa stie ca in urmatoarele zile vor avea...

Fiecare dintre voi, si voi incepe eu sa va arat cum, va trimite la [email protected] un tabel cu cat mai multe persoane (nume, prenume, localitate, telefon si retea de cablu) cu care a vorbit despre ce este rtv si de ce merita sa te uiti la rtv. vom aduna aceste tabele si vom face un database cu cateva zeci de mii (posibil peste o suta de mii) de potentiali telespectatori rtv carora le vom oferi premii periodice pentru fidelitatea lor, probata prin sondaj.

Primii 10 angajati rtv care trimit acest tabel cu minim 50 de nume primesc cite un ipad. Daca ajung la 100 de nume, primesc suplimentar o prima. Eu voi trimite maine seara lista mea, nu particip la premiere, vreau doar sa va arat ca se poate.

Va rog sa priviti extrem de serios aceasta idee, este copiata dintr-o campanie de guerilla marketing din statele unite, a intrat in istorie.

Nu inchei fara a va ruga ca, daca aveti colegi la realitatea tv la care chiar tineti pentru ca sunt oameni valorosi, sa vorbiti cu ei si sa le spuneti din suflet ca acolo va fi prapad si ca, pentru viitorul carierei lor si linistea familiilor lor, este mult mai safe sa vina sa lucreze la noi.

Bafta si sper intelegeti ca participarea voastra la acest demers care pare neobisnuit, ciudat, greu este in interesul nostru, al tuturor.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • r r
    Stiti de ce s-ar fi separat RTV de Realitatea TV? (Eu auzisem ca a fost invers, dar ce stiu eu...) Din cauza ca in spatele Realitatii sta imaginea lui Vantu! Stiti cine a debitat perla asta?! C. Dragotescu, persoana care a inceput sa lucreze la Realitatea in 2007 cand patron... ghiciti cine era?!... Doamna - un monument de moralitate - dupa ce a fost, timp de aproape 4 ani, angajata lui Vantu, luand bani seriosi de la Vantu, tocmai acum, cand patronul Realitatii s-a schimbat, are probleme de moralitate... Si, de asemenea, Ghita. La un an de la incheierea contractului de management cu Vantu, abia cand Vantu s-a schimbat cu Elan S., are probleme morale de... Vantu. Ar fi comic, daca n-ar fi dezgustator!
  • vintu vintu
    esti tare, tata. ai glume tari in program. trebuie sa te trec pe statul de plata. sper sa nu iei multe voturi negative. astia de la rtv in lipsa de ceva mai bun actioneaza pe siteul asta. niste dobitoci. pe siteul lor infoportal cind cauti la televiziuni in indexul alfabetic nu dai de RTV...tare promovare, frate...
  • ivd ivd
    linkul pentru aceasta postare duce la PRIGOANA ! Am vrut sa-l sheruiesc si am avut surpriza asat !
  • cora cora
    Catalin NU este nepotul lui Popa.NU
  • Jean Dope Jean Dope
    (Iată un scenariu plauzibil care începe aşa: ding-dong(soneria))"Bună ziua. Sunt vecinul dumneavoastră de la etajul superior. Vă pot deranja un minut? Nu, nu vreau să vă vând nimic. Nici nu strâng bani pentru vreo biserică demolată. Ştiţi, de fapt eu vreau să vă rog ceva. Nu, nu vreau să vă conving să schimbaţi ţigările. Dacă-mi daţi voie, 30 de secunde...Aşa. Lucrez la RTV. Nu, nu sunt rudă cu Tatulici. RTV e băiatul bun, Realitatea e băiatul rău. Mă rog, fata rea. E simplu: zici Realitatea, zici Vîntu. Cum nu înţelegeţi? Doar ce l-au arestat ieri, din nou, am şi uitat a câta oară. Ok, hai că vă explic şi mai simplu: dacă mergi pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, o să vezi nişte afişe ciudate. Gen: corp de Melania Medeleanu cu tărtăcuţă de S.O.V. Colegii mei din tura de noapte au făcut treabă bună. Mă rog, nu trebuia să spun asta, că n-avem voie să dăm din casă. Ah, vă grăbiţi. Ok, termin în 10 secunde. Hai să fiu cinstit cu dumneata: şefii mei m-au trimis să-i conving pe oameni să se uite la RTV. Nu, nu sunt rudă cu Andreea Creţulescu. Deci, şefii mei...E simplu: oamenii trebuie să afle direct de la sursă ce minunat e să te uiţi la RTV. De ce am sunat la dumneavoastră? Adevărul e că-mi sunteţi simpatic. Nu plimbaţi dumneavoastră labradorul la 4 dimineaţa, pe lângă bloc, şi urlă toţi maidanezii ca apucaţi de streche? Nu, nu v-am reclamat eu la administrator, pe cuvântul meu! Ideea e că-i minunat să te uiţi la RTV! Dacă se strâng 100 de mii de privitori, vor fi premiaţi cei mai fideli prin tragere la sorţi. Unul din 10 va primi un premiu. Nu ştiu încă ce premiu. Poa' să fie şi o bomboană. Ce, e de colea să dai 10 mii de bomboane? Ah, suferiţi cu glicemia...N-am ştiut. Lăsaţi, că putem aranja ceva: o apă plată, un bax, o navetă, găsim noi o soluţie. Numa' să vă uitaţi şi la noi, că suntem la început. Deci, RTV nu Realitatea TV! Nu, dom'le, nu-s rudă cu Soviani, ce dracu ai, eşti retard? Scuze. Şi mulţumesc mult că m-aţi ascultat. RTV, ţineţi minte! Oh, era să uit. Trebuie să vă trec pe tabel, să vă avem în evidenţă când o să dăm premiile. E un tabel ca la întreţinere, cu toţi privitorii potenţiali. Nici nu cred să fie deocamdată nevoie de unul mai mare...Suntem la început dar vom creşte. Deci îmi trebuie aşa: nume, prenume, adresă, semnătură. Şi telefonul. Au! Oooooh! Aaaaaaa! Stai, dom'le! Te rog io! Nu mai da! Nu ţi-am cerut CNP-ul! Recensământul s-a încheiat, dobitoc bătrân!" (Uşă trântită. Konieţ filma.)
  • :) :)
    Deocamdata, Realitatea TV are niste venituri din publicitate. In cazul unei firm in insolventa, se platesc mai intai salariile. Bine, si Asesoft are niste venituri. In cazul unei firme care vrea sa sparga piata, se platesc mai intai salariile. Si daca nu se platesc, la Realitatea sau la RTV, aia buni isi vor gasi oricand de lucru. Asa ca nu inteleg agitatia...
  • Stivi Stivi
    M-as uita la eRTeVe daca mi-ar da Sebi Ghita si mie macar un iPod, nu un iPad.
  • adi adi
    Nu mai muriti voi de grija salariilor de la RTV, ganditi va cine le plateste pe alea de la Realitatea adica pe ale voastre care comentati pe aici, ca "Grasutul" vostru patron e putin pe la parnaie, dar poate va face un transfer bancar din celula via Cipru.
  • Alex Alex
    Se prinde si pe iPad si pe iPhone, plus ca se vede mai bine ca Realitatea lui Vintul. Incercati pe Dolce TV mobil sau pe PBX.
  • Suna periculos Suna periculos
    Oameni buni, cum adica ,,pentru linistea familiilor lor"?
    Mai au sa ne bata ca sa ne convinga. Astia, pe vremuri, ne-ar fi chemat la alt canal, nu la un canal de stiri.
  • F.N.I F.N.I
    Am auzit ca la Realitatea salariile se for plati in certificate de depozit F.N.I :), asa ca mai bine telefoane si plasme :)
  • Eugen Eugen
    Dar ce, nu ai vazut securisti tineri asa cum vezi comunisti tineri, ca Victor Ponta? Ghita e unul dintre securistii de frunte ai noii generatii, iar socrul lui este fostul sef al Securitatii pe tot judetul Prahova.
    Dragos, ia spune tu acum, are vreo legatura cu vechea garda a Securitatii domnul Ghita, prietenul lui Ponta?
  • Am vrut si eu Am vrut si eu
    Eu cred ca sunt iPad si iphone-uri replica, ca oricum cei ramasi nu disting diferenta pe sistem "care-i diferenta intre RTV si RaitaruTV" pai tot cu R incepe :-)))) Hahaha... disperare sa fraierim opinia publica dar cand e vorba sa facem banii din afacere si nu prin furaciune, zero...scuze 10TV :-)). Avant in jos!
  • monica monica
    VALEU!!! Disperare mare la RAITARU TV, Ghita o sa-i plateasca in PLASME, TELEFONE SI iPad-uri. Apropo,slujasi de doi lei va primiti salariile de la Ghita sau tot asa va baga pe card cate 4 mil de lei in ziua de salariu ?!
  • gake gake
    Este foarte important ca cei de la RTV si cei de la Realitatea sa poata trai decent, sa-si primeasca banii, sa-si intretina familiile.Intitdeauna este bine sa lasati loc de buna ziua.Stati pe margine si vorbiti aproape toti in necunostinta de cauza. Daca imi dati adresele eu va ofer oricate telecomenzi doriti gratuit.Sa stiti ca roata se invarte pe toate spitele.

Trimite un comentariu

sus