Skip to main content

Cursuri gratuite de comunicare la UAPR

 

Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) a lansat un program european educaţional de studiu online a proceselor de comunicare de brand. Înscrierile la examene au loc în perioada 3 ianuarie - 31 martie 2012.

Publicitate

Programul educaţional se adresează în special noilor angajaţi sau angajaţilor cu experienţă de cel mult doi ani în industria de publicitate. Singura taxă pentru a obţine certificatul este preţul examenului de 220 euro. Modulele programului sunt adaptate şi testate conform standardelor europene.

Cursul este gratuit şi include 6 module. Cursul conţine între 25 si 30 de ore de studiu online urmate de o sesiune de examinare offline de 3 ore. Examinarea va avea loc în data de 19 aprilie 2012.

Cele 6 module ale cursului:

  • Publicitate şi Comunicare Contextuală. O introducere în industria de publicitate şi a rolului agenţiilor. Modulul acoperă teorii ale publicităţii, diferitele tipuri de agenţii de publicitate şi reglementările din agenţii.
  • Business-ul clientului. Modulul explică importanţa cunoaşterii îndeaproape a afacerii clientului şi include prezentarea principiilor fundamentale de marketing.
  • Brief-urile de la client, de creaţie şi de media. O analiză a celor trei tipuri de brief care ghidează orice proiect publicitar. Modulul explică de ce brief-ul clientului este fundamental şi ce ar trebui să conţină un brief corect realizat.
  • Creativitatea şi procesul creativ. Modulul parcurge 8 paşi care permit îmbunătăţirea capacităţii de concepere a ideilor creative şi de evaluare a acestora.
  • Canalele media. O examinare a rolurilor deferitelor canale media şi prezentarea beneficiilor, costurilor şi timing-ului acestora.
  • Implementarea ideilor creative. Găsirea unei balanţe între ideile creative şi practicabilitatea acestora în implementare. O analiză a factorilor şi jucătorilor implicaţi în dezvoltarea unei campanii de publicitate.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eve Eve
    Daca se vrea un comunicat de presa care anunta un curs online..de ce nu exista un link catre pagina unde poate fi gasit?
  • Raluca P Raluca P
    Unde se pot afla mai multe detalii despre curs? SI unde se fac inscrierile?
    Nu se poate face doar cursul, fara examinare?
  • monica monica
    Ma intereseaza aceste cursuri.Cum stiu sigur ca la data examinarii nu voi fi in tara, intreb daca exista si posibilitatea examinarii tot online. Multumesc!
  • Sorinqk Sorinqk
    Sa schimbe firma sau oamenii care au facut proiectul, daca este cu finantare prin POSDRU. 220 Euro taxa de examen ?
    Felicitari, glumeam

Trimite un comentariu

sus