Skip to main content

EXCLUSIV: Fosta echipă a Săptămânii Financiare lansează Finanţiştii din 12 decembrie

 

Jurnaliştii care au părăsit Săptămâna Financiară şi Fin.ro după ce acestea au fost trecute exclusiv online lansează din 12 decembrie săptămânalul economic Finanţiştii. Publicaţia va fi condusă de Radu Preda, din funcţia de director, şi de Edward Pastia, din cea de redactor-şef.

Publicitate

Dispariţia SFIN a lăsat un gol pe piaţă, pentru că nu a fost o dispariţie naturală. Noi credem că este loc pe piaţă pentru o revistă de business", a declarat Radu Preda pentru paginademedia.ro.

Publicaţia va apărea în fiecare luni (zi în care apărea înainte Săptămâna financiară), va avea 24 de pagini şi va fi tipărită în 20.000 de exemplare.

"Am impus pe piaţă un produs premium – Săptămâna Financiară - ce a dominat timp de şase ani piaţa revistelor de business. Aceeaşi echipă – profesionişti pe domeniile lor - realizează acum Finanţiştii. Obiectivul nostru este să ne ghidăm cititorii într-o economie din ce în ce mai imprevizibilă, intr-o lume ce învaţă în fiecare zi lecţiile crizei”, spune Radu Preda în prezentarea noii reviste.

Finanţiştii va aborda subiecte de actualitate din domeniul financiar-bancar, management, imobiliar, contabilitate, resurse, servicii, IT, piaţa luxului.

Pe lângă echipa de jurnalişti, publicaţiaîşi propune să găzduiască în paginile sale opinii ale unor specialişti, precum Adrian Vasilescu, Ilie Şerbănescu, Daniel Dăianu, Lucian Croitoru, Florin Citu, Liviu Voinea şi Mihai Tănăsescu.

“Vrem să fim un partener loial, puternic şi informat. Vom continua să facem ceea ce ştim cel mai bine: să furnizăm informaţie economică de cea mai bună calitate. Noua publicaţie va prezenta cele mai interesante anchete, analize pertinente, comentarii, rapoarte, interviuri. Nu vor lipsi proiecte speciale şi campanile dedicate mediului de afaceri”, a declarat Edward Pastia într-o prezentare a viitoarei publicaţii.

Trustul Intact a renunţat la variantele print ale publicaţiilor Săptămâna Financiară în luna noiembrie, după cum paginademedia.ro a anunţat aici.

Finanţiştii este editată de Intelligence Business Media. Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, compania este deţinută de:

Ana Zăvoianu: 40%

Edward Pastia: 20%

Radu Preda: 30%

Carmen Dogaru: 10%

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lila Lila
    De acord cu tov. gen. Giocar Dudaev.
    O sa citesc Finantistii la fel cum citeam SFin. Si de cumparat asijderea.

    E drept ca am tot sperat la un calendar de anul nou cu Gabi Firea fara costum de baie. Poate la Finantistii. Sau poate la 80 de ani.
  • Stelian Dudaev Stelian Dudaev
    Or fi ei cum or fi, academicienii catavencisti, da' sigur sunt trendsetteri. Dupa Catavencu - Catavencii, ne-am procopsit cu finantistii. Asteptam cu interes alte noi lansari de publicatii originale: evezistii, gesepistii, adevaratii (aici cred ca nu mai dureaza mult), jurnalistii nationali sau jurnalul nationalistilor, romanii liberi, libertarienii, clickaitorii si cancanistii.
  • popa popa
    cu carmen dogaru se rezolva cu vanzarile. nu o sa scoata bani nici sa treaca strada. asta nu stie ce inseamna presa si credeti-ma nu sunt rautacios, nu am nimic cu ea, dar am avut ocazia sa o cunosc, e varza.....
  • Georgiana Georgiana
    mai bine ar rezolva problema fostilor subalterni, care nici pana acum nu si-au luat salariile restante...
  • rt rt
    catavencii, finantistii, falimentarii, mihaela dragostea mea.
    sint unii care nu se duc sa se culce indiferenti citi le zic sa faca asta.
  • Kant Kant
    1. Ana Zavoianu e Gabi Firea, nu incape nici o indoiala.
    2. Aceasta echipa a capusat la greu Sfin si Fin.ro prin salariile imense pe care le dadea unora dintre jurnalisti.
    3. Fostii administratori au lasat jurnalistii neplatiti timpt de 2 luni iar acum arunca cu zoaie catre Intact, iar blogurile preiau pentru ca e atac la Voiculescu
    4. Fostii jurnalisti platiti din bani grei lanseaza zvonuri despre scalvie si alte povesti din astea prin presa pentru ca subiectul vinde
  • gerula2 gerula2
    Carmen Dogaru- alias mitocanca de la Vama Veche? care avea veceul in acelasi loc cu soacra, La Stuf?
  • marian marian
    E greu fara un trust in spate. Nu le dau mai mult de 1 an
  • opozitie opozitie
    Bravo lor. Din punctul meu de vedere este inca o m...(ca altfel nu pot spune)pe care o ia Felix. Acum are in portofoliu un titlu care valoreaza zero lei, SFin si inca unul de zero bani, Fin.ro (Felicia nu se pune). In ambele a investit enorm, si financiar, si afectiv. Desigur ca multumirile pot fi adresate si "creierului" Matiescu, proaspatul sef al trustului de presa scrisa, un priceput in strangerea (la ordin) a surublui pana se duce totul dracului...
  • Irina Irina
    Gresit! Atat timp cat e Carmen Dogaru acolo, sunt castigati! Radu Preda are un AS si nu e in maneca..e la vedere!
  • prolit prolit
    daca merg cu radu preda in continuare ... atunci e clar ... faliment imediat
  • gog gog
    Frectie la picior de lemn...vor da chix si cu revista lu`peshte-nefericit ! Probabil nu vrea Voiculescu sa-i lase pe "ai mai mari "de la SFIN sa se duca la alte companii POTENTE, ii tine acolo...degeaba ! :))
  • insider insider
    @mihai: Carmen Dogaru este fosta directoare de vanzari de la Sfin. Asa ca no comment
  • rzv rzv
    ff bine dar daca faceti ceva macar renuntati la stilul ziarist-politruc. exact cum ati facut la felix. nu va mai luati dupa dorintele voastre, nu impuneti voi nimic, relatati si gata. renuntati la pseudo-economisti ca va paste falimentul
  • nelu nelu
    nu se vindea saptamana financiara si o sa vanda finantistii?
    lipseste din lista de specialisti : RADU TUDOR !!!!!
    unde e expertul in toate?

Trimite un comentariu

sus