Skip to main content

Doi şefi pleacă de la Odyssey, agenţie în insolvenţă

 

Doi şefi de la agenţia de publicitate Odyssey Communication, deţinută de Dinu Patriciu, pleacă din companie, după ce firma a intrat în insolvenţă.

Publicitate

Este vorba de Mihai Ilie, cel care a condus departamentul de media al agenţiei şi de Cristian Stan, research manager. Astăzi a fost ultima lor zi de muncă la agenţia care gestionează contul Adevărul, care a adus, de altfel, şi cele mai mari datorii.

Mihai Ilie este cel care a construit departamentul media al agenţiei de publicitate condusă de Diana Flutur. Cristian Stan are, de asemenea, şase ani la agenţia de publicitate.

Agenţia de publicitate Odyssey Communication figurează oficial la Registrul Comerţului ca fiind în insolvenţă. Creditorii urmează să se întâlnească în ianuarie, potrivit Buletinului procedurilor de insolvenţă, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Din informaţiile paginademedia.ro, Odyssey are de plătit sume consistente către furnizori media (câteva milioane de euri), pentru publicitatea la produsele Adevărul Holding pe care acestea au difuzat-o deja. În urmă cu câteva luni, Odyssey a propus furnizorilor media să plătească doar jumătate din publicitatea difuzată deja, după cum paginademedia.ro a scris aici. După ce posturile au refuzat, agenţia s-a angajat să plătească în rate datoria, până la mijlocul lunii noiembrie. Între timp, a intrat în insolvenţă.

Citeşte AICI cum a intrat Odyssey în insolvenţă.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reporter reporter
    defapt, cine a mai rămas la odyssey in afara fluturelui?
  • Muc ro Muc ro
    sa intelegem ca nu vor fi deschise acele magazine macro, acum ca micro se inchid, si de ce nu scrii si despre asta mai Petrika ?
  • ciornei ciornei
    Te faci ca nu intelelegi? Firma e in insolventa iar teapa s-a dat deja. Da, prietene, e un nou Bigger.
  • Mihai Mihai
    Un nou Bigger ? si Bigger nu-si mai platise datoriile pe perioade de timp foarte mari.
  • Gica de la scularie Gica de la scularie
    Odyssey a "castigat" contul Adevarul Holding dupa o asa-zisa licitatie prin care marele falimentator Peter L Imre a incercat sa se puna bine cu Dinu Patriciu (prietenii stiu, draga Diana Flutur, de ce!). Pitch-ul a fost o rusine si a scarbit toata industri la vremea respectiva. Acum, iata, e o mare teapa, iar acesti doi domni pe care ii vaita unii pe aici stiau toata tarasenia clara pentru orice incepator, ca doar nu erau niste adolescenti neprihaniti! De altfel, faptul ca ProTV a mediatizat intens datoriile neplatite ale mic.ro (alta firma a lui DP) are legatura directa cu ceea ce Odyssey si AdH nu au platit catre grupul media al lui Sarbu. Sfatul meu pentru toti angajatii mogulieni: RUN. Fugiti, fratilor, cat mai e loc pe undeva!
  • Ilie de la scularie Ilie de la scularie
    Hai sa fim un pic seriosi ! Mihai Ilie nu e strain de toata tarasenia cu datoriile din piata pe care le are Odyssey. El , cu gurita sa proprie si personala a mintit de nenumarate ori nenumarati furnizori. Ba ca se va plati , ba ca va trimitem nu stiu ce soi de cesiune , ba ca .... Lamentabil ! Eu unul il consider la fel de vinovat si nu stiu ce reactie voi avea la proxima intalnire prin oras ( sut in cur , palme sau flegma intre ochi ) ca de bussiness nu se mai pune problema . Asa ca , mai subtire cu laudele . Sunt mult prea multi oameni , acum , in industrie care sufera SI din cauza lui Mihai Ilie care mai are tupeu sa trimita si mailuri de ramas bun. Sictir !
  • claudiu claudiu
    Multa bafta, Mihai!
  • lelia lelia
    da, asa este!
    insa este o buna lectie de viata, Mihai. v-ati bucurat la contul otravit "Adevarul" si ce vi se intampla este consecinta directa. de stiut in viitor ca asemenea fortari nu isi au rostul mai ales cu oameni asa schimbatori ca Diana si Patriciu la carma evenimentelor. nu ei platesc , nu ei sufera ci oameni buni care stiu meserie, ca voi.
    nu-i nimic, poate era vremea de o schimbare si pentru tine. succes!
  • insider insider
    Super baieti amandoi! Mult succes Mihai!

Trimite un comentariu

sus