Skip to main content

S-a rupt colaborarea Intact Interactive - Dragoş Stanca

 

Intact Interactive, compania new media a Intact Media Group, şi Q2M a lui Dragoş Stanca, au pus capăt colaborării începute în urmă cu un an în urma căreia regia vindea spaţiile publicitare ale site-urilor Intact, scrie Wall-Street.ro.

Publicitate

Dragoş Stanca (foto), şeful regiei Q2M, a subliniat că despărţirea dintre Q2M şi Intact Interactive s-a realizat amical, după discuţii ce au început „de câteva luni”.

Decizia nu are legătură cu obiectivele de vânzări, ci mai degrabă cu de decizia strategică a Intact de a internaliza vânzările pe întreg grupul, a declarat Stanca pentru Wall-Street.ro.

„Ca dovadă că nu este vorba de niciun conflict, deocamdată, RadioZu.ro, TopGear, GoodFood şi ScienceFocus, parte a Intact Media, rămân la noi”, a mai completat Dragoş Stanca.

Context

  • În februarie 2011, Intact Interactive “bătea palma” cu regia Q2M care urma să vândă publicitate pe site-urie a1.ro, antena3.ro, antena2.tv, euforia.tv, financiarul.com, sfin.ro, myconfidential.ro, totulredus.ro şi vdtonline.ro.
  • În 2011, numărul de site-uri vândute de Q2M a urcat, adaugandu-se nume precum TopGear.ro, GoodFood.ro sau ScienceFocus.ro.
  • Practic, la finalul lunii septembrie 2011, Q2M vindea toate site-urile Intact Interactive, mai puţin Jurnalul.ro şi GSP.ro.

Despre Q2M:

Q2M este o companie de vânzări, marketing, PR şi comunicare online, formată la sfârşitul anului 2010 prin achiziţia de către Global Digital Invest şi management buyout a F5 X-Media, structură de vânzări interactive şi proiecte cross-media a F5 Webcorp, parte a grupului Realitatea-Caţavencu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cami, fata lu' tata Cami, fata lu' tata
    Drgos Stanca e un smecheras venit in curtea lui Voiculescu pe baza combinatiilor cu un fost ministru acuzat de tradare si poreclit dupa un pilot de Formula 1. Cam asta vorbea lumea despre marele guru al web-ului... Rezultatele insa au dovedit ca lobby-ul facut pentru acest bun datator din gura si facator de putine fapte a fost o pacaleala. Totusi, mai sunt moguli de aburit. Succesuri, dle Stanca!
  • dexter dexter
    Din moment ce Q2M inca vinde spatiile publicitare ale radio zu, top gear etc inseamna ca au avut o colaborare fructuoasa. Putina diversificare nu strica oricum.

Trimite un comentariu

sus