Skip to main content

Ce nu s-a văzut la TV din finala Vocea României. Cristi şi Adelina Chivu, în public. Ce glume a mai făcut Pavel Bartoş

 

Ştefan Stan a câştigat finala emisiunii Vocea României, difuzată aseară, în a doua zi de Crăciun, pe Pro TV.

Publicitate

Reporterul paginademedia.ro a fost pe platorul de la Buftea, de unde s-a transmis live, timp de patru ore, show-ul care a desemnat prima Voce a României, pentru că, este sigur, vor urma şi alte ediţii.

Care a fost atmosfera din studio, cine au fost cei mai emoţionaţi, ce glume a mai făcut Bartoş în pauzele - dese - de publicitate, în continuare, într-un reportaj de Cristiana Constantinescu:

Când am aflat că finala show-ului Vocea României va fi pe 26 decembrie, când românii sunt mai preocupaţi de mesele de Crăciun şi pregătirile de Anul Nou, m-am gândit că producătorilor le va fi greu să umple sala de aprope 700 de locuri.

Ei bine, nu a fost deloc aşa, pentru că încă de la intrarea în studiourile din Buftea, la ora 19.20, era o coloană de maşini, ceea ce nu am mai văzut până acum (am mai fost în direct la emisiune, acum câteva săptămâni). Cu o oră înainte de începerea finalei sala era deja plină. Au fost peste 800 de oameni în public, deci cu peste 100 mai mult decât capacitatea studioului.

Când am intrat în platou am trecut pe lângă câţiva dintre foştii concurenţii - pe care i-am văzut mai târziu pe scenă. Vorbeau mult, povesteau, râdeau. Atmosfera din studio era mai încărcată - şi la propriu, şi la figurat - decât ca la o emisiune normală. Maşiniştii făceau tot felul de teste, band-ul repeta acordurile, câţiva membri ai corpului de balet făceau, şi ei, repetiţii.

Cristi şi Adelina Chivu au fost în public. Bartoş, exerciţii de dicţie: "şase saşi în şase saci"

La ora 20.00 s-au făcut primele probe pentru aplauze. Dragoş Chircu pare să aibă cei mai mulţi susţinători, dar şi ceilalţi au fanii lor gălăgioşi. Între timp sala se ocupă şi mai mult. După ora 20.00 îşi fac apariţia Paula Herlo, Cristian Leonte, Amalia Enache (Pro TV) şi… surpriză! Cristi şi Adelina Chivu (cu buna ei prietenă, Adela Popescu). Sunt modeşti, ca de obicei, lumea le face fotografii şi le cere autografe. Prezenţa lor acolo parcă vine să sporească zvonurile conform cărora Adelina Chivu va prezenta, în curând, ştirile sportive la Pro TV, dar încă nu a fost confirmat.

La 20.20 apare Pavel Bartoş, apoi vin pe scenă toţi concurenţii din emisiunile precedente. Bartoş pare şi el, pentru prima dată, un pic emoţioat, şi face exerciţii de dicţie: şase saşi în şase saci… Mai sunt trei minute până la start. Scena e foarte aglomerată, în tribune – la fel.

Începe show-ul. Cristi Rotaru, cel care a testat aplauzele înainte de începerea show-ului, nu are nevoie să îndemne în niciun fel publicul să se manifeste. Este, oricum, destul de gălăgios şi reacţionează spontan. În spatele meu sunt câteva fete care îi plac pe Dragos Chircu şi Iuliana Puşchilă şi nu se decid pe care să-l susţină. Apoi, pe parcursul emisiunii, aleg să voteze pentru Dragoş, iar într-una dintre pauze i-au luat şi un autograf.

După momentul introductiv şi apariţia Roxanei Ionescu pe scenă, vine şi o pauză de publicitate, în timpul căreia Bartoş îşi manifestă admiraţia faţă de ţinuta sumară a colegei sale: “nu, e goală, vă spun! Nici nu am avut curaj să mă uit mai jos!”. Pavel Bartoş e primul care a scăpat de emoţii. Fredonează “Joi to the world” (şi ţine să spună că aşa e cântecul, cu ziua de joi), apoi Moga revine la locul lui de la masa juriului şi e intens aplaudat. “Uitaţi ce face un sacou alb. Data viitoare îmi iau şi eu unul!”. Apoi se uită spre Roxana şi observă: “Uitaţi-vă la domnul din spatele Roxanei, se face că vorbeşte la telefon, dar de fapt o filmează, vă spun eu!”.

Pauza continuă, Bartoş ne urează Sărbători fericite şi ne spune că a adus nişte salată de boeuf pentru petrecerea care urmează. Un spectator îl roagă să îl ajute să obţină un autograf de la Iuliana, iar Bartoş îi spune că îl ajută, dar nu acum, ci mai târziu, pentru că e emoţionată!

Felicia Filip a mişcat publicul. Loredana, de vorbă cu soţul. Smiley, cu Laura Cosoi

Urmează un alt concurent, Cristian Sanda, care cântă alături de Felicia Filip. La primul sunet al acesteia publicul se ridică în picioare.

Show-ul continuă. Momentele cu Andra, Voltaj, Pepe sunt primite cu ropote de apluze. În pauzele publicitare membrii juriului dau multe autografe şi se fotografiază cu tineri din public. Toţi juraţii sunt foarte joviali, iar atunci când lipsesc din platou tinerii îşi fac poze în scaunele juraţilor. Am mai văzut asta, se pare că scaunele roşii sunt o mare atracţie pentru public.

Tot în timpul pauzelor Loredana stă de vorbă cu soţul ei, Andrei Boncea, iar Smiley cu Laura Cosoi, care stă mereu în preajma lui. Cristi Chivu e înconjurat de fani, şi el dă autografe şi se lasă filmat şi fotografiat.

Pavel Bartoş e la fel de glumeţ, bea multă apă şi se vede că a scăpat de emoţii, vorbeşte mult de petrecerea de după show.

Duetul lui Dragoş cu Pepe a fost, din nou, un moment electrizant, care a ridicat sala în picioare. Membrii juriului se pun pe dans: Loredana era în picioare, iar Brenciu a bătut întruna în masa care abia se mai ţinea.

Bartoş: "Eu sunt afonul". Urmează ediţia a doua

La 23.15 s-a dat startul la vot. Lumea din jur a scos telefoanele şi votează. Mai ales pentru Dragoş şi Ştefan. E târziu şi începe să se simtă oboseala, dar publicul îşi aplaudă preferaţii cu aceeaşi energie. Juraţii sunt ceva mai serioşi, în timpul pauzelor publicitare se uită pe telefon sau laptop.

După miezul nopţii s-a oprit votul. Atmosfera s-a antrenat din nou, se simte că se apropie momentul pe care îl aşteaptă toată lumea.

În pauzele de publicitate e aglomeraţie mare pe scenă, iar Pavel Bartoş încearcă să-şi facă loc printre dansatori, concurenţi, cor sau band. “Staţi, nu daţi peste mine! Nu omorâţi prezentatorul, pentru că mai avem şi ediţia a doua! Juriul se poate schimba, dar prezentatorul – nu!”, glumeşte Bartoş. Aha, îmi zic, deci show-ul continuă şi anul viitor. “Probabil la toamnă", îmi spune cineva din partea postului.

Urmează şi ultima pauză publicitară. Greta Dan, regizorul de platou, anunţă că după finalul emisiunii va fi o şedinţă foto în platou. În timpul pauzei Brenciu stă de vorbă cu Smiley şi Laura Cosoi, se îmbrăţişează, Roxana Ionescu se lasă fotografiată pe scenă, iar publicul îl aplaudă pe Pavel Bartoş. “Eu sunt afonul! Vă rog, nu mă aplaudaţi pe mine, pentru că se simt prost membrii juriului.“

Înainte de final e tot mai multă tensiune. Publicul nu mai are stare, e un murmur continuu, puţini mai pot sta pe scaun după patru ore de filmare, iar juriul aşteaptă verdictul. După eliminarea lui Cristian şi a Iulianei i-am urmărit cu atenţie pe Smiley şi Loredana, antrenorii concurenţilor rămaşi. Smiley era mult mai emoţionat decât Loredana, Ştefan mai tensionat decât Dragoş.

Probabil că cei mai mulţi se aşteptau să câştige Dragoş, pentru că, în momentul anunţului că Ştefan Stan e Vocea României, am simţit o dezamăgire în aplauzele publicului. Artificii, confetti, multă lume pe scenă, apar şi ceilalţi concurenţi, toată lumea se îmbrăţişează, îşi iau la revedere, Pavel Bartoş şi Roxana Ionescu ne spun că va mai fi o ediţie, ne spun La mulţi ani şi.... gata!

Ce s-a întâmplat după. Bodyguarzii, poze cu cecul de 100.000 de euro

Camerele s-au oprit. Ştefan, cu cecul simbolic de 100.000 de euro în mână, le mulţumeşte foştilor concurenţi şi le spune că premiul este şi al lor. Publicul îi cântă, din nou, La mulţi ani de ziua onomastică (e deja 27 decembrie, ziua Sf. Ştefan) şi este asaltat de tineri care îi cer autografe şi fotografii împreună.

Toţi finaliştii, Loredana, Brenciu şi Smiley dau interviuri şi fac fotografii. Urmează un lung şi de interviuri, iar lumea se dă cu greu plecată de pe scenă, ca să îi lase să facă şedinţa foto.

A trecut deja de ora 1.00, Loredana şi Moga au plecat de mult de pe scenă, dar Ştefan şi Smiley fac fotografii în continuare.

Într-un colţ al scenei a rămas, pe jos, cecul uriaş de 100.000 de euro. Doi bodyguarzi se fotografiază cu cecul, apoi în scaunele juriului şi, la sfârşit cu Ştefan. Care se grăbeşte să plece la petrecerea la care, probabil, îl aşteaptă toată lumea.

Ştefan Stan a rămas cu 100.000 de euro şi va înregistra un album sub labelul Universal. Şi cei de pe locurile 2 şi 3 (Dragoş Chircu şi Iuliana Puşchilă) vor fi sprijiniţi de Universal în lansarea câte unui single.

Cu certitudine că vor mai fi alese şi alte Voci ale României, dar până atunci Pro TV pregăteşte Românii au talent, MasterChef, continuă Pariu cu viaţa şi, se pare, va fi difuzat încă un serial românesc.

Autor: Cristiana Constantinescu cristiana_conyahoo.com
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Iuliana trebuia sa cante cu Directia 5, nu cu Voltaj. Vezi articolul http://www.gandul.info/magazin/vocea-romaniei-andra-felicia-filip-pepe-si-directia-5-vor-canta-in-duet-cu-concurentii-in-finala-din-26-decembrie-transmisa-de-pro-tv-9086655
    Probabil ca s-a intamplat ceva (ar fi interesant de aflat ce) iar Voltaj a fost o improvizatie care intradevar nu i-a fost de ajutor.
  • lucian lucian
    Vezi ca acel tabel e pt audientele pe toata ziua.
  • dispret dispret
    Cine sta sa urmareasca porcariile astea? Sau, daca da, cui ii pasa? Devirusarea!
  • b32die b32die
    Vox populi vox dei! Este o domnie a majoritatii, majoritatea fiind reprezentata de mediocritate. Nu poate suporta profesonalismul altora care muncesc, depune efort, fac sacrificii. Voteaza pe cel care canta de la 10 ani insa a plecat la munca pe santier sa se intretina si la 34 de ani fara profesie s-a gandt sa faca rost de bani sa isi plateasca datoriile acumulate.[target - Coniac Unirea] PS: Este demonstrat stiintific ... mediocrul nu se poate identifica cu eminentul si dezvolta un complex de inferioritate. PSS: Pentru cei care au votat cu Stefan ... prima fraza nu este o injuratura. Numai bine!
  • Edi Edi
    vezi ca sunt pe site ratingurile de sambata, si XFactor a fost peste Pariu cu Viata
  • ... ...
    Rezumatul tau a cam dat-o in ... gard!
  • Razvan Razvan
    Desi concursul se numeste Vocea Romaniei,se pare ca nu a castigat cea mai buna voce:) Asa e cand voteaza publicul;nu te poti astepta sa aprecieze calitatile vocale ale unuia sau altuia,pentru ca nu are pregatire sa aprecieze asa ceva.Daca i se pune "pata" pe unu(li se pare lor mai simpatic)ala va castiga,oricate voci importante si mai bune ar fi in concurs.
    Ar fi trebuit oarecum un sistem asemanator Dansez pentru tine,acolo unde daca dansezi prost ajungi la duel cu sanse 50-50 de a scapa.In astfel de concursuri poti canta mai slab si totusi sa te voteze lumea pentru ca le esti simpatic.
  • Horea Horea
    @Razvan

    Intrebarea era, de fapt, pentru cea care, mai sus, semneaza cu Irina B.

    Ea nu cred ca era in stare de un asemenea raspuns: "Au venit sa urmareasca un spectacol…"

    In mintea ei puierila "clocotesc" insa alte ganduri!
  • matei matei
    Judecand dupa mintea mea, pur dupa calitati vocale, Iuliana mi se pare cea mai buna voce. Poate sa cante f bine si lent sau rapid, cu volum redus sau puternic, in orice fel. Stefan nu poate decat la volum mare, atunci ii "porneste" vocea. Stefan a fost insa cel mai carismatic si toata lumea site ca multe femei s-au uitat la emisiune si l-au votat ca e simpatic. L-as vedea castigator X-Factor mai degraba, acolo se cere o combinatie de mai multe calitati, teoretic.

    In orice caz, Brenciu a dat-o rau in bara cu duetul cu Voltaj, il credeam mult mai istet dar el nu judeca deloc.
  • Dragos Dragos
    Eu pot sa-ti spun (pentru ca am gasit date pe alte site-uri) ca X-Factor si-a luat bataie de la Pariu cu viata. Asta e, Pro-ul stie sa atraga tinerii (publicul comercial)!
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Găsiți audiențele într-un text separat, aici:

    http://www.paginademedia.ro/2011/12/aproape-un-milion-de-oameni-pe-minut-la-vocea-romaniei-finala-depasita-de-nae-si-vasile/
  • Vali Vali
    la audiente lucrurile stau diferit. Programul Craciun cu Nae si Vasile a creat destule probleme Vocii.
  • Marius Marius
    Petrisor ne poti spune ratingul finalei te rugam?
  • radu radu
    Rezumatul meu:

    Loredana a canta mai mult ea decat Dragos la duetul dintre cei doi, Brenciu a dat-o de gard cand a pus-o pe Iuliana sa cante cu Voltaj. Fata asta poate canta multe genuri, dar genul Voltaj nu a avantajat-o deloc.

    "Finala de doi" trebuia sa fie intre Sanda si Stan, cu castig pentru Sanda care a cantat genuri diferite si foarte bine!
  • fsgn d fsgn d
    uuufff, am mai scapat de o shusha marca proteve... sa se termine si ics factor si o sa fie mai multa liniste pe piata media...

Trimite un comentariu

sus