Skip to main content

X Factor, lăsat în urmă de Eddie Murphy

 

X Factor a fost surclasat, sâmbătă de un film cu Eddie Murphy de pe Pro TV. Sâmbăta trecută, talent-showul de pe Antena 1 reuşea să revină pe primul loc în audienţă, după mai multe săptămâni în care a fost depăşit de Pro TV.

Publicitate

Sâmbătă seara, însă, Norbit, comedia cu Eddie Murphy în triplu rol, a fost cel mai urmărit program.

Cifrele, în continuare:

  • X Factor a fost urmărit, în medie pe minut, de 446.000 de telespectatori din mediul urban (3,8 rating). Pe intervalul emisiunii, Pro TV scotea, cu filmul Norbit, o medie de minut de 613.000 de telespectatori, cu 167.000 peste emisiunea de pe Antena 1.
  • În cel mai bun minut, la 21.01, X Factor reuşea să atragă 582.000 de telespectatori (5 rating).
    • Segmentul comercial: Jumătate din telespectatorii Pro TV au fost între 18 şi 49 de ani (5,9 rating pe segment). În acelaşi timp, X Factor era văzut, în medie pe minut, de 170.000 de telespectatori de aceste vârste (rating 3,3).

Audienţa posturilor TV pe intervalul X Factor (20.20-22.27), sâmbătă, 17 decembrie, în mediul urban:

1. Pro TV: 613.000 de telespectatori (5,3 rating)
2. Antena 1: 446.000 (3,8)
3. Acasă TV: 426.000 (3,7)
4. TVR 1: 307.000 (2,6)
5. Antena 3: 272.000 (2,3)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mar mar
    nu am rezistat decat o singura emisiune x factor,prefer de o mie de ori filmul Norbit vazut pentru a doua oara decat pix factor,care este o emisiune ratata!
  • che guevara che guevara
    mereu aproape niciodata inauntru!( antenele)
  • Marius Marius
    Petrisor poti sa ne spui care au fost audientele de aseara ??

    Xfactor-Iron Man
  • Cristi Cristi
    Intradevar, X-Factor e din ce in ce mai slab. Aseara de exemplu era previzibil ca Diana va iesi din concurs, eliminata de Mihai MMorar. Ar fi lasat-o oare pe Paula Seling fara concurenti in concurs, indiferent cum ar fi cantat T&L? Ma indoiesc. T&L chiar au fost ok. Atacurile prostesti ale lui Morar la adresa lui Adi chiar sunt de ultima speta, spun multe despre caracterul "domnului Morar". Aseara de ex i-a spus ca umbla vorba ca in echipa lui concurentii aleg piesa pe care vor sa o cante si i-o dau lui Adi sa o aleaga. Chiar daca ar fi asa care ar fi problema? Morar in echipa lui de stele, unde a ales piesele concurentilor sai a ajuns in etapa 8 cu 1 concuremt si Adi cu 3. In fine...show-ul e din ce in ce mai prost. Saptamana viitoare ProTV-ul a programat un episod special de Craciun din Pariu cu viata, iar duminica cand va fi verdictul juriului difuzeaza Eroi de sacrificiu, film aparut la cinema anul trecut, care cred ca va avea o audienta destul de buna. Nu ma bucur de raul lor....insa sper ca la anul X-Factor sa fie la alta televiziune, pt ca Antena 1 l-a stricat de tot.
  • florin florin
    petrisor ce audienta a scos telenovela triunfuldragostei de pe acasa difuzata in intervalul orar 20 30 22 00? analizand cifrele de mai sus cred ca a fost peste xfactor
  • ddd ddd
    vrem si audientele de aseara!! rugam!
  • vio vio
    romani cu memeorie scurta
    un c...t daca da pro toata lumea se uita tara de retarzi
  • andrei andrei
    antena a renuntat sa se mai bata cu concurenta pentru audienta, acum se bat cu rcs/rds pentru bani.
  • alecu alecu
    atat timp cat ne uitam la televizor ei vor avea bani sa faca tot felul de emisiuni. Daca nu ne mai uitam, nu mai au audienta si deci...nu vor mai avea bani. Asa ca...noi ii hranim pe toti.
  • alecu alecu
    nu numai juriul. aici se vedea daca ei pot face si altceva decat capatos, acces direct si sinteza zilei.
    Daca nu-i cu barfe si daca nu-i vulgar...nu stiu sa faca.
  • alecu alecu
    deci nu o sa ne uitam. ne uitam la rambo pe pro.
  • alecu alecu
    pana la urma, draga andrei...gusturile nu se discuta. X factor, filmul de la pro...sinteza zilei si mircea badea...si ce daca? altele sunt problemele, nu unde se uita romanii in singurele 2 h cat au libere. Pe bune, de ce judeci aiurea? Pana la urma, cei de a1 nu stiu sa faca bani si sa faca show...daca erau competitivi si nu plictiseau...fireste ca lumea se uita la ei.
  • alecu alecu
    Edi, de ce judeci oamenii? Fiecare are dreptul sa faca absolut ce doreste. De ce suntem vehementi la un film, cand tot romanii se bat pe tigai la promotii si se uita la tot felul de talk show-uri? Pana la urma fiecare cu telecomanda si tigaia lui. Edi, fii intelept ! Nu judeca. Pana la urma cine esti tu de arati cu degetul. Doar nu esti tu acela, perfect, echilibrat si...fara de pata. Sau da?
  • alecu alecu
    corect. film prost.
    audientele insa arata ca doar pentru unii este prost. Si de ce sa comentam gusturile oamenilor...pana la urma, fiecare se uita la ce doreste. Iar altii deloc.
    Deci, unde-i problema?
  • myhay25 myhay25
    oare cum ar fi aratat Romanii au talent by antena 1? pefer sa nu rasund

Trimite un comentariu

sus