Skip to main content

VIDEO: Cătălin Botezatu şi Gabriela Cristea, într-o reclamă de acum 20 de ani

 

Cătălin Botezatu şi Gabriela Cristea au jucat într-o reclamă pentru pantofi acum 20 de ani. Reclama a fost realizată de Graffiti/BBDO, agenţia care a marcat împlinirea a două decenii prin lasarea site-ului 20years.ro.

Publicitate

Înainte de alte detalii şi alţi actori din reclamele de acum 20 de ani, spotul cu Botezatu şi Gabriela Cristea (în care o veţi vedea, într-un cadru, şi pe Dana Săvuică), preluat de pe 20years.ro:

Cătălin Botezatu şi Gabriela Cristea într-o reclamă de acum 20 de ani

Ce conţine site-ul 20years.ro?

  • Site-ul aniversar al Graffiti/BBDO punctează istoria agenţiei de publicitate Graffiti/BBDO, înfiinţată de CristianBurci în 1991.
  • Pe www.20years.ro sunt puse şi alte reclame de la începuturile publicităţii româneşti. Printre actorii din spoturile vechi: Janine Ştefan, Dana Săvuică, Daniela Nane şi Bianca Brad. Printre primele spoturi: reclama pentru Bitterul suedez, primul produs al fraţilor Micula.
  • Galeria creativă de pe site-ul lansat de Graffiti va fi actualizată şi cu alte reclame din istoria de 20 de ani a agenţiei de publicitate.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • loredana loredana
    wow ce tineri si frumosi erati acum 20 de ani..nici acum nu sunteti urati
  • vintu vintu
    Eugenia Enciu...ce va bagati si voi in seama, croitoreasa asta pe care nu o stie multa lume...
  • Anna Anna
    iar la inceput avem si un cadru cu Eugenia Enciu.
  • thdncgfb thdncgfb
    gabriela cristea slaba... maaaamaaaa... in alta ordine de idei, reclama e cam aiurea... era mai misto aia cu pssst cichi cichi, chhh puuuhhh aaaahhh, v-am prins vrajitoarelor!

Trimite un comentariu

sus