Skip to main content

26 Ianuarie. Naumovici despre "Împreună 2012": De unde vin banii şi relaţia cu Roşia Montană

 

Mişcarea Împreuna 2012 a strâns peste 2.500 de adepţi, în câteva zile de la demararea ei pe Facebook. Potrivit lui Bogdan Naumovici, pe parcursul acestei saptamani urmează să se realizeze si site-ul mişcării, care va fi structurat "pe comisii", conduse de oameni experţi pe domeniile lor, notează DailyBusiness.ro.

Publicitate

O să dedicam câte un subiect pe zi spre dezbatere. Îl propunem seara, la ora 20.00 şi-l dezbatem până a doua zi, la ora 19.00, dupa care tragem concluziile", a spus Bogdan Naumovici, adaugând că soluţiile găsite vor fi cuprinse într-un program, care va deveni cel al mişcării.

Naumovici a mai precizat că subiectul Roşia Montană, prezent inclusiv pe pagina de Facebook a mişcării, nu este altceva decât o "fumigenă" care încearcă să deturneze mişcarea.

De unde va atrage bugetul? "Principiul nostru este să facem rost de bani puţini, de la multă lume", a declarat Naumovici, adăugând că "nu vrem să fim datori nimănui, vom pune pe site fiecare ban".
Naumovici despre "Impreuna 2012": De unde vin banii, relatia cu Rosia Montana

La doar câteva săptămâni de când compania Kantar Media a început să furnizeze datele de audienţă TV în locul GfK România, au aparut dispute privind valabilitatea acestor cifre. TVR este prima televiziune care ridică problema corectitudinii datelor, printr-o scrisoare transmisă  Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţelor (ARMA), anunţă HotNews.ro.

Preşedintele ARMA, Lucia Antal, a spus că TVR a transmis insistent analize privind datele de audienţă din ultima perioada şi şi-a exprimat nemulţumirea faţă de unele rezul. "E o perioadă când lucrurile se aşază", a spus Lucia Antal. Ea a mai declarat că va putea discuta pe larg despre schimbările din datele de audienţă, de la începutul anului, dupa ce prima luna, ianuarie, se va fi încheiat.
Dispute pe tema corectitudinii noilor cifre de audienta TV. TVR cere explicatii in legatura cu "discrepantele" din masuratorile de audienta. Lucia Antal, ARMA: E o perioada in care lucrurile se asaza

Clasamentul în ceea ce priveşte libertatea presei pe 2011, realizat de Asociaţia Reporteri fără Frontiere (Reporters sans Frontieres), plasează România pe locul 47, alături de Statele Unite, potrivit Evenimentul zilei. Ţara noastră a urcat cinci locuri în clasament. Asemeni României, au mai evoluat în clasament şi Franţa, de pe 44 pe locul 38. Primele locuri ale clasamentului sunt ocupate de Finlanda, Norvegia, Estonia, Olanda, Austria, Islanda, Luxemburg, Elveţia, Republica Capului Verde şi Canada. Pe acelaşi subiect au scris şi DailyBusiness.ro, HotNews şi Adevărul.
România este la egalitate cu Statele Unite în ceea ce priveşte libertatea presei

Anul 2011 a fost marcat de o multitudine de evenimente pe internet, activitatea pe domeniul online inregistrând cifre cu adevărat spectaculoase, potrivit datelor Royal Pingdom, scrie Wall-Street.ro.

  • Anul trecut au fost create 3.146 de miliarde de conturi de e-mail în întreaga lume.
  • Numărul site-urilor a atins 555 de milioane, dintre care peste 300 de milioane au aparut in 2011;
  • Facebook a depăşit 800 de milioane de utilizatori, dintre care peste 200 de milioane s-au alăturat în 2011;

Sunt peste 51 de milioane de utilizatori înregistraţi pe Flickr care uploadează peste 4,5 milioane de poze în fiecare zi.Serviciul Flickr găzduieşte în total peste 6 miliarde de poze;
30 statistici UIMITOARE care au marcat activitatea pe INTERNET in 2011

Realizatorul american de televiziune Jay Leno a fost acţionat în instanţă după ce a făcut comentarii rasiste cu privire la un templu al religiei sikh, Templul de Aur din Amritsar (India), scrie Mediafax.

Într-o emisiune recentă, Leno prezenta acest templu ca fiind casa de vacanţă a lui Mitt Romney, unul dintre candidaţii la învestitura republicană pentru alegerile prezidenţiale din SUA. Randeep Dhillon, un american de origine indiană, l-a acţionat în instanţă pe Leno considerând că glumele sale "îi expun pe reclamant, pe credincioşii sikh şi religia lor la ură, dispreţ, ridicol şi calomniere pentru că prezintă eronat cel mai sfânt templu al religiei sikh ca o staţiune de vacanţă" deţinută de persoane de altă religie.
Jay Leno, acţionat în judecată după o glumă despre Templul de Aur din Amritsar

Tinerii cred că cele mai creative profesii sunt cele de jurnalist, fotograf şi architect, arată un studiu realizat de Universitatea din Bucureşti pe un eşantion de 400 de persoane cu vâste între 15 şi 25 de ani. Pe de altă parte, tinerii consideră că cele mai prestigioase meserii sunt cele de medic, inginer, politician, programator, jurnalist, arhitect, poliţist, muncitor în construcţii, şoferprofesionist, agricultor, scriitor şi muncitor calificat.
Tinerii: Jurnaliştii sunt cei mai creativi. Este mai respectabil să dai cu sapa decât să fii scriitor

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eu Nam Eu Nam
    Aceste fiind spuse.
    Veti conduce Romania prin Facebook?
    Eu nu am cont de Facebook.
    Si tot asa cam 90 la suta din populatie.
    La Calan ati fost vreodata? sau numai la Rosia Montana. In Valea Jiului. Si acolo sunt mineri disponibilizati. Chiar mai multi.
  • ion ion
    munceam.
  • Sica Sica
    Probabil, Naumovici a sesizat ca parteneriatul public-privat de la Rm este un proiect in care castiga ambele parti. Investitiile sunt viitorul, el e plimbat prin tari civilizate si acolo investitiile sunt salutate, nu impiedicate!
  • Ionut Ionut
    Bine ca a lamurit Naumovici faza cu Rosia Montana. Eu nu inteleg de ce este criticat pt ca-si face meseria, una onorabila, de altfel. Crede intr-un proiect, care ar putea fi o sansa pt salvarea R.Montana.Nu e nimic de blamat aici.
  • dan dan
    Err: Bogdan Cianurovici
  • dan dan
    Bogdan Ciaunorovici?
  • udi alan udi alan
    ce sa vezi! tocmai cand sa si faca si bogdanel reclama, hopa! o nimeri taman pe dos - antireclama! ce zici tu dl Vrajeala, dupa o zi intreaga pe aceasta pagina lumea abia puse 4 comentarii...nici macar nu se inghesuira sa te innjure! tot ar fi fost ceva! dar sa te ia drept multimea vida, chiar mi se pare nedrept! no, las ca pana la toamna mai iei 10-20 prieteni pe facebook si ti ajung sa fii primar la bolintin deal! valea, dl Presu!
  • Gligor Gligor
    Naumovici nu era sef pe la organizatia de tineret la PNL-AT si PL'93?
  • mad79 mad79
    timp de 22 de ani actuala clasa politica si-a dovedit competenta sau mai bine spus incompetenta,asa ca miscari precum Initiativa 2012,Noua Republica si altele sunt mai mult decat binevenite!Si asa sunt destui indoctrinati care voteaza cu PSD-ul,PNL-ul,cu PDL-ul mai putin,pentru ca ei si-au ars combustibilul,asa ca acestea sunt o alternativa,mai mult decat bine venita!
    Eu votez cu Noua Republica!
  • udi alan udi alan
    Pt bogdan naumovici si politicienii asa zisei Opozitii :

    Se aude ca dinu paturica ar fi spatele lui bogdanel, asta pt ca unde i un rahat cu fistic de mancat, musai sa fie si dinu paturica prin preajma, cu tot cu rusinea la purtator ! E tara unde nu mira nimic pe nimeni ! De ce baiatu asta din marketing publicitar sa nu fie doar dejectia lui dinu paturica ?! se poate…
    Sau poate bogdan naumovici doar s a lasat imbatat de propriul ego .
    Bogdane,te a luat valul! te ai plictisit in lumea ta de reclame si sclipici ieftin? ai avut revelatia propriei micimi si ti ai zis ca ti trebuie o alta jucarie si un alt statut social? vrei o provocare suprema, sa ti demonstrezi ca poti pacali un popor de parca i ai vinde vreo noua marca de apa chioara sau vreo pereche de chiloti fara fund? ai vazut ca s a facut o bresa spre ciolan si te grabesti sa nu se nchida? JIGNESTI mana de oameni care a iesit in strada! ...bre, unde ai fost PANA ACUMA? la suete, la baute, la facut bani si ceafa groasa? si unde a fost TOATA lumea pana acuma? Cand ani in sir baronii psd si ciuma portocalie baga tara in metastaza, UNDE a fost toata lumea BUNA, baietii buni si fetele bune ca ilustra necunoscuta aneta bogdan ?! Politicienii lui peste prajit -ponta,antonescu, orban,mazare, hrebenciuc, ilie sarbu,daciana, al athanasiu, somitatea economica si poetica vosganian, banicioiu, fenechiu, alina gorghiu,mariana campeanu, rovana, adina valean,corlatean, ecaterina andronescu abramburica, vanghelie, robert negoita, sova,maria sa liviu dragnea, duvaz, iliescu, olguta, norica nicolai, renate weber,petrica pulover roman,eugen nicolaescu (ala isteric, de tipa la jurnalisti cand facea pe ministrul sanatatii, crede ca "prostimea"a uitat?), saftoii, adomnitei, chiuariu, pocora, sapunaru, tusa, mihai voicu, mozart madalin voicu, hasoti, ghise, melescanu, marga,rusanu, ioan mircea pascu si restul trupei...Repet, unde ati fost voi toti PANA ACUM, adica pana sa iasa mana asta de oameni amarati in strada? Ati pozat la tocsoaie? V ati dat rotunzi, impozanti, galactici? Ati mancat la pret redus in parlament? Ati facut opozitie??? Ba, voi ati facut opozitie, ma?!!! Acuma vreti sa va urcati in spinarea alora cativa din Piata? Ce obraz fin aveti!!! Ce diafan mirositi, a cocina!
  • maxim maxim
    da, banii vor veni de la stat, aneta bogdan e experta in contracte de genul ala...

Trimite un comentariu

sus