Skip to main content

Vom avea o televiziune de filme indiene. Bollywood TV a primit licenţa

 

http://www.3dtv.com/UI/3DTVEssentials.aspxConsiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat astăzi solicitarea de licenţă prin satelit depusă de societatea israeliană ISG TV pentru postul tematic şi de divertisment Bollywood TV.

Publicitate

Noul post de televiziune va difuza programe în regim pay TV. Bollywood TV va  difuza filme indiene (35%) şi emisiuni de divertisment europene (40%).

Bollywood TV mai emite în Israel, Africa şi Canada. Pentru România, echipa locală a adaptat programele la specificul publicului de aici.

ISG TV este o societate cu capital majoritar israelian. Acţionariatul companiei care administreză licenţa postului pentru România sunt Elazar Gilad (45%) şi Simshon Shai (45%) şi Samoilă Zamfirescu Noemi-Gabriela (10%).

Unde va putea fi urmărit Bollywood TV?

  • Bollywood TV are deja un spaţiu rezervat pe UPC Digital. "Pentru a avea cum poţi să te abonezi la acest canal contactează departamentul de relaţii cu clienţii UPC", scrie pe frecvenţa postului.
  • ISG TV a încheiat un acord cu Eastern Space Systems SRL pentru distribuţia prin satelit a programului.

Ce va difuza Bollywood TV?

Potrivit proiectului depus la CNA pentru obţinerea licenţei, "Bollywood TV va difuza în România cele mai de succes filme din industria indiană, din toate genurile: acţiune, dragoste, comedie şi artă".

Am vrut să fim o nişă foarte clară pentru public şi pentru piaţa de cablu. Am vrut sa ne adresăm publicului cu un mesaj foarte simplu şi clar: aici este continut de film indian, adaptat pentru România şi conţinut de divertisment european", a declarat Ionuţ Samoilă, director de proiect la Bollywood TV.

Ce cuprinde grila de programe?

Emisiuni culturale, educaţionale şi de divertisment precum: istoria cinematografică a Indiei, lecţii de gătit, gimnastică şi documentare despre India (jurnale de călătorii, istorie, cultură şi diversitatea etnică).

Postul va difuza peste 3.000 de titluri de filme noi pe an (produse între 2000 şi 2011) şi peste 2.500 de filme clasice (produse din 1950-1999) cu cei mai buni actori indieni din toate timpurile: Raj Kapoor, Dev Anand, Dilip Kumar, Nargis şi Hema Malini.

Zilnic, postul va difuza două emisiuni şi câte trei documentare europene.

Investiţii

Proiectul este susţinut financiar de compania ISG Media din Israel, din profitul obţinut în Israel, Africa şi Canada din distribuţia în regim pay tv a canalelor cu tematică indiană.

Investiţia constă în:

  • drepturi de difuzare: 350.000 de euro
  • servere de emisie: 25.000 de euro
  • cheltuieli de emisie: 18.000 de euro.

Sursa foto: 3dtv.com

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pufa1pufa2 pufa1pufa2
    E foarte ,,frumos,, sa aruncati cu noroi intr-o cinematografie despre care nu stiti decat ca ,,se canta si se danseaza,,.Astazi am vazut filmul BLACK pe Bollywood Tv si pot spune ca este o CAPODOPERA .Si sunt multe filme indiene care se ridica la acest standard .
    Din punctul meu de vedere este o pata de culoare FOARTE necesara in peisajul media al zilelor noastre si salut aparitia acesteia.
  • Liviu Cristian Liviu Cristian
    Nu imi explic cine o sa se uite la semenea canale, mai ales ca sunt si cu plata. In plus de asta am auzit ca o sa fie urcate si pe dolce, eu sincer am plecat de la ei daca o sa le urce. M-am saturat sa tot bage umplutura, destul ca am 8 canele de desene animate, din care 5 sunt de toata rusinea. Eu nu imi las copilul sa se uite la ele ca o sa devina oligofren. CN si boomerang, sunt mai de doamne ajuta...
  • Alecu Alecu
    De ce ne mai miram? Filmele indiene sunt pline de muzica, intrigi de dragoste si dans.
    Alternative avem destule: cine vrea talk show-uri (bune proaste) au unde sa vada, filme cu Rambo si genuri de emisiuni Acces Direct sau...mai stiu eu ce.
    Indian ne-indian...macar acolo nu auzi de jos Basescu, sus Basescu.
  • Dragos Dragos
    Regim paytv? Pai cine o sa plateasca...pensionarii care se uita la astfel de programe? Nu cred!
  • S. Robert S. Robert
    abia astept!
  • Amelia Amelia
    Asta mai lipsea......sincer nu ma bucur,din perspectiva mea e sortita esecului,dar totul depinde de publicul.

Trimite un comentariu

sus