Skip to main content

Peste 4,1 milioane de români au cont de Facebook

 

Numărul utilizatorilor de Facebook din România a ajuns în decembrie la 4,16 milioane, potrivit analizei Facebrands.ro, cu 72% mai mulţi faţă de începutul acestui an.

Publicitate

Din ce oraşe vin cei mai mulţi utilizatori români de Facebook, în continuare:

  • 3,7 milioane de utilizatori ai reţelei sociale Facebook şi-au declarat oraşul de reşedinţă în profilul creat pe această reţea.
  • Conform ultimelor date, cei mai mulţi utilizatori ai Facebook în România sunt în Bucureşti (1.012.380 - 26,87%), urmat de Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi.

Ce este Facebrands

Facebrands este serviciul de monitorizare a paginilor româneşti create pe reţeaua socială Facebook, lansat la începutul anului 2011 de Standout şi Byte Flux. Facebrands.ro prezintă atât date despre activitatea utilizatorilor pe Facebook, cât şi despre evoluţia şi activitatea paginilor româneşti pe această reţea.

Facebrands.ro monitorizează peste 15.000 de pagini create pe Facebook de persoane şi de instituţii (companii, ONG-uri etc), arătând creşterea numărului de fani al acestora pe zile şi săptămâni, comparativ cu alte pagini din aceeaşi categorie.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nelu nelu
    sunt pusi si cei care au mai multe conturi?

Trimite un comentariu

sus