Skip to main content

EXCLUSIV: Fosta echipă a Săptămânii Financiare lansează Finanţiştii din 12 decembrie

 

Jurnaliştii care au părăsit Săptămâna Financiară şi Fin.ro după ce acestea au fost trecute exclusiv online lansează din 12 decembrie săptămânalul economic Finanţiştii. Publicaţia va fi condusă de Radu Preda, din funcţia de director, şi de Edward Pastia, din cea de redactor-şef.

Publicitate

Dispariţia SFIN a lăsat un gol pe piaţă, pentru că nu a fost o dispariţie naturală. Noi credem că este loc pe piaţă pentru o revistă de business", a declarat Radu Preda pentru paginademedia.ro.

Publicaţia va apărea în fiecare luni (zi în care apărea înainte Săptămâna financiară), va avea 24 de pagini şi va fi tipărită în 20.000 de exemplare.

"Am impus pe piaţă un produs premium – Săptămâna Financiară - ce a dominat timp de şase ani piaţa revistelor de business. Aceeaşi echipă – profesionişti pe domeniile lor - realizează acum Finanţiştii. Obiectivul nostru este să ne ghidăm cititorii într-o economie din ce în ce mai imprevizibilă, intr-o lume ce învaţă în fiecare zi lecţiile crizei”, spune Radu Preda în prezentarea noii reviste.

Finanţiştii va aborda subiecte de actualitate din domeniul financiar-bancar, management, imobiliar, contabilitate, resurse, servicii, IT, piaţa luxului.

Pe lângă echipa de jurnalişti, publicaţiaîşi propune să găzduiască în paginile sale opinii ale unor specialişti, precum Adrian Vasilescu, Ilie Şerbănescu, Daniel Dăianu, Lucian Croitoru, Florin Citu, Liviu Voinea şi Mihai Tănăsescu.

“Vrem să fim un partener loial, puternic şi informat. Vom continua să facem ceea ce ştim cel mai bine: să furnizăm informaţie economică de cea mai bună calitate. Noua publicaţie va prezenta cele mai interesante anchete, analize pertinente, comentarii, rapoarte, interviuri. Nu vor lipsi proiecte speciale şi campanile dedicate mediului de afaceri”, a declarat Edward Pastia într-o prezentare a viitoarei publicaţii.

Trustul Intact a renunţat la variantele print ale publicaţiilor Săptămâna Financiară în luna noiembrie, după cum paginademedia.ro a anunţat aici.

Finanţiştii este editată de Intelligence Business Media. Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, compania este deţinută de:

Ana Zăvoianu: 40%

Edward Pastia: 20%

Radu Preda: 30%

Carmen Dogaru: 10%

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vali vali
    20000? bah ma lasi? tot printul din romania, daca il aduni pagina cu pagina in fiecare dimineata timp de doi ani si nu da doojdamii
  • alina alina
    Felicitari! Abia astept sa apara finantistii! Ma voi abona!!!
  • mihai mihai
    Sa isi ia repede echipa de vanzari! sa faca bani! cred ca va fi o revista buna pe aconomic...succes!

Trimite un comentariu

sus