Skip to main content

RCS&RDS a fost amendat cu 100.000 de lei pentru că nu mai retransmite N24

 

Operatorul de cablu RCS&RDS a fost sancţionat astăzi de CNA cu o amendă de 100.000 de lei pentru că din 22 ianuarie a scos postul National 24 Plus din toată reţeaua digitală şi din reţeaua analogică în peste 20 de localităţi.

Publicitate

În plus, RCS&RDS nu şi-a anunţat abonaţii cu privire la această modificare de grilă şi nici Consiliul aşa cum prevede Legea audiovizualului.

Printre localităţile unde RCS&RDS nu mai retransmite Naţional 24 Plus, pe reţeaua analogică, se numără Iaşi, Botoşani, Piteşti, Ploieşti, Sibiu s.a.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cococ cococ
    FRATII MICULA PATRONII N24 NU MAI INCASIAZA BANI DIN PUBLICITATE::))
  • Johnny Bravo Johnny Bravo
    Ma intreb cine a observat ca n24 lipseste...
  • nicu nicu
    Este un post foarte bun si trebuie sa fie in grila. De ce sa nu fie in grila? Ca vor unii inapti? Ca nu se uita ei?
  • Sergiu Sergiu
    Sunt convins ca majoritatea nu urmaresc acest post.....e pacat cand vezi ce posturi de televiziune sunt obligatoriu de transmis de catre firmele de cablu.....
  • mircea mircea
    N-ai inteles nimic.
    Problema e ca RCS se poate juca cum vrea cu canalale tv. Ceea ce, mai ales in an electoral, e un mare pericol.
  • Xenonn Xenonn
    Vad ca la mine in localitate l-au introdus astazi dupa cateva zile de intrerupere. Crezusem ca au eliberat frecventa pentru a introduce "minunata" televiziune "Giga TV"...
  • goji goji
    Era vorba de principiu, nu de preferintele personale ale fiecaruia. must carry este un principiu la nivel european, nu este inventat de felix, vantu, zoli, s.a.m.d.
    Atat timp cat postul are audienta suficient de ridicata si poate fi receptionat gratuit, acesta trebuie sa fie pe cablu.
    Daca legislatia este optionala, atunci nu mai sariti ca arsi cand unii care omoara oameni pe trecerea de pietoni scapa nevinovati. E o comparatie fortata, stiu, dar incerc sa subliniez un lucru care mi se pare evident. la fel de evident este si limbajul de pr (anii 90) al unor postangii :)
  • cristian cristian
    ideea in sine, de bataie de joc fata de populatie e aiurea. Cum poti sa faci ce vrei fara sa ma intrebi si pe mine care te platesc? Sper ca intr o zi sa ii pasca falimentul si atunci vor avea respect pentru publicul platitor. Pana atunci vor face exact ceea ce vor!
  • calin calin
    Cand ai toate competitiile sportive premium pe canalele digisport, digifilm, pacetul cu hbo la 7 lei , sa plang dupa n24?! Sa fim seriosi, nu degeaba au peste 3 mil abonati si cererea e mai mare decat pot cabla.
  • mad79 mad79
    se uita cineva la N24?Eu sunt din Sibiu,si nu cred ca am vazut mai mult de 10 minute,in total,acest post in ulttimii 5 ani!Asa ca nu-i duceam lipsa!Nici nu stiam ca nu mai este :)
  • Zoon Politikon Zoon Politikon
    Echipamente de receptie prin satelit au toate firmele in oferta, deci nu exista monopol pe o anumita zona.

    Nu iti convine de un furnizor, alegi altul cu o oferta pe masura cerintelor tale.

    E simplu, insa lenea e mare :)
  • mugurel mugurel
    vreau sa vad unu care vrea acest canal
  • Adrian C. Adrian C.
    @valentino Daca abonatii nu ar plati in semn de protest, ar ramane fara semnal; dar alternativa la alt furnizor de televiziune prin cablu nu exista, fiindca pe multe zone RCS are monopol. In momentul de fata RCS-RDS are cea mai proasta grila de programe al unui furnizor de televiziune; plina cu canale unguresti si starvuri.
  • valentino valentino
    Se pare ca RCS&RDS isi permite sa-si faca de cap. Ce s-ar intimpla daca abonatii sai nu si-ar plati abonamentul in semn de protest? Le-ar impune penalitati. RCS&RDS a devenit o problema pentru piata media romaneasca!

Trimite un comentariu

sus