Skip to main content

SuperPescar, oficial în grupul Sanoma

 

Publicaţia lunară SuperPescar, adresată iubitorilor de pescuit, intră în potofoliul SanomaHearst România de la 1 februarie, potrivit unei informări a companiei, după cum paginademedia.ro a anunţat  AICI încă din noiembrie 2011.

Publicitate

"Achiziţionarea revistei SuperPescar reprezintă consolidarea poitiei de lider, extinderea celui mai divers, mai cuprinzător şi mai rafinat portofoliu de reviste construit vreodată în România şi, mai ales, intrarea Sanoma Hearst România în zona publicaţiilor de nişă pe care dorim să o extindem", a spus Radu Coman, Publisher Men Cluster.

Tot recent, Sanoma a adăugat în portofoliu şi revista masculină Men’s Health.

Publicaţia a fost lansată în 2010 de Cristi Vezure, într-o companie în care acţionar era şi Laurenţiu Ionete (Clir Media). În prezent revista are o echipă de patru oameni. SuperPescar este cel de-al 21-lea titlu din portofoliul Sanoma Hearst România.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dinu patriciu dinu patriciu
    doi ani?!? vise, tataie! se pare ca n-au rezistat decat o luna sau doua...
  • Cristian Cristian
    Marele om Cristi Vezure a avut initial Aventuri la pescuit. Ajungand aproape praf cu revista a venit sub umbrela Realitatea Catavencu. Apoi au fost ei zmei si au plecat, infiintand Superpescar. Se pare ca singuri sunt praf. Acum au ajuns la Sanoma. In 2 ani...daca rezista pe piata...o sa plece din nou ca ei singuri sunt viteji. Cristi Vezure - un om mic si negru...un frustrat.

Trimite un comentariu

sus