Skip to main content

Cosmin Prelipceanu a semnat cu Digi 24

 

 Jurnalistul Cosmin Prelipceanu a semnat cu Digi 24, postul de ştiri al RCS care urmează să fie lansat în această primăvară.

Publicitate

Înainte de Digi 24, Prelipceanu a fost în discuţii avansate cu România TV, postul lui Sebastian Ghiţă "rupt" din Realitatea TV.

Ce va face la Digi 24 şi de ce au eşuat discuţiile cu România TV, în continuare:

Cosmin Prelipceanu, pentru Paginademedia.ro:

"Voi face la Digi24 o emisiune de prime-time de seară. Voi începe la Digi24 de la 1 februarie."

De ce au eşuat discuţiile cu România TV?

"Nu pot spune că au eşuat. Am avut de ales între mai multe proiecte, iar proiectul de la Digi m-a încântat cel mai mult."

Revenirea lui Prelipceanu în presă vine la un an după peste un an în care jurnalistul a activat în comunicare.

Cosmin Prelipceanu a plecat de la Realitatea TV în noiembrie 2010, după cum paginademedia.ro a scris AICI. În prezent el este, potrivit site-ului oficial al Raiffeisen, Manager Departament Media şi Relaţii Publice al băncii. Jurnalistul a lucrat la Realitatea TV din decembrie 2004. A făcut o scurtă pauză, de un an şi jumătate, când a lucrat la TVR. A revenit la Realitatea TV în iulie 2007, înainte de schimbarea din funcţie a preşedintelui TVR Tudor Giurgiu.

Digi24 urmează să fie lansat în această primăvară. Studiourile viitoarei televiziuni sunt în luncru şi sunt amplasate în zona Panduri-Răzoare, în fostele hale ale Uzinelor Chimice Române - UCR.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    catalin nu fi ofticos fii barbata.
  • ilie ilie
    cataline,te cam oftici....sau iti tataie curu'????
  • Catalin Catalin
    DigiBase, digiFaliment sau Digi24 toate sunt corecte. Cea mai buna lansare ar fi aia de a nu se mai lansa, ca posturi basiste s-au mai lansat si la fel au disparut dupa 5 secunde de la aparitie.
  • Dragos Dragos
    Pacat ca nu a semnat cu Romania Tv. Succes :)

Trimite un comentariu

sus