Skip to main content

Adevărul de weekend se mută vineri. Ziarul renunţă la o ediţie

 

Ziarul Adevărul renunţă la una dintre cele şase ediţii dintr-o săptămână.

Publicitate

Începând de săptămâna viitoare, ediţia de weekend a cotidianului Adevărul va apărea vinerea, faţă de sâmbătă, cum era până acum, iar ediţia de vineri dispare.

Adevărul de weekend a apărut iniţial în 128 de pagini. De câteva numere, ziarul are 96 de pagini, dar se distrbuie împreună cu un supliment de sănătate, pe hârtie lucioasă, de 32 de pagini.

Răzvan Ionescu, director editorial Adevărul Holding, pentru paginademedia.ro:

"Adevărul de weekend, după patru luni, este un ziar care costă patru lei şi, cu toate acestea, vinde mai mult la tarabe decât orice alt ziar quality din România. Pentru că există un blocaj în piaţa de publicitate, care nu consumă în ediţiile de sâmbătă (nu înţeleg din ce motiv, numai în România se întâmplă aşa ceva), am mutat ziarul vineri, ca să ieşim din această percepţie care a devenit cutumă."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mirel Adumitrei Mirel Adumitrei
    1. distributia lucreaza in weekend. Vor sa faca bani
    2. Cea mai buna economie, mergand pe logica ta de fier, ar fi sa-l inchida naibii de tot. Zero pagini in zero zile distribuite - asta da gandire manageriala!
  • dupaeipotopul dupaeipotopul
    Prietene philip morris, nu am spus ca ideea e una rea, am criticat modul in care a fost pusa in aplicare.
    Degeaba ai o idee buna daca o pui in aplicare cu "dosul".
  • Giovanni Giovanni
    Ne primim ba banii, de Sf Vasile sau poate de Sf Ion. Sper sa nu ne prinda Boboteaza. Ieri s a dat la masa saracului de la etaj tocanita cu carnita si cu mamaliguta! Da cascavalul cand se va da?
  • LOLLY LOLLY
    Saptamana asta,cind oamenii trebuie sa fie mai buni,sa se impace unii cu altii,iata ca MOGULUL,ne arata inca o data ca nu este OM,ca pentru el spiritul CRACIUNULUI,nu exista!!!
    Rusina Dinu Patriciu!!! Copiii nostri asteapta daruri de la mosul ,iar noi nu ne permitem o paine...asa sa ajungi si tu,IMBUIBATULE!!!
  • Philip Morris Philip Morris
    Am uitat sa adaug, dragii mosului, ca aparitii mai putine inseamna pagini mai putine si, implicit, oameni mai putini. Evident, domnul RIo va da afara dintre sclavi si, mai ales, dintre cei care nu fac parte din gasca lor de la EvZ. Cartianu, cica, nu se baga! Nici usturoi n-a mancat, dar tot ii pute gura. Prietenii stiu de ce!
  • Philip Morris Philip Morris
    E o forma de economie, de fapt au pus trei editii (de vineri, sambata si duminica) intr-una! Totusi, oricat ar critica unii decizia, este una foarte buna si ar fi si mai buna daca in loc de 96 pagini ar fi doar 48. Ziarele de sambata si duminica erau o munca in zadar, lumea arde gazul acasa sau in mall-uri, nu citeste presa in week-end. Si nici distributia nu lucreaza, deci nu merita!
  • publicitarul publicitarul
    Eeiiiiiiiiiiiii, ce v-am spus, dragii Mosului, ca dupa 20 dec pleaca in vacante exotice ospatarul si ceilalti "mari sefi" si ramineti cu buza umflata, cu buzunarele goale si-o sa plingeti la usi inchise? Nu-i nimic, bucurati-va in continuare de blidul de ciorba de la cantina saracilor si sarbatori fericite, daca aveti cu ce. ca bani nu se stie cind mai primiti. bine zice dupaeipotopul, cu masuri pompieristice nu se tine un trust.
  • dupaeipotopul dupaeipotopul
    Au dat inca odata dovada de total dispret fata de clienti si de parteneri.
    Inca o schimbare facuta in stil pompieristic, marca ADEVARUL.
    O asemenea decizie se anunta din timp (asa cum este speculat si in contractele incheiate, se contacteaza in prealabil clientii si partenerii. Se negociaza pe marginea noului produs (sau disparitia lui) si se gasesc solutii de continuare a colaborarii de comun acord cu clientii si partenerii.
    Nu poti schimba peste noapte oferta, nu poti modifica cu de la tine putere mediaplann-urile convenite.
    AMATORISM curat.
    Si se mai mira "onor" conducerea de ce se duce dracu sandramaua.
  • nelu nelu
    asteptam cu nerabdare editia bilunara
  • Tataee Tataee
    ionescu asta abia acum a descoperit ca nu se consuma ziare sambata?
  • Mirel Adumitrei Mirel Adumitrei
    Boala lunga moarte sigura! Pe de alta parte, zicea bine Publicitarul pe alte subiecte: fratilor de la AH, daca nu va revoltati si nu declarati greva, sperand ca politica "ciocului mic" va va aduce banutii, va inselati! Mai devreme sau mai tarziu oricare dintre voi e "pa, la revedere"din trust! Ia nu scoateti voi ziarul macar 3 zile, pierderile vor fi iremediabile (si nu numai financiare: cele de imagine si de obicei de cumparare al publicului). Dar nu exploadeaza mamaliga la voi, nu aveti suficient cojones cum a avut, de exemplu, mult hulitul Corneteanu & Co la vremea lui. Lasii si spinarile indoite au inceput sa pupe cururi (Borcan, Velicu, Cartianu si atatia altii). Ma intreb chiar daca a fi lingau este un atribut al romanilor. Fiti in continuare ca Borcan si Cartianu si asa veti muri! Amin!!
  • Zoon Politikon Zoon Politikon
    In curand va ramane un cotidian ce apare o data pe saptamana :)
  • titi_22 titi_22
    Sa faca bine sa dea salariile la angajati si pe urma sa scoata ziare...de saptamani bune oamenii asteapta sa ia banii si nu primesc nimic !!!

Trimite un comentariu

sus