Skip to main content

12 decembrie: BRAT îşi va schimba denumirea în 2012

 

Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT) îşi va schimba denumirea în 2012, intenţia fiind aceea ca noua denumire să înglobeze întreaga activitate a instituţiei - pe lângă auditul de tiraje, şi SNA, SATI, MIP -, a declarat pentru Mediafax Arina Ureche, director general al BRAT.

Publicitate

"BRAT va rămâne ca denumire pentru departamentul de audit de tiraje, pentru că ei fac audit de tiraje. Vom avea o umbrelă deasupra, care va îngloba BRAT, SNA (Studiul Naţional de Audienţă), SATI (Studiul de Audienţă şi Trafic Internet), MIP (Monitorizarea Investiţiilor în Publicitate)", a mai spus Arina Ureche.

Arina Ureche a mai spus că speră ca până la adunarea generală din martie să existe nişte propuneri în privinţa denumirii.

"BRAT înseamnă Biroul Român de Audit al Tirajelor. Era o denumire absolut firească în '98, când s-a lansat BRAT, pentru că atât făcea BRAT - audit de tiraje. Între timp, BRAT a câştigat foarte multă notorietate şi încredere şi din cauza asta am putut să lansăm atâtea proiecte, numai că acum, cumva, numele nu mai reprezintă, din păcate, activitatea", a explicat Arina Ureche.
Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT) îşi va schimba denumirea în 2012

Mai mult de 800 de oameni au avut convorbirile telefonice ascultate de jurnaliştii tabloidului britanic „News of The World“, închis de Rupert Murdoch în urma scandalului interceptărilor ilegale, scrie Adevărul, care citează Reuters.

Un raport al poliţiei britanice arată că au fost contactate 2037 persoane, în timpul unei investigaţii care a durat un an, dintre care 803 au avut telefoanele ascultate de către angajaţii „News of The World“, care era în acel moment cel mai bine vândut tabloid din Marea Britanie.
Jurnaliştii „News of The World“ au ascultat conversaţiile a peste 800 de oameni

Tabloidul săptămânal „Daily Star“ şi-a crescut circulaţia faţă de anul trecut cu 100.7%, profitând de închiderea „News of The World“, scrie Adevărul, care citează The Guardian.

Daily Star Sunday a avut o difuzare medie de 665 de mii de exemplare în luna noiembrie 2011, dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit ultimelor date ale autorităţii de audit de presă din Marea Britanie, potrivit „The Guardian“.
Totuşi, nu se apropie de cifrele „Sunday Mirror“, care a vândut peste 1.7 milioane de copii în luna noiembrie.
„Daily Star Sunday“ şi-a dublat circulaţia faţă de anul trecut

Numărul din decembrie al revistei Playboy din SUA, care o are pe copertă pe Lindsay Lohan şi va apărea săptămâna viitoare, a ajuns vineri pe internet, scrie Gândul.info, care citează Fox News.

Un exemplar al revistei a fost furat dintr-un calculator, iar pictorialul complet cu Lindsay Lohan, care include un interviu şi zece fotografii în care actriţa apare goală, a ajuns pe un site de partajare de fişiere din Rusia, putând fi descărcat contra cost.

Fox News a reuşit să stea de vorbă cu hackerul care a furat revista. "Am descărcat 200 de fişiere separate, fiecare conţinând o pagină a revistei. Apoi, le-am pus cap la cap şi am creat o copie digitală a revistei", a declarat hackerul, care a refuzat să-şi decline identitatea.
Lindsay Lohan, "dezbrăcată" în avans de un hacker. Cum a fost furat noul număr din Playboy. VEZI IMAGINILE

"Interceptarea în masă a populaţiei nu este doar o realitate, este o nouă industrie secretă care se extinde în 25 de ţări", îşi începea grupul WikiLeaks, pe 1 decembrie, noua serie de dezvăluiri grupate sub numele de Spy Files (Dosarele de spionaj), scrie Gândul. info.

160 de firme din întreaga lume vând, absolut legal şi în văzul tuturor, instrumente sofisticate, cursuri de pregătire, viruşi şi programe informatice pentru spionaj. Clienţii lor sunt guvernele şi serviciile secrete din întreaga lume, iar ţintele sunt de cele mai multe ori civile.

"Această industrie este, practic, nelegiferată. Agenţiile secrete, forţele militare şi de poliţie sunt capabile să intercepteze în linişte, în secret şi la nivel de masă convorbiri telefonice şi să preia controlul asupra computerelor, fără ajutorul şi nici cunoştiinţa furnizorilor de telecomunicaţii", scriu cei de la WikiLeaks.
WIKILEAKS publică broşurile si CLIPURILE VIDEO care arată cum STATUL îţi SPARGE EMAIL-ul sau CONTROLEAZĂ calculatorul şi telefonul

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus