Skip to main content

LIVE: Grigore Cartianu, la PaginademediaTV. Înregistrarea completă

 

Publicitate

Grigore Cartianu, redactor-şef al ziarului Adevărul, a fost în direct cu cititorii Paginademedia.ro, la PaginademediaTV, începând cu ora 16.00. Înregistrarea, în continuare.

Emisiunea PaginademediaTV a fost transmisă Live din studioul LTV, cu sprijinul companiei DirectOne. Vizionare plăcută!

Din emisiunile trecute:

În ediţiile trecute au fost invitaţi Bogdan NaumoviciSilviu PrigoanăMihai GăinuşăVirgil Popescu (unul dintre fondatorii TV Soti, prima televiziune independentă din România) şi Robert Turcescu.


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • elena elena
    Grigore, lasa pe Manolo, da tu iti iei ca si noi salariu in rate? cand il primim tot... nu o da k e vina lu Imre... k tu esti sefu nostru... tu trebuie să te bati pt noi si sa spui, băăăăăăă, mie imi dati salariul ultimu, după ce primesc oamenii mei... tu cu manolo, revolutie, carti...alo....
  • greta greta
    Opreste-l Obae ca adormim...
  • sorin sorin
    Daca nu este el vinovat de esecul caderii tirajului, să nominalizeze... cine e vinovat? reporterii, alt sefi de sub el, altii din management? cine?... sau ăia de la vânzări?
  • greta greta
    16, 16 si ceva ca deh, suntem in romania :)
  • sorin sorin
    Grigore, iti asumi esecul caderii tirajului Adevarul, care s-a dus in cap in ultimele luni? Ai curaj să recunosti ca in sedintele cu bossii de la Adevarul tu vrei desfiintarea redactiilor locale din intraga tara? Alături de R. Ionescu desigur...

Trimite un comentariu

sus