Skip to main content

O nouă mişcare. Bogdan Naumovici şi Aneta Bogdan, semnatari ai manifestului Împreună 2012

 

Oameni din diverse medii, profesori, medici, antreprenori, specialişti în marketing, comunicare, publicitate, IT şi noile tehnologii, pregătesc de mai multe luni o nouă mişcare, scrie Cătălin Tolontan.

Publicitate

Printre semnatarii manifestului Împreună pentru 2012 sunt publicitarul Bogdan Naomivici şi Aneta Bogdan (specialist în branding, Brandient). ”O ţară din care să nu mai vrei să pleci. O ţară unde să vrei să te întorci”, spune manifestul în final.

Cătălin Tolontan:

  • "Sînt oameni care n-au aparţinut nici unui partid politic şi, în general, au o reputaţie de învingători în breslele lor."
  • "Nu s-au decis dacă iniţiativa să fie civică sau politică."
  • "În majoritate, iniţiatorii noii mişcări fac parte din categoria 35+ a neimplicaţilor din ultimul deceniu şi jumătate."

Semnatarii manifestului:

Aneta Bogdan- specialist branding, MBA, Chartered Marketer, Fellow CIM Antreprenor

Bogdan Naumovici – specialist comunicare şi advertising, antreprenor

Dan Costinescu – specialist matematici financiare Wall Street, MS Stanford University

Dragoş Radu – predă economie politică la King’s College, Londra

Ioana Marinescu - arhitect, Londra

Mihai Cuşută – doctor în economie, MBA

Viorel Pascale – antreprenor, EMBA

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lucian lucian
    Cu capul tau nu stii sa gandesti? Vad ca Antena 3 a devenit emblematic pentru cei fara creier.
  • Lica Jijia Lica Jijia
    Cristi, eu zic ca omul insista ca autoritatile sa aprobe un proiect cu adevarat bun, un parteneriat public-privat, mai exact, in care ambele parti (rmgcul si statul) au de castigat.pentru rosia montana e o oportunitate de ratat. si asta a vazut si Naumovici.
  • udi alan udi alan
    bogdanel, nu ti a convenit ce am scris? ca nu cred ca ai atatia adepti incat sa fiu trecut OBIECTIV la "hidden"...mai, mai, mai!
  • Andreea Mircescu Andreea Mircescu
    Romania e o tara cu cianuri de peste 50 de ani, de cand se foloseste in minerit. Dar, in proiectul sustinut de Naumovici, am inteles ca diferenta o va face o statie de neutralizare, prin care aceste substante vor ramane cu concentratie nepericuloasa, la jumatate fata de maxima admisa de Uniunea Europeana. Iar poluarea am vazut-o deja cand am vizitat Rosia Montana, trebuie scapat de ea si in proiectul ala se vorbea si de o ecologizare, daca nu ma insel.
  • Iulianik Iulianik
    Nu cred ca e un vanzator de tara doar fiindca a facut o reclama! e absurd! aia e meseria lui, la asta se pricepe. Ar trebui sa-l critici atunci si pentru alte reclame pe care le-a facut. Si de ce nu ar sustine deschis proiectul? crede in el si e opinia dumnealui. Trebuie sa i-o respectam.
  • Ionut Ionut
    Nu sunt nici pro, nici contra proiectului minier de la Rosia Montana, dar nu inteleg acuzatiile dvs, domnule Dan. Publicitate agresiva fac multe companii, de ce tocmai rmgcului i se impute asta? iar mincinoasa nu vad cum e, daca a trecut prin filtrul CNA si a respectat legile audiovizualului, de a putut fi transmisa pe tv.
  • happy feet happy feet
    din seria "rade ciob de oala sparta" la fel si "curatii" aneta si bogdan. LOL.

    http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/cacealmaua-naumovici-aneta-bogdan-cum-sa-furi-frumos-cu-profitorii-sistemului-73136.html
  • S S
    Din pacate, pana la alegerile locale si parlamentare nu se va putea impune niciun alt partid. De tip Alba ca Zapada sau nu. Chiar daca multi manifestanti din Piata Universitatii asta doresc. Antena 3 poate sa se linisteasca si sa nu mai manipuleze. Vom fi nevoiti sa ne multumim cu actualii politicieni. USL (datorita exclusiv PNL-ului) are cea mai mare credibilitate intre partidele care exista acum in Romania si va castiga alegerile, anticipate sau nu. In schimb, sper din tot sufletul ca pana la alegerile prezidentiale sa fie promovate personalitati adevarate ale acestei natii - nu golanasi inconsistenti si ineficienti -, ca sa avem de unde alege.
  • George Predoi George Predoi
    Un popor de cretini! Romania va ramane vesnic ca acum si ca acum 2000 de ani!
  • Cristi Cristi
    E vorba de moralitatea persoanei care e in spatele initiativei! Daca tu te duci la vot si il votezi pe unu care sprijina un proiect prin care se instraineaza bogatiile tarii in procent colosal de 95% inseamna ca n-ai minte.
  • Mirela Mirela
    Sus numitii publicitari au si o parere despre spaga - sau asa zis rebate-ul - din zona profesionala pe care o reprezinta????
    Poate nu ar fi rau sa avem si un punct oficial de vedere despre astam inainte de a adera sau nu ;)
  • aidan aidan
    dan-multumesc pentru pontul cu rosia montana.despre "beneficiile" unei asemenea intreprinderi vizionati filmul "Pretul Aurului" de stela nacu. desert lasa in urma,desert si moarte.infiorator si filmarile nu sunt trucate te duci si vezi cu ochii tai.adio impreuna 2012
  • udi alan udi alan
    ...ei, ce sa vezi! noi cei care frecventam pagina lui obae, ghiciti ghicitoare: suntem in targetul gandit de bog naumovici! bogdane, sigur ai citit cele 9 postari de mai sus, din care DOAR UNA te accepta! nasol, nu? si stii de ce? mata ar trebui sa stii, ca te crezi un doct in psihologia maselor...O miscare noua e stringent sa apara, dar bogdane conteaza CINE reprezinta miscarea asta...tu nu inspiri incredere, esti depasit de anvergura a ceea ce trebuie sa fie o astfel de miscare, esti depasit de momentul istoric...toata persoana ta degaja superficialitate si o boemie anacronica! repet, nu confunda momentul istoric cu vreo campanie la chiloti fara cur! ramai unde esti, ca PATEZI momentul!
  • reporter reporter
    e cușer interviul?
    sau dacă dai cu cianuri e ok? :)
  • mihai mihai
    Mai nene ,dar tu ce faci ? Ca nu am citit vreun manifest semnat de Dreyfuss pe nicaieri . Vad doar ca transformam orice intr-o manifestare pro sau contra Rosia Montana . Nu sint de acord cu proiectul RM ,dar asta nu inseamna ca de acum tot ce e bine sau rau in lume se leaga de proiectul asta . Daca sustii RM esti rau si daca esti impotriva esti automat bun si credibil . Asta inseamna sa gandesti . Sa vezi dincolo de sablonul RM ,mai nene . Din lista aia toata lumea se leaga de Naumovici de parca ceilalti nici nu ar exista . Mi se pare activism sa te apuci sa aduci in discutie proiectul RM cand se vorbeste de cu totul altceva

Trimite un comentariu

sus