Skip to main content

Mihai Gainuşă şi-a lansat o nouă carte, ”Jurnal din viitor”

 

Mihai Găinuşă şi-a lansat un nou volum. "Jurnal din viitor", noua carte a Cârcotaşului, se găseşte de astăzi în librării.

Publicitate

Este cel de al şaselea volum al lui Mihai Găinuşă şi a fost lansat aseară, în cadrul emisiunii “Cronica Cârcotaşilor”, de la Prima TV.

Despre ce este vorba, în continuare.


În 2003, Mihai Găinuşă şi-a făcut debutul ca scriitor cu “Trialoguri cârcotaşe”, iar în 2004 a dat tonul la “Cotcodăceli”. Trei ani mai târziu a compus un roman cheie, intitulat “Fără cap şi fără coadă”, iar în 2009 a schimbat stilul şi a lansat “Povestiri mortale”. În 2010 Mihai Găinuşă a publicat o culegere de articole şi schiţe, intitulată “Scândura de frizerie”.

Noul volum, “Jurnal din viitor”, cuprinde opt povestiri care ne plimbă de la malul Mării Egee, la Genova, Londra şi prin multe alte locuri.

“Am început să scriu cartea anul trecut şi cuprinde opt povestiri, niciuna nu se întâmplă în România, poate doar puţin inspirate din România. Acţiunea se petrece în Franţa, America, Spania, Italia, Grecia...”, spune Mişu.
“Povestirea mea de suflet este “Jurnal din viitor”, cea care dă şi numele cărţii. Este vorba despre un tip care găseşte în podul casei, printre jurnalele din tinereţe, unul care cuprinde întâmplări din următorii 5 ani ai vieţii lui”, mai dezvăluie Mihai Găinuşă.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • adele adele
    Corect !
  • iulian iulian
    Asta ziceam si eu ! Ca scriitor e sclipitor, insa acum, fara Serban la radio si tv, se chinuie. Si se vede.
    Serban era cel cu verva, Misu mai mult cu mintea.
    Am si sesizat ca e mai multa muzica la matinalul de la Kiss de la plecarea lui Serban.
  • nicoleta miclea nicoleta miclea
    Nu stiti nimic !
    Omul este un real talent care a stat in spatele multor "vedete" de televiziune de la noi, celebre ptr speech-urile lor, vezi Calinescu in perioada de glorie Chestiunea Zilei.
  • iulian iulian
    Ce bine i-ar sta lui Gainusa ca scriitor.
    In schimb, a ales sa fie bufon.
  • vali vali
    aiureli... nu cumpar prostii din astea...

Trimite un comentariu

sus