Skip to main content

Pro TV caută concurenţi pentru MasterChef

 

Pro TV organizează pe 21 şi 22 ianuarie 2012 preselecţiile pentru emisiunea de gătit MasterChef. Pasionaţii de bucătărie sunt aşteptaţi cu cele mai bune preparate ale lor în studiourile MediaPro din Buftea.

Publicitate

Viitorii concurenţi vor fi selectaţi de către cei trei juraţi ai emisiunii: Sorin Bontea, Cătălin Scarlatescu şi Florin Dumitrescu.

Cum se vor desfăşura preselecţiile:

  • La preselecţii pot participa cei care s-au înscris deja în concursul MasterChef pe pagina protv.ro, dar nu numai. Concurenţii trebuie să se prezinte cu un preparat deja gătit acasă, cel mai bun pe care ştiu ei să-l prepare, dar şi cu platourile sau farfuriile necesare pentru prezentarea respectivului fel de mâncare. Aceştia vor avea la dispozitie 10 minute.
  • Participanţii la preselecţie trebuie să aibă peste 18 ani, sa aibă un act de identitate la ei şi nu trebuie sa fie bucătari profesionişti. Aceştia pot aduce cu ei, pe lângă felul de mâncare gata preparat, orice material de prezentare (video sau foto) din care să reiasă cât de pasionaţi sunt de gătit.
  • Concurenţii selectaţi vor intra în concursul MasterChef de la Pro TV, iar cel care la finalul acestui show va deveni primul MasterChef al României va câştiga 50.000 de euro.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Trebuie sa fiu mai explicit. Ce ii califica pe cei trei sa jurizeze concursul. In formatul american 2 dintre cei trei bucatari au fost premiati cu stele Michelin.
  • nelu nelu
    Viitorii concurenţi vor fi selectaţi de către cei trei juraţi ai emisiunii: Sorin Bontea, Cătălin Scarlatescu şi Florin Dumitrescu.

    SCRIE IN ARTICOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • euss euss
    dar de ce ar avea nevoie un om sanatos la cap sa participe la emisiunea asta? ca sa arate ce? ca stie sa gateasca? pffffff :)
  • Radu Radu
    Cine sunt juratii?

Trimite un comentariu

sus