Skip to main content

SURPRIZĂ. Căutaţi bine pe telecomandă! Meciul lui Bute va fi pe The Money Channel

 

Surpriză pe piaţa drepturilor de televizare. Pasionaţii de box trebuie să caute bine pe butoanele telecomenzii.

Publicitate

Postul de business The Money Channel va transmite, duminică dimineaţa (ora 5.00, ora României), meciul de box dintre Lucian Bute şi Glen Johnson.

Ce legătură are business-ul cu boxul? Sorin Freciu, The Money Channel a confirmat informaţia pentru paginademedia.ro:

"Am perfectat toate formele pentru transmiterea în România a meciului lui Lucian Bute. Vreau să le mulţumesc pentru ajutor primarului din Buşteni, Emanoil Savin şi lui Rudel Obreja."

Ce legătură are business-ul cu boxul?

"Noul slogan al The Money Channel este "Economia este viaţă". Sportul face parte din viaţă, televiziunea face parte din viaţă, iar românii îşi doresc să vadă acest meci", a spus Freciu.

Foto: EVZ

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    felicitari celor de la MC...au fost destepti si descurcareti desi nu si-au acoperit cheltuielile. din pacate, desi am in grila MC, nu m-am trezit la ora aia matinala de dragul lui Bute...oricum stiam ca va cistiga...
  • cornel cornel
    cineva caruia nu-i convin stirile recente despre concedieri
  • cornel cornel
    credeam ca il cumpara Felix sa-l dea la Antena 1, 2, 3
  • Insider Insider
    Miscarea e desteapta pentru The Money Channel, dar si pentru controversatul Emanoil Savin - viitorul nas al lui Lucian Bute. Drepturile TV costa cam 150.000 euro, din care TMC a achitat vreo 30.000, restul i-a dat Savin. Rudel Obreja e atarnator in ecuatie, de data asta, oricum n-are niciun merit in ascensiunea lui Bute. Asadar, cu bani putini, TMC are parte de o reclama imensa pe toate celelalte posturi nationale care vor prelua imagini de la meci. La randul sau, Savin va fi sigur prezent la emisiuni PR-istice la Realitatea TV, ca tot se apropie alegerile si are de prostit inca o tura locuitorii Busteniului, oras mort si-n care el n-a facut nimic in afara de ceva afaceri pentru propriul buzunar.
  • vali vali
    Si pe Firefox apare warning-ul ala.
  • Andrei Andrei
    Cineva a spart site-ul, care inserează malware. Zice Google Chrome și Avira Antivirus
  • Horea Horea
    Citat: "Ce legătură are business-ul cu boxul?"

    Păi in primul rand boxul nu e sport. E o afacere de pe urma careia unii castiga mai mult decat sărmanii care primesc, cu nemiluita, pumni in cap!
    Rar care mai ramane intreg la minte dupa ce abandoneaza acest " business".
  • Eu Insumi Eu Insumi
    In logica dlui Freciu, The Money Channel ar putea sa transmita foarte bine si un film porno cu bukkake, zic. Ca si sexul face parte tot din viata :D
  • Edi Edi
    meciul este in jurul orei 4, ora Romaniei, deoarece in Canada ca si in SUA nu s-a trecut inca la ora de iarna, se va trece in acest weekend, iar acum diferenta de fus orar este de doar sase ore. Gala va incepe la ora 19, ora Quebec City, iar Bute va lupta pe la ora 22, ora locala. Programul galei, aici: http://www.interbox.ca/carte-complete-gala-interbox-du-5-novembre

Trimite un comentariu

sus