Skip to main content

EXCLUSIV: Alexandru Sassu şi-a dat demisia de la Adevărul Holding

 

ACTUALIZARE. Demisia lui Alexandru Sassu punctează şi renunţareaproiectului de televiziune a Adevărul Holding. Producţiile video vor rămâne pe online, aşa cum era şi până acum.

Publicitate

Alexandru Sassu, şeful proiectului Adevărul TV, şi-a dat astăzi demisia de la grupul deţinut de Dinu Patriciu.

Contactat de paginademedia.ro, Alexandru Sassu a confirmat demisia.

Care a fost motivul invocat în demisia de astăzi?

Alexandru Sassu, pentru Paginademedia.ro:

“Deosebirea fundamentală între politica editorială a princialelor cotidiene din holding, în special ziarul Adevărul şi punctele mele de vedere.”

Petrişor Obae: A contat faptul că proiectul TV a fost îngheţat?

Alexandru Sassu: “Este un motiv colateral, pentru că nu a fost un anunţ clar că se închide, doar că se suspendă”.

S-a invocat în cazul dvs un salariu de 15.000 de euro. E adevărat?

“Pot spune că nu e aşa.”

Ce faceţi în continuare?

“Nimic, deocamdată.”

Fost preşedinte al TVR, Alexandru Sassu a venit la Adevărul Holding pentru a conduce divizia TV, în vara lui 2010, după cum paginademedia.ro a scris aici. Ulterior, în octombrie 2010, grupul lui Dinu Patriciu a obţinut şi o licenţă de televiziune, pentru postul Adevărul TV. La sfârşitul anului trecut, proiectul de televiziune, cu o echipă înjumătăţită, a fost suspendat, partea de televiziune rămânân numai pe online.

"În acest moment nu văd un proiect mai bun decât cel de aici", declara Alexandru Sassu, pentru paginademedia.ro, la sfârşitul anului trecut.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • observator observator
    am nimerit oarecum intamplator pe la divizia tv. in primul rand, Cornateanu, alt pafarist investise in scule de scule, camere Panasonic HD destul de ok, 2 grupuri de montaj (atatea am vazut), sunet, studio-ul ala futurist, chipurile pentru talk-show. Toate stateau degeaba si se punea praful pe ele. A, era un blambec de prin trust care se chinuia sa invete montaj. Angajati, nema, in afara de directori si producatori desigur care in perioada aia faceau strategii si jucau Age of Empires.(-:. Si uita asa au dus-o destul de bine vreun an... in care au produs cateva jalnicii online de tipul fata de la pagina 5. pai sa nu te scoti cu un astfel de job?!
  • Dan Dan
    Cristi, sunt tot eu cel care nu te cunoaste, sper sa-ti faci un blog, prea le zici! (vezi ca eu vb serios!)Si apropo, chiar cred ca se uita dl sasu la ce se posteaza aici, n-are cum sa nu se uite, doar e fiu de securist, ce dreaq...
  • imre imre
    lasa ca trimite ea, raluca badea, materiale gata scrise si cu poze deja prelucrate ca sa umple paginile... pentru inca trei luni!
  • Bibicu Bibicu
    @croitorescu - asta e tare! Nu-l credeam pe pletos asa de cocosel, mai bine spus asa de inconstient incat sa-i dea tarcoale Ralucii lu' Shrek :D Piticul borcanat pare genul care tavaleste doar gainusele din subordine. Cu Raluca risca s-o incurce. Eu zic sa-i ofere capcaunului cheile de la barlogul ursoaicei, in compensatie...
    Acuma lasand gluma la o parte, daca Borcan si Stancu se ciomagesc reciproc pentru biroul lui Ionescu, mai ramane in carti doar Gregoar Ecrivantul. Am ghicit, croitorescule? :)
  • sclav pe plantatia lui patriciu sclav pe plantatia lui patriciu
    astia nu pleaca, unde mai gasesc loc sa cistige atitia bani fara sa faca nimic? pleaca in schimb si divizia vedete de la click, ce-a mai ramas din ea. o sa dea stancu in bilbiiala, cum umpli un tabloid cu articole daca n-ai stiti cu vedete? poate asa incepe si el sa scrie :)))))))))))))))))
  • org org
    buna asta!
  • sclav pe plantatia lui patriciu sclav pe plantatia lui patriciu
    @ziaristul: pai spune mai multe, daca ai un pont. Macar sa stim si noi, ca onor-conducerea nu catadicseste sa ne informeze, nu spun nici macar cind mai vireaza niste bani din salariile pe care ni le datoreaza.
  • martinica martinica
    Patriciu sa inchida?il inchid altii prin furaciunile facute si prin orgoliile lor,altii gen Peter Imre(managerul p..ii),Raluca Badea,incearca sa-si acopere uratenia prin rautate,rautati si imbecilitati impreuna cu echipa ei de nasolae,proaste si cretine.Asta este Adevarul la ora actuala:o adunatura de zdrente care doar fura si se joaca cu saracii oameni care muncesc ca sclavii.Raluca Badea,Peter imre,Andrei Stefan ,Adrian Vasile:Bube ale societatii care nu stiu decat sa fure si sa-si bata joc de oameni.Si sa nu o uitam pe grasanca aia de Oana Barbu.
  • yoyo yoyo
    acu au ramas si fara masini, ca le-a saltat ieri firma de leasing. asa ca reporterii vor face, de acum incolo, si foarte mult sport, alergind dintr-un loc intr-altul pentru subiecte. daca tot n-au luat bani de doua luni, macar miscare sa faca... cum are grija holdingu`de sanatatea angajatilor....
  • Ziaristul Ziaristul
    se aude ca Paturiciu vrea sa inchida taraba intr-o luna, datoriile sunt de 60 de milioane de euro. Cum comentati?
  • croitorescu cel viteaz croitorescu cel viteaz
    borcan nu e chiar discret, plimba ursu pe la pupila lu imre, raluca badea, in timpul programului. stancu lucreaza in afara programului, pe la diverse petreceri de la care, culmea!, lipseste Imre, altfel mare amator sa se pozeze cu orice vedete. dar, cand doi se cearta, cine castiga? ghici ghicitoarea mea! :D
  • k k
    se stie cui, unpr-ului, daca nu l-a vandut deja
  • sclav pe plantatia lui patriciu sclav pe plantatia lui patriciu
    domnu' patriciu n-a inteles si nici nu-l intereseaza. toate falimentele firmelor lui sunt de fapt spalari masive de bani, el n-a pierdut niciun leu, banii au iesit pe usa din dos catre offshore-uri . Mai trist este ca o multime de oameni vor ramine pe drumuri, plini de datorii - vezi lucratorii si cei care au cumparat franciza mic.ro, palmasii din AH, tipografii... pentru dinu paturica, sunt victime colaterale, nu conteaza. nici cu AH n-o sa piarda, un trust de presa in an electoral e mana cereasca, va gasi cui sa-l vinda pe bani frumosi.
  • Ionut Ionut
    Sper ca domnul Patriciu a inteles ca aceasta tara se schimba si nu mai poti sa faci cam tot ce vrei tu numai cu niste bani,ai nevoie ca ceva ce tu nu vei intelege niciodata Patriciule,specialisti cu iubire de specialitatea care o au,aia nu se compromit cu bipezi ca tine niciodata,
    vino la televiziunea NASUL.TV ce incepe sa emita marti,28feb. ora 20 sa te spovedesti in emisiunea lui Nasul,info pe www.nasul.tv
  • Gelu Gelu
    @Ionut - Mie mi s-ar parea decent ca si pe la adjunctii lui Cartianu sa se faca putina recalibrare: adica unul din ei sa-i ia locul ecrivain-ului, care poate sa scrie carti linistit insailand articole din ziare. Da, Borcan si Marincea ar trebui sa plimbe Ursu, dar se pare ca piticul ii face marcaj lui Imre, la concurenta cu Cristi Stancu, pentru a fi director editorial. Imre, daca e baiat destept, n-ar trebui sa rateze momentul unei cresteri in sondajele de popularitate scapand de astia si de alti cativa directorasi, niscaiva amante si, mai ales, de tablourile alea cu mogulul, atarnate pe toti peretii!

Trimite un comentariu

sus