Skip to main content

59 de lei: Internet, telefonie şi televiziune în Pachetul anului Romtelecom

 

Ofertă până pe 31 ianuarie de la Romtelecom. Compania oferă televiziune, internet şi telefonie în pachete care pornesc de la 59 de lei. Pachetul vine cu peste 1000 de posibile premii pentru cei care comandă online.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Oferta este disponibilă până pe 31 ianuarie în mai multe variante.

Pachetul Variat: 59 de lei

  • Include până la 62 de canale de la Dolce, până la 100 Mbps internet de la Clicknet Power şi Voce fără minute incluse.
  • Gratuit se oferă un telefon fără fir şi un router wireless.

Pachetul Extra: 68 de lei

  • Abonamentul vine cu Dolce Extra, adică până la 89 de canale, internet până la 100 Mbps şi telefonie.
  • Ca şi la prima variantă telefonul fără fir şi routerul sunt gratuite.

Pachetul Maxim: 77 de lei

  • Oferă cel mai mare număr de programe de televiziune: până la 117 posturi prin Dolce.
  • De asemenea, pachetul include internet Clicknet Power şi telefonie, cu telefon şi router wireless gratuite.

Premii cu TV Paprika pentru comenzi online

Împreună cu partenerul TV Paprika, oferta pune la bătaie peste 1000 de premii pentru comenzile online.

Pentru comenzile online există şi posibilitatea personalizării pachetului de televiziune, internet şi telefonie, ca în exemplul de mai jos:

 

Printre premii:

3 excursii în Italia
65 de blendere verticale
1.000 de reţetare

Detalii despre oferta Romtelecom, AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Nedelea Daniel Nedelea
    abomamente f f mari si cu toate ca esti un abonat bun platnic si cu facturile la zi se mai si maresc si nu primesti nici o bonificatie ca drept reconpensa avind tot pachetul adica doua draivare pentru doua tv telefonie mobila si internet fix si mobil si tot nu este suficient
  • mihai mihai
    si totusi UPC:
    - 102 canale digitale (1 reciver digital + nelimitat la analog)
    -up tot 60 mb internet
    - telefonie 100 minute nationale fix/ mobil/ fix europa
    -telefon

    bam bam
  • FaraUnID FaraUnID
    Ceea ce multa lume nu intelege si nici nu este in stare sa citeasca printre randuri este urmatoarea expresie "PANA LA 62 DE CANALE" si "PANA LA 100 Mbps VITEZA INTERNET". Nu este nicaieri precizat GARANTAM 62 CANALE TV sau GARANTAM 100 Mbps VITEZA INTERNET.

    In privinta conexiunii la internet, serviciile RTC sunt de tipul "best effort" . Nici un provider de servicii internet nu poate garanta, prin contract viteza la internet, deoarece aceasta depinde de foarte multi factori, de tehnologia oferita (ADSL, VDSL, FIBRA) si de cat suporta linia.

    In momentul in care te abonezi, consultantul RTC este obligat sa-ti comunice viteza maxima suportata de linie.

    In privinta serviciului de televiziune, este adevarat ca necesita un recevier care poate fi achizitionat integral la prima factura sau in chirie lunara. De asemena, aveti posibilitatea sa achizionati un recevier de la un fost abonat RTC (sunt destule site-uri, unde fosti abonati vand conservele la preturi modice comparativ cu preturile RTC).

    Tot in privinta serviciului de televiziune: In cazul receptiei prin satelit in momentul in care atmosfera devine incarcata - pot aparea probleme. In cazul IPTV, linia trebuie sa suporte mimim 10 Mbps in mod real, nu pe hartie, deoarece un canal SD papa cca 3 Mbps de banda iar un canal HD papa cca 7 Mbps.

    In alta ordine de idei, un furnizor de servicii de televiziune, local, la mine in oras, ofera pentru 40 lei doar 53 de canale TV transmise analog din care cca 20 reprezinta pachetul must carry, fara telefon, fara internet.

    Comparati si voi 40 ron - 53 de canale analog cu 60 ron un serviciu Triple Play (telefon + internet + televiziune digitala).

    P.S. - Desi suntem in 2012, iar eu domiciliez intr-un oras resedinta de judet, la mine in oras RDS-ul s-a plafonat pe Cable Link, iar UPS-ul nu are acoperire. Ce alternativa as avea?

    Stima!
  • anonimus anonimus
    In data de 12 01 2012 am fost la Romtelecom Deva 85 RON teapa ce vezi la TV nu e asa! Pai cum ? telefon cu internet 2 mega ca mai mult nu tine linia la adresa mea NU 100 de mega care e idealul Sa mentionati în promoție ca este necesar un receiver (de 2E/luna) pentru fiecare TV (max 4 TV-uri).Romtelecom un mare FAS
    Bam Bam- TEapa. ma bucur sa vad ca nu toata lumea pune botul la astfel de oferte. in realitate daca platesti internet de 100 mb constati apoi ca ai doar 50 samd… este clar ca oferta arata bine doar pe hartie, in realitate e o tzeapa!
  • Alex Alex
    ma bucur sa vad ca nu toata lumea pune botul la astfel de oferte. in realitate daca platesti internet de 100 mb constati apoi ca ai doar 50 samd... este clar ca oferta arata bine doar pe hartie, in realitate e o tzeapa! cat despre spoturi - oribile intr-adevar!
  • geo geo
    eu tot primesc vizita talpasilor de la upc si de la romtelecom, care ma aburesc cu zecile lor de canale, cu internetul de megaviteza si cu miile de minute gratuite in retea...si ii pun la fuga cu intrebarea: aveti canalele digisport in oferta? nu...atunci, buna ziua, mi-a parut bine de cunostinta!!!
  • anna anna
    dolce si upc daca ar fi oameni destepti si ar vrea sa concureze cu rcs, ar introduce in pachetul de baza programele documentare discovery world, discovery science, da vinci learning etc... sau programele de filme hbo, hbo comedy.
    asta ar fi cu adevarat o oferta
    dar daca eu platesc 69 si am tv+liga1, telefonia fixa si mobila, internet de mare viteza pentru ce as renunta la rcs? pentru 10 lei ? hai sa fim seriosi
  • Gogaie Gogaie
    Oameni buni, nu va lasati pacaliti de pretul ofertei. Din experienta va spun ca internetul nu e ce va aburesc ei acolo, iar televizunea, daca va montati antena parabolica...mai bine uitati. E varza. Poate prin cablu o fi mai bun semnalul. Oricum, nu merita.
  • mihai mihai
    1. romtelecom are niste spoturi tv oribile, e cam aiurea sa iei o colinda cu mesaj cel putin teoretic spiritual si sa o transformi in comercial.
    Daca era o melodie contemporana, plateati drepturi de autor (DA!).
    putene idei si la romtelecom si la cei ce au facut spoturile!

    2. sa mentionati in promotie ca este necesar un receiver (de 2E/luna) pentru fiecare TV (max 4 TV-uri).

    Bam Bam- TEapa

Trimite un comentariu

sus