Skip to main content

11 ianuarie: RCS bagă GSP TV în grilă. Olimpiada şi Campionatul european, la TVR şi Dolce

 

RCS&RDS a informat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) că va introduce GSP TV în grila sa. Compania de telecomunicaţii a primit aprobarea Consiliului de a include televiziunea sportivă între posturile TV pe care le oferă abonaţilor săi, notează Mediafax.

Publicitate

Potrivit reprezentanţilor CNA, RCS&RDS a luat decizia introducerii GSP TV în grila sa, în urma unei decizii a Judecătoriei Sectorului 5.

Antena TV Group a anunţat, într-un comunicat de presă din 19 decembrie 2011, că RCS&RDS este obligat să introducă în grilă GSP TV, printr-o decizie luată de Judecătoria Sectorului 5, Bucureşti.

"Magistraţii au emis o ordonanţă preşedinţială care trebuie pusă în aplicare de îndată.Până acum, RCS&RDS a ignorat toate demersurile legale pentru reintroducerea în grilă a postului GSP TV, inclusiv somaţia publică de intrare în legalitate dată de CNA, dar şi amenzile primite. În luna octombrie, CNA a amendat cu 10.000 de lei compania de cablu din acelaşi motiv", se spunea într-un comunicat remis de Antena TV Group.
RCS&RDS a informat CNA că va introduce GSP TV în grila sa

Jocurile Olimpice de la Londra şi Campionatul European de Fotbal din Ucraina şi Polonia, principalele competiţii din 2012, vor fi televizate de postul public şi de Dolce, canalul care aparţine Romtelecom, scrie Adevărul.

TVR şi Dolce Sport îşi împart televizările pentru Olimpiada care va avea loc între 26 iulie şi 12 august. Postul Romtelecom va deţine drepturile pentru sporturile de echipă (baschet, handbal, fotbal, polo, volei şi hochei), iar Televiziunea Română va transmite toate celelalte concursuri.

Televiziunea Română şi Dolce Sport vor continua să transmită în paralel meciurile din fazele superioare ale Ligii Campionilor, a cărei finală se va disputa la 18 mai, la München. Liga Europa, cu Steaua în şaisprezecimi contra olandezilor de la FC Twente, se va vedea până la ultimul act, care va avea loc la 9 mai pe Arena Naţională din Bucureşti, tot la Pro TV şi Sport.ro.
Anul Dolce şi TVR

Realizatorul TV Radu Banciu explică într-un interviu pentru Adevărul de unde vine atitudinea de „băiat rău” pe care o afişează în emisiunea sa de pe B1 TV, Lumea lui Banciu.

Lumea lui Banciu" a fost clădită de producătorii postului B1 TV, care făcuseră acelaşi lucru la Antena 3, când „l-au inventat pe Badea". „Eu mă aşteptam ca într-o zi să fac asta. Ştiam că lumea se va orienta către acest segment. În momentul în care aveai o anumită tonalitate şi spuneai anumite lucruri, din postura unui om care nu s-a născut după ultima ploaie, era clar că în vârtejul ăsta de lătrat în televiziune ţi se va oferi această chestiune", declară, cu emfază, Radu Banciu.
VIDEO Radu Banciu: „Trebuie să spui lucrurile cu forţă“

Marii producători de televizoare prezenţi la Consumer Electronics Show (CES), cea mai mare expoziţie IT din lume, prezintă modele cu noi caracteristici, precum căutarea pe internet prin comandă vocală sau senzori de mişcare, pentru a-şi creşte vânzările, scrie Mediafax, care citează Bloomberg.

LG Electronics şi Lenovo vor prezenta la CES, care se deschide marţi pentru public, televizoare care permit utilizatorilor să caute pe internet aplicaţii şi programe prin comandă vocală. Samsung a lansat trei modele de lux, care încorporează tehnologia Smart Interaction, cu senzori de mişcare şi soft de comandă vocală similar Kinect, un accesoriu introdus de Microsoft la consolele Xbox.
CES 2012: Televizoare cu senzori de mişcare şi comandă vocală - VIDEO

Pentru Discovery, România este a treia ţară ca venituri în regiunea Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa. În faţa ţării noastre se află Polonia şi Rusia, a afirmat pentru Wall-Street.ro, Mark Hollinger, preşedintele şi directorul general al Discovery Networks Internaţional.

"Scopul nostru acum nu este să avem mai multe programe, ci să consolidăm grila pe care o avem deja. Vrem să creştem distribuţia şi audienţa unor programe noi. Sunt două canale pe care ne concentrăm în prezent la nivel mondial: programul pentru femei TLC şi Investigation Discovery, canalul cu cea mai rapidă creştere a audienţei în SUA. Vrem să avem o distribuţie mai bună pentru acestea şi în Romania”, spune preşedintele şi CEO-ul Discovery Networks.

Discovery România a avut o cifră de afaceri de circa 6,12 milioane de euro şi un profit net de circa 1,13 milioane de euro în 2010, potrivit Ministerului de Finanţe.
Ce planuri are Discovery pentru Romania. Lanseaza programe noi?

Spotul publicitar pentru site-ul webuyanycar.com a primit distincţia „cea mai enervantă reclamă“ din 2011, scrie Adevărul, care citează un sondaj făcut de revista Marketing din Marea Britanie.

Reclama a câştigat detaşat, fiind votată de 49% dintre respondenţi, potrivit revistei Marketing.

[youtube width="350" height="280"]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f-yEWZTBQ64[/youtube]

VIDEO Cea mai enervantă reclamă din 2011

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vasii vasii
    La Cernavoda rcs nu a reintrodus canalu de sport(gsptv)a celora de la trustul lu Voiculescu!Este nepotrivit ce face cu gsp__teveul RCS_ul......
  • euss euss
    sandule, ne zici asta de parca RDS e Dumnezeu... tu dus cu pluta ! cu ce sa nu ramana dator RDS? nu mai pot eu de firma asta. multi oameni anopoda in timpurile astea. heheheh
  • euss euss
    pacat, ce? daca esti la RDS ai castigat un nou program. unde e raul? nu iti place, nu te uiti la el. :)

    Eu in locul celor de la RDS sau UPC as baga cat mai multe programe. Nu as mai putea eu de "concurenta". Oricum Digi Sport nu produce. El a fost facut ca sa atraga lumea sa se aboneze la RDS pentru Liga 1. Nu e facut pentru profit. Nu are cum sa aiba :).

    Digi Sport plateste zeci de miloane de euro pe ntru Liga 1...nu are cum sa isi scoata banii din publicitate. e calculata chestie... DAR RDS castiga cam 10 mil de euro pe luna din abonamente. :)

    Ma amuz cand fac ca unii se agita pentru o firma...care nu e a lor... cat de prosti sa fie...uite atat :))
  • sandu sandu
    RDS RCS nu va ramane dator.
  • mad79 mad79
    ce pacat!
  • viorel viorel
    distrugetii digi sport,pa nenporociti aia
  • steven steven
    iar se tine tvr de măgării cedand dolcesportului anumite transmisii cumparate pe bani grei dintr-un buget public.
  • geo geo
    vom vedea daca si cind va reveni gsptvul in pachetul de baza...ca poate fi si un pachet extra...si putina lume va opta ptr el...
  • goji goji
    din punct de vedere juridic, este o decizie normala.

Trimite un comentariu

sus