Skip to main content

Andrei Nourescu lasă GspTV pentru DolceSport

 

Andrei Nourescu, fostul realizator al emisiunii Sport Cafe de la GspTV, se alătură echipei DolceSport, potrivit unei postări scrise de Andrei Crăiţoiu pe blogul său.

Publicitate

Emisiunea matinală a lui Nourescu a fost scoasă din grila televiziunii de sport deţinută de Intact la începutul acestui an.

“Am evaluat mai multe oferte şi cea de la Dolce mi s-a părut cea mai potrivită. Îl ştiu pe Vlad Enachescu de-o viaţă, ca şi pe ceilalţi colegi de-acolo aşa că va fi vorba de intrarea într-un colectiv pe care-l ştiu bine”, a declarat Andrei Nourescu pentru Andrei Crăiţoiu.

Întrebat dacă are vreun regret după plecarea de la GSPTV, Nourescu a spus:

“Da, am! Orice despărţire îmi lasă în general o urma de regret, dar prefer să nu trăiesc din amintiri.”

Recent, un alt prezentator de la GspTV a părăsit grupul Intact pentru a lucra la televiziunea de sport a operatorului de telefonie Romtelecom.Este vorba de Silviu Samuilă.

Citeşte şi:

Sursa foto: Ardeimedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    Evident ca a plecat la bani mai multi... Ca si Samuila... Au simtit ca gsptv e in moarte clinica, in doua luni postul se inchide, din ce sa traiasca? Din emisiunile cu Desliu si Grigoroiu? sa fim seriosi...
  • George Mihai George Mihai
    7000 de castraveti
  • FlaviuS FlaviuS
    Cam cat estimati ca este salariul pe luna al unuia ca Samuila sau Nourescu?
  • asdasd asdasd
    pai gsp e pe duca. aveau si ei vreo 3 emisiuni in care: ba vorbeaua de dinamo ....care au saracii cateva zeci de suporteri la meciuri. ba vorbeau de becali toata ziua si faceau stiri din orice prostie spunea el. de aia a ajuns atat de urata steaua de alte echipe, pentru becali apare toata ziua la TV si face echipa de ras.
  • eusss eusss
    nu a facut nimic. sunt alti ziaristi tineri dornici de afirmare. cine se uita la pe Dolce?:)

    E firesc sa se duca acolo unde castiga poate de 2,3 mai mult decat la GSP...
  • Anonymus Anonymus
    eu din Nourescu nu imi aduc aminte decat poza cand fusese "ranit" si avea capul bandajat. a facut ceva memorabil??
  • dexter dexter
    Poate l-au dat afara pt ca nu facea fata. Asta este. Sunt oameni mai buni de pus in loc.
  • goji goji
    O sa rupa Dolce cu astia. Acum fug sa imi fac abonament, poate vor trece de 10% acoperire.
  • George Mihai George Mihai
    CRETU e cel mai slab manager din istorie! Se arde cu cele doua producatoare, daca nu i-a iesit cu prezentatoarele. A nenorocit postul prin deciziile imbecile pe care le-a luat. Au mai ramas 10 schiopi!
  • ion ion
    dar si gsp-ul asta nu vezi ca e de tot rahatul..nimik schimbat la ei de cand s-au infiintat...aceleasi stiri, acelasi emisiuni si tot asa..am auzit insa ca e unul sef....cretu sau cum il cheama..ala cica distruge gsptv-ul asta..ca habar nu are pe ce lume traieste...nu are nimik in comun cu televiziunea..probabil are relatii pe sus...de aia e tinut ca sef...
  • liviu g liviu g
    Ideea este ca Dolce le-a luat de la GSPTV pe cei mai buni si mai cunoscuti 2 prezentatori si pe cel mai bun producator. De-acum or sa ramina la gsptv invitati ca ciorba si pelican... Nu mai pot ei Samuila si Nourescu ca nu se vede mult Dolce... cind vine ziua aia si le gem cardurile, acasa nu-i intreaba copiii daca se vede sau nu dolce... iar gsptv, nu mai rezista mult oricum, e in moarte clinica
  • alex alex
    pleaca prezentatorii pentru ca AU CERUT MARIRI de salariu, in conditiile in care erau pe faras cu emisiunile lor de kk!!! asha si pleaca nelu bratu, sa fie sanatos si ala ca producatori buni se gasesc. un lucru e cert
    TOTI CARE AU PLECAT OR SA SE INGROAPE LA DOLCE, CA NU II VEDE NICI NAIBAAAAA....s'au dus la un loc cald, pe bani muuulti, dar sa nu uitam cine e acolo sef, adik VLAD ENACHESCHU, pt cei care au uitat, e SEFUL ala JMECHER care a distrus doua televiziuni, in mai putin de 1 an!!!!asta de ce nu spune nimeni!!!
  • ion ion
    dar nu numai ca pleaca si prezentatorii...dar se aude ca pleaca si producatorii la dolce...cel mai sonor nume e nelu bratu...care cica e deja acontat de dolce...fara el, gpstv este mort...nu o sa mai intre nimeni..ce sa faci cu grigoroiu sau cum il cheama...si cu cine a mai ramas..
  • George Mihai George Mihai
    Dan Udrea noul moderator al Contaatacului din 13 februarie!
  • geo geo
    pleaca pe capete astia de la gsp. partea proasta e ca televiziunea de sport a romtelecomului nu prea are vizibilitate...

Trimite un comentariu

sus