Skip to main content

Digi TV are un nou director de ştiri

 

Digi TV, proiectul operatorului RCS&RDS, şi-a schimbat directorul de ştiri.

Publicitate

George Orbean, managerul de proiect al televiziunii de ştiri pe care RCS&RDS urmează să o lanseze la începutul anului viitor, îl va înlocui pe Mihai Stegerean în funcţia de director de ştiri, scrie Wall-Street.ro, care citează un comunicat al companiei de cablu.

Această schimbare vine la câteva săptămâni după ce Mihai Stegerean şi-a dat demisia din funcţia de director de ştiri.

Mihai Stegerean s-a alăturat echipei de proiect în luna februarie a acestui an si a fost responsabil cu strategia editorială şi cu recrutarea echipei de jurnalişti.

Digi TV este un proiect de televiziune de ştiri, pe care RCS & RDS – compania deţinută de Zoltan Teszari - cel mai mare operator de televiziune şi internet de pe piaţa locală, o va lansa la începutul anului viitor.

Grila de programe a televiziunii va conţine jurnale de ştiri din oră în oră, transmisii live ale celor mai importante evenimente, un talk-show de actualitate şi mai multe emisiuni produse de echipa Digi TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigel gigel
    Are emisie de vreo luna, dar emite cu circuit inchis in test doar pentru ei. :D
  • steven steven
    Televiziunea asta are echipa ,dar n-are emisie!
  • Coriolan Antonesei Coriolan Antonesei
    RIP. Asta e tot ce pot spune. Aceasta televiziune moare inainte sa se nasca avandu-l la conducerea stirilor pe George Orbean. Cei care ati lucrat cu el il cunoasteti bine, stiti ce poate, stiti ce "jeg" uman este. In cercurile media este cunoscut ca groparul televiziunilor. Imi pare rau de cei care au acceptat posturile acolo, de cei care au crezut ca acolo se va face ceva. RIP Digi News.

Trimite un comentariu

sus