Skip to main content

6 februarie: Protest în poarta lui Voiculescu cu slogane împotriva eticii de la Antene

 

Un grup de 20 de persoane au demonstrat duminică în faţa sediului televiziunilor lui Dan Voiculescu din zona Băneasa.

Publicitate

Înarmaţi cu pancarte pe care stăteau scrise mesaje contra fondatorului trustului Intact şi coordonaţi de jurnalistul freelancer Dan Petre Popa, protestatarii au criticat etica de lucru de la Antene, relatează Evenimentul zilei.

Pe câteva dintre pancarte stăteau scrise mesaje ca "Fără Ceauşescu, nu era nici Voiculescu", "Intermediar la stat, banii noştri i-ai palmat!" sau "Cam prea mari deontologi, autişti şi cam milogi".

Conform coordonatorului protestului, reporterii de teren şi însoţitorii lor sunt cei mai predispuşi abuzurilor trusturilor de presă şi năravurilor patronilor. "Ei nu-şi pot face un sindicat şi nici nu-şi pot exprima liber nemulţumirile de frica pierderii locurilor de muncă", a declarat Dan Petre Popa.
Protest la poarta lui Voiculescu

Televiziunea Română organizează, în perioada 21 februarie - 18 martie, un concurs pentru ocuparea postului de director al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport din TVR, în condiţiile în care mandatul Rodicăi Culcer la şefia Ştirilor TVR a încetat, scriu Mediafax şi Hotnews. Durata contractului noului director al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport din TVR va fi de trei ani, potrivit unui anunţ făcut public, vineri seară, de Societatea Română de Televiziune (SRTv).

Cei interesaţi de şefia Ştirilor TVR vor prezenta la înscriere un proiect managerial specific postului, în care îşi vor expune viziunea managerială asupra funcţionării Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport plecând de la două coordonate: adaptarea funcţionării Direcţiei la un flux continuu de informaţii furnizate TVR Info, cu acoperirea, totodată, a jurnalelor susţinute pe celelalte canale SRTv, în acord cu evoluţiile tehnologice de ultimă oră, şi relaţia Direcţiei cu celelalte structuri funcţionale din SRTv.

O reclamă în care este folosită imaginea lui Steve Jobs a stârnit mânia fanilor cofondatorului Apple.
O companie electronică taiwaneză a realizat o reclamă pentru a promova un produs pe care îl intitulează Action Pad, informează Mediafax, care citează Daily Mail.

Comicul taiwanez Ah-Ken îl interpretează pe Steve Jobs, fiind îmbrăcat la fel ca fostul CEO Apple, în helanca neagră devenită celebră şi în blugi.
Purtând aripi, ca un înger, personajul scoate din buzunarul de la spate produsul şi îl prezintă. Apoi începe să-l utilizeze, exclamând: "În sfârşit pot să folosesc şi alte tablete".

[youtube width="350" height="280"]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aeXXwQrQiPE[/youtube]

Steve Jobs cu aripi, promovând un produs pe care A VRUT SĂ-L DISTRUGĂ înainte de a muri. Reclama care a stârnit mânia fanilor cofondatorului Apple - VIDEO

Sorin Ovidiu Vîntu, condamnat de Judecătoria sectorului 1 la şase luni de închisoare cu executare în dosarul privind şantajarea lui Sebastian Ghiţă, a atacat cu recurs decizia şi ca va aduce argumente suplimentare, notează Mediafax.

Tribunalul Bucureşti a reluat, vineri, dezbaterile în dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu în care acesta este judecat pentru favorizarea lui Nicolae Popa, condamnat definitiv la 15 ani de închisoare în dosarul FNI, la acest termen fiind audiat martorul Sorin Enache.
Şedinţa a fost secretă potrivit unei dispoziţii anterioare a judecătorului de caz.
Vîntu spune ca a atacat cu recurs decizia de condamnare pentru şantaj şi că va aduce argumente noi

De astăzi, 6 februarie, Observatorul de noapte al Antena 1 va începe la ora 22.15, scrie HotNews, care citează un anunţ al televiziunii.

Emisiunea informativă prezentată de Andrei Zaharescu va începe, astfel, cu circa 45 de minute mai devreme decât până acum şi cu un sfert de oră înaintea Ştirilor de noapte ale postului concurent Pro TV.

Observatorul de noapte este mutat într-un interval orar ocupat, în ultima vreme, de serialul turcesc "Lale". Emisiunea lui Dan Capatos, "Un show pacatos", va începe de asemenea mai devreme - de la 23.00.
Schimbări în grila Antena 1. Observatorul de noapte şi emisiunea lui Dan Capatos - programate mai devreme

Rude ale prezentatorilor BBC din Iran au fost ameninţate de agenţi secreţi iranieni, iar unul dintre angajaţi a fost interogat.
Iranul a pornit o campnie de intimidare asupra angajaţilor BBC Persia, post urmărit de milioane de oameni, dar care nu se află în relaţii bune cu guvernul de la Teheran, scrie Adevărul, care citează The Guardian.
Prezentatori BBC, intimidaţi de serviciile secrete iraniene

Portalul Huffington Post va emite online, având 12 ore de programe de talkshow, timp de cinci zile pe săptămână.
Huffington Post face prima mişcare în televiziune, cu un canal video online, descris ca „un talkshow fără sfârşit“, înformează Adevărul, care citează „The Guardian“.
Huffington Post va lansa o televiziune online

Acţionarii Trilulilu au anunţat lansarea în varianta private beta Zonga.ro , un proiect similar cuSpotify.com, care promite să aducă utilizatorilor cea mai mare colecţie de muzică din România, legal, putând fi ascultată atât pe computere cât şi pe terminale mobile sau offline.

Acţionarii Trilulilu subliniază că Zonga reprezintă “alternativa perfectă şi legală” a download-ului de muzică, a streaming-ului online sau a achiziţiei de CD-uri, totul la preţuri reduse, scrie Wall-street.ro.

Practic, clienţii Zonga au trei variante pentru a asculta muzică: pe calculatorul propriu din browser, de pe telefonul mobil, iniţial existând aplicaţie specială pentru iOS şi Android sau offline, tot de pe mobil, prin copierea securizată a playlist-ului pe terminale.

Varianta din browser este gratuită, existând însă o limită de 20 ore de ascultare/luna şi o dată la 15 minute este inclusă publicitate. A doua variantă implică o plată de 3 euro/lună în timp ce varianta premium implică 5 euro/luna. O versiune de iPad va fi dezvoltată “cât de curând”.
Trilulilu a bătut palma cu cele mai mari case de discuri şi a lansat un “Spotify autohton”

Facebook este supraevaluata, accesarile zilnice sunt in continua scadere, si, in plus, iti afecteaza relatiile sociale. Vezi ce comenteaza analistii dupa depunerea dosarului de listare la bursa a companiei, potrivit DailyBusiness.ro.

Conducerea Facebook a depus, in aceasta saptamana, dosarul de listare la bursa, dezvaluind ca intentioneaza sa puna pe piata titluri in valoare de aproximativ 5 miliarde de dolari.

S-au gasit cu aceasta ocazie multi carcotasi care spun ca Facebook este supraevaluata si ca investitia in reteaua de socializare nu e una promitatoare.

Astfel, daca unii analisti sunt de parere ca Facebook o sa valoreze jumatate de trilion de dolari pana in 2015, altii nu par atat de increzatori, scrie Business Insider, citat de incont.ro.
De ce e sortita esecului investitia in Facebook

Să renunţi la reţelele de socializare este mai dificil decât să renunţi la ţigări şi la băuturi alcoolice, potrivit un studiu realizat de Chicago University Business School, citat de Capital.ro.

Eşantionul a fost format din 205 persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, iar scopul experimentului a fost acela de a determina cum sunt ierarhizate dependenţele într-o lume tot mai activă în social media. Datele complete ale raportului vor fi publicate în revista Psychological Science.

Timp de 7 zile, participanţii au fost contactaţi la fiecare 14 ore pentru a răspunde ce pornire (dicatată de o dependenţă) au au avut în acel interval de timp şi să o descrie din punct de vedere al intensităţii. Dintre dependenţele enumerate în chestionar, cea de socializare online a fost cel mai des invocată şi catalogată ca fiind puternică sau chiar irezistibilă, în momentele în care respondenţii au cedat.
STUDIU: Oamenilor le este mai uşor să renunţe la tutun şi la alcool decât la Facebook şi la Twitter

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • profu profu
    Pai da, ca n-a furat nici o zecime cit a furat voiculescu turnatoru...
  • che guevara che guevara
    sa inteleg de la tine dexter ca ceilalti manifestanti sunt platiti de felix@co?
  • aidan aidan
    stiu despre voiculescu ca e scartan si-ti ia si pielea de pe tine pentru bani de nimic de peste 13 ani,nu ma mira sa fie, cei care duc greul, nemultumiti.la romanica doar divele si divii sunt bine remunerati.
  • lu lu
    Bine ca si-a dat seama lumea despre manipularea de 2 lei a Antenelor !
  • rezboiu rezboiu
    ...pai la asa salariu... :)
  • dexter dexter
    Foarte amuzant acest "protest"...Atat si-a permis Basescu sa plateasca? 10 oameni?
  • buna idee! buna idee!
    Ce tare este chestia asta!
    S-au trezit 10 oameni sa protesteze vis-a-vis de soarta cruda a angajatilor unei firme private!
    Si sa scrie ziarul unei alte firme private concurente!
    Acuma sa mearga 20 oameni din intact sa strige in fata la EVZ sau la B1: jos hotii de la bancorex, jos fratii paunesti!
    S-au prostit chiar de tot pedelistii!
    Dar nu numai EVZ a scris despre aceasta maimutareala.
    Ci si pagina de media.
    Punctro.

Trimite un comentariu

sus