Skip to main content

29 feruarie: Găinuşă: Huidu "face butoanele" la Cronica cârcotaşilor

 

Serban Huidu - bogdan-dinca-1La patru luni de la accidentul în care a fost implicat, şi care a pus sub semnul întrebării viitorul Cronicuţei Şerban Huidu lucrează la emisiunea de divertisment de la Prima TV, potrivit unui interviu acordat de Mihai Găinuşă pentru EVZ.ro.

Publicitate

Găinuşă: "Şerban este în continuare la Cronică. Practic este producţia lui. Cronica cârcotaşilor îi aparţine, ca şi brandul. El e şi la radio dimineaţa, face butoanele la "Cronica cârcotaşilor". E ok. Reîncepem să facem materiale, stabileşte desfăşurătorul. E producţia lui, o facem."
Găinuşă: Huidu este, în continuare, şef la "Cronica cârcotaşilor"

Blogerii români au câştigat anul trecut circa 415.000 euro din această activitate, primii 20-25 de blogeri din ţară atrăgând însă 90% din aceste venituri, conform unui sondaj realizat de Refresh.ro, citat de Wall-Street.ro, la care au participat 500 de blogeri.

Suma de 415.000 euro este cu circa 30% mai mare decât valoarea din 2010. 32% dintre blogeri au câştigat din articole plătite, 23% din display, 17% din marketing afiliat şi 15% proiecte speciale.
Pe de altă parte, Cristi China-Barta, care deţine blogul Chinezu.eu susţine pentru Wall-Street.ro că anul trecut blogerii au câştigat mult mai mult, chiar şi dublu. „Este o părere personală. Blogerii au primit şi premii multe, chiar şi bunuri materiale care valorează şi ele ceva”.
CIFRE NOI: Câte sute de mii de euro fac blogerii români

IAB Europe extinde de anul acesta studiul Mediascope, referitor la consumul de media la nivel european, în 13 noi pieţe, inclusiv România, potrivit unuicomunicat IAB România, citat de HotNews.ro. Cercetarea Mediascope Europe urmăreşte să evidenţieze diferenţele şi asemănările între obiceiurile de consum media ale europenilor.
Pe lângă România, studiul va include, de anul acesta şi date referitoare la Ausitra, Bulgaria, Croaţia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Irlanda, Republica Cehă, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina.

Mediascope Europe identifică schimbările survenite în obiceiurile populaţiei de consum TV, online, radio, mobile, ziare şi reviste şi analizează obiceiurile de consum în mediul digital şi în ceea ce priveşte comerţul electronic. Studiul vizează inclusiv obiceiurile de utilizare a Internetului pe mobil, tablete sau prin console de jocuri, consumul video, utilizarea scoial media.
România este inclusă de anul acesta în studiul Mediascope Europe

BrandTailors, unul dintre cei mai mari jucători pe piaţă locală de strategie şi design de brand, i-a numit pe Melania Moisi şi a lui Ovidiu Pop, foşti senior brand designers, la conducerea departamentului de creaţie ale companiei, scrie Wall-Street.ro.

În calitate de group creative directors, cei doi vor coordona şi consolida echipele din subordine, formate din câte patru designeri în parte, şi se vor implica în luarea deciziilor cu privire la dezvoltarea de soluţii de design de brand.
Astfel, Melania Moisi va conduce echipa de designeri specializată în crearea şi transformarea brandurilor de produs, în timp ce Ovidiu Pop va gestiona echipa de designeri de branduri de servicii, astfel încât BrandTailors să devină cel mai important jucător local pe această nişă
BrandTailors numeşte oameni noi la conducerea departamentului de creaţie

O petiţie în care eurodeputaţii sunt îndemnaţi să respecte libertatea Internetului şi să respingă ratificarea acordului multilateral ACTA a fost primită, marţi, la Parlamentul European, fiind semnată de 2,5 milioane de persoane din întreaga lume, informează un comunicat oficial, citat de Mediafax.
"Primirea unei petiţii semnate de peste două milioane de persoane ne conferă o mai mare responsabilitate", a declarat preşedintele Comisiei pentru Petiţii, Eminia Mazzoni.
Parlamentul European a iniţiat de curând dezbaterile pe tema ACTA. Documentul va fi analizat în mod minuţios, ţinând cont de toate preocupările.
ACTA în Parlamentul European: O petiţie împotriva Acordului, semnată de 2,5 milioane de oameni, a fost primită la PE

Europa FM organizează, în garajul subteran, spectacole pe care le transmite la radio. Din două-n două săptămâni, emisia radioului Europa FM se mută de la etajul al treilea al clădirii de pe strada Horia Măcelăriu în garajul subteran, unde formaţii precum Iris, Holograf, Vama sau Direcţia 5 susţin concerte cu public, scrie Adevărul.
Este 15 februarie şi aproximativ 250 de oameni se ridică pe vârfuri ca să-l vadă pe Ştefan Bănică. Are pe listă 11 cântece, pentru mai bine de o oră de emisie. Concertul este, din când în când, întrerupt de intervenţiile lui George Zafiu, gazda emisiunii şi director muzical al postului.
Cum ajunge la radio un concert din garaj

Yahoo ameninţă Facebook cu o dispută pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală asupra unor patente care acoperă reţele de socializare, publicitate online şi personalizare, elemente centrale afacerilor Facebook, scrie Mediafax.

Anunţul Yahoo vine cu câteva luni înaintea unei oferte publice iniţiale a Facebook, situaţie care ar oferi grupului american cu operaţiuni pe piaţa căutărilor online un atu în negocierile cu Facebook şi posibil chiar poziţia de a cere un pachet de acţiuni la reţeaua de socializare, potrivit Financial Times.
Yahoo acuză Facebook că îi încalcă patentele

Site-ul de video sharing YouTube vrea sa difuzeze continut original pentru atragerea utilizatorilor care prefera smartphone-urile in locul clasicelor televizoare.

Gigantul din online vrea sa difuzeze programe tv cu ajutorul companiilor din industria media. YouTube pune la bataie 100 de milioane de dolari pentru a atrage continut original, scrie Wall-Street.ro.
Obiectivul lor este de a orienta atentia publicului de la televiziunea traditionala catre mediile portabile precum telefoane mobile, tablete PC si calculatoare, in special segmentul de persoane intre 18 si 34 de ani aflat in vizorul advertise-erilor, potrivit Dallas News.
YouTube pune la bataie 100 de milioane dolari pentru continut TV

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Stim ca este in continuare la Cronica, ii vedem masina rosie in parcare dimineata, insa oare este corect stimate domn Gainusa sa ne mentionati acest lucru la fiecare interviu?

    Daca un om "normal" produce un accident cu victime credeti ca mai are posibilitatea de a vedea liberatatea? Eu nu cred.
    Asa cum linia unde a intors Mircea Lucescu a fost stearsa de zapada, asa si acest accident va fi uitat.

    Nu suntem noi judecatori, insa considerati ca suntem interesati sa stim ca legea se aplica doar in cazul celor mici si "neimportanti"?

Trimite un comentariu

sus